Login/Sessie's probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »
Yordi B

Yordi B

03/07/2007 16:08:00
Quote Anchor link
ik heb voor mijn site het login systeem van Jan Koehoorn gebruikt het login systeem uit de Loginscript Revisited tutorial.
Ik gebruik de zelfde toepassing als Jan ook doet dus precies het zelfde
maar hij haalt sessie's door elkaar denk ik.
Als ik ingelogd ben en iemand anders logt in komt die op mijn account.

Het is exact hetzelfde behalve wat er gebeurt na het inloggen.
Ik laat hierna een query uitvoeren met het ID uit de session.

Tutorial :
http://www.phphulp.nl/php/tutorials/10/415/

Dit doe ik na het aanmaken van de sessie:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<?
$id2
= $_SESSION['id'];


$query2 =  mysql_query("SELECT * FROM members WHERE id='$id2'");
    
while ($row2 = mysql_fetch_assoc($query2))
{

$id      = $row2['id'];
$email = $row2['email'];
$ras    = $row2['type'];
$level = $row2['level'];
}



$query =  mysql_query("SELECT * FROM characters WHERE currentchar='Yes' AND memberid='$id2'");
$num = mysql_num_rows($query);
if($num != 0)
{

$char = 1;
}

else
{
$char = 0;
}


if($char == 1)
{

  $row = mysql_fetch_assoc($query);

$id                  = $row['id'];
$name              = $row['name'];
$memberid    = $row['memberid'];
$health          = $row['health'];
$army              = $row['army'];
$rank            = $row['rank'];
$money         = $row['money'];
$secure_level = $row['secure_level'];
$stay             = $row['place'];
}

$actual_date = date("F j, Y, g:i a");
$actual_time = time();
mysql_query("UPDATE characters SET online='$actual_time' WHERE name='$name'");
?>

weet iemand het probleem of zou mij kunnen helpen
mvg
Chango911.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yordi B
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 00:05:01
 
Yordi B

Yordi B

04/07/2007 14:54:00
Quote Anchor link
ik weet neit of het toegestaan is om te kicken xD maar omdat hij uit actieve topics lisjht weg is kick ik hem bij deze
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yordi B
 
Martiveen -

Martiveen -

04/07/2007 15:01:00
Quote Anchor link
Heb jeje database wel goed ingesteld? Misschien krijgt id overal hetzelfde getal dus is elke member hetzelfde id nummer het kan dat zijn maar ik betwijfel het :)
 
Yordi B

Yordi B

04/07/2007 15:03:00
Quote Anchor link
dit heb ik gecheckt en dit is niet het geval :( alle id's zijn verschilend
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yordi B
 
Martiveen -

Martiveen -

04/07/2007 15:08:00
Quote Anchor link
Probeen elke keer eens je $_SESSION['id'] te echoen miss is ie daar wel hetzelfde
Edit:
ik heb geleerd van dat $ dingetjes zoveel mogenlijk buiten die ' dingetjes moete dus probeer ook eens om dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
"SELECT * FROM members WHERE id='$id2'"
// te veranderen naar
$sql = "SELECT * FROM members WHERE id='".$_SESSION[id2]."'";
$query2 = mysql_query($sql) or die (mysql_error());
?>

Geen idee of dit werkt maar het valt te proberen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martiveen -
 
Yordi B

Yordi B

04/07/2007 15:08:00
Quote Anchor link
ik denk dat ik misschien variable's dubbel geplaatst heb ofzo maar ik zal dat eens proberen

EDIT :
hier de functie waarin de session's worden geplaatst als het ene fout is zou die hierin meoten staan denk ik maar ik zie hem niet :O
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
 function check_login ($email, $password) {

        $sql = "SELECT id FROM members WHERE email = '$email' AND password = '$password'";
        if ($res = mysql_query ($sql)) {
            if (mysql_num_rows ($res) == 1) {
                // de query is gelukt en we hebben 1 resultaat
                $row = mysql_fetch_assoc ($res);
                $_SESSION['id'] = $row['id'];
                $_SESSION['logged_in'] = true;
            }

            else {
                to_login ();
            }
        }

        else {
            to_login ();
        }
    }

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yordi B
 
Martiveen -

Martiveen -

04/07/2007 15:17:00
Quote Anchor link
Ik weet het niet meer :$ ik denk dat een 'pro' hier maar naar moeten kijke :p
 
Yordi B

Yordi B

04/07/2007 15:18:00
Quote Anchor link
ok maar ik heb het even getest met die session te printen maar hij geeft bijb eide het zelfde id aan :( dus het ligt daaraan maar waar zit de fout dan in hmmmm

EDIT:
maar dit komt vast omdat de session logged_in nog bestaat :(
hij controleert of die nog bestaat :( en zojah dan voert hij niks uit dus ik meot zorgen dat hij ook controleert op een andere session nog :)
ik denk eentje met het email erin ofzo
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yordi B
 
Martiveen -

Martiveen -

04/07/2007 15:22:00
Quote Anchor link
Kunnen mensen dezelfde email adress in de database toevoegen? Of dezelfde passwoorden als mensen dat kunnnen, kunnen ze gewoon jou email adres en paswoord invoegen in zijn ze binnen onder jou id?
 
Yordi B

Yordi B

04/07/2007 15:27:00
Quote Anchor link
;) nop er wordt gecontroleerd op dubbele emailadressen bij registratie ;)
maar ik heb het nu zo gedaan :) als je het loginformulier verstuurd maar session logged_in bestaat al :) worden sessie's verwijderd dus session['id'] en die wordt opneiuw gemaakt met de nieuwe login info


EDIT :
werkt nog steeds niet :(
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yordi B
 
Martiveen -

Martiveen -

04/07/2007 15:28:00
Quote Anchor link
En werkt het dan wel?
 
Yordi B

Yordi B

04/07/2007 15:30:00
Quote Anchor link
nee het werkt nog niet jammer genoeg :(
 
Yordi B

Yordi B

04/07/2007 15:34:00
Quote Anchor link
ik heb de fout gevonden :) mijn nieuwe idee werkt wel degelijk :)
alleen ik heb 2 files die het chekcen 1 file die checkt het als je op de main stie zit (1 niveau hoger in een anere map)
en 1 op het niveau van eht login formulier zelf
 
Yordi B

Yordi B

04/07/2007 15:36:00
Quote Anchor link
sorry voor de tripple post
martijn bedankt voor hulp :)
:( EDIT :
probleem nog niet opgelost lokaal werkt het nu maar een vriend van me logt nu in die komt op mijn account :(
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yordi B
 
Martiveen -

Martiveen -

04/07/2007 15:37:00
Quote Anchor link
Lol heb ik geholpen dan :p
 
Yordi B

Yordi B

04/07/2007 15:41:00
Quote Anchor link
het probleem is nog niet opgelost lokaal werkt het nu maar een vriend van me logt nu in die komt op mijn account
 
Martiveen -

Martiveen -

04/07/2007 15:46:00
Quote Anchor link
Wat heb je dan toe gevoegd?

EDIT: slecht nederlands :p
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martiveen -
 
Yordi B

Yordi B

04/07/2007 15:48:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if(isset($_SESSION['logged_in'], $_POST['email'], $_POST['password'])){
           unset($_SESSION['id']);
           unset($_SESSION['logged_in']);
           check_login ($_POST['email'], $_POST['password']);
}

?>

ik heb dit toegevoegd als je al ingelogd bent op een ander account en je logt weer in op een nieuwe verwijdert hij de sessiont van de oude als het goed is
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yordi B
 
Martiveen -

Martiveen -

04/07/2007 15:51:00
Quote Anchor link
de 2 $_POST's weghalen?
 
Yordi B

Yordi B

04/07/2007 15:58:00
Quote Anchor link
nee want dan :) verwijdert hij je sessions direct na het inloggen xD
 
Yordi B

Yordi B

05/07/2007 14:05:00
Quote Anchor link
niemand anders die het probleem weet ?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.