Login/Sessie's probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »
Yordi B

Yordi B

03/07/2007 16:08:00
Quote Anchor link
ik heb voor mijn site het login systeem van Jan Koehoorn gebruikt het login systeem uit de Loginscript Revisited tutorial.
Ik gebruik de zelfde toepassing als Jan ook doet dus precies het zelfde
maar hij haalt sessie's door elkaar denk ik.
Als ik ingelogd ben en iemand anders logt in komt die op mijn account.

Het is exact hetzelfde behalve wat er gebeurt na het inloggen.
Ik laat hierna een query uitvoeren met het ID uit de session.

Tutorial :
http://www.phphulp.nl/php/tutorials/10/415/

Dit doe ik na het aanmaken van de sessie:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<?
$id2
= $_SESSION['id'];


$query2 =  mysql_query("SELECT * FROM members WHERE id='$id2'");
    
while ($row2 = mysql_fetch_assoc($query2))
{

$id      = $row2['id'];
$email = $row2['email'];
$ras    = $row2['type'];
$level = $row2['level'];
}



$query =  mysql_query("SELECT * FROM characters WHERE currentchar='Yes' AND memberid='$id2'");
$num = mysql_num_rows($query);
if($num != 0)
{

$char = 1;
}

else
{
$char = 0;
}


if($char == 1)
{

  $row = mysql_fetch_assoc($query);

$id                  = $row['id'];
$name              = $row['name'];
$memberid    = $row['memberid'];
$health          = $row['health'];
$army              = $row['army'];
$rank            = $row['rank'];
$money         = $row['money'];
$secure_level = $row['secure_level'];
$stay             = $row['place'];
}

$actual_date = date("F j, Y, g:i a");
$actual_time = time();
mysql_query("UPDATE characters SET online='$actual_time' WHERE name='$name'");
?>

weet iemand het probleem of zou mij kunnen helpen
mvg
Chango911.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yordi B
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 01:44:44
 
Yordi B

Yordi B

04/07/2007 14:54:00
Quote Anchor link
ik weet neit of het toegestaan is om te kicken xD maar omdat hij uit actieve topics lisjht weg is kick ik hem bij deze
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yordi B
 
Martiveen -

Martiveen -

04/07/2007 15:01:00
Quote Anchor link
Heb jeje database wel goed ingesteld? Misschien krijgt id overal hetzelfde getal dus is elke member hetzelfde id nummer het kan dat zijn maar ik betwijfel het :)
 
Yordi B

Yordi B

04/07/2007 15:03:00
Quote Anchor link
dit heb ik gecheckt en dit is niet het geval :( alle id's zijn verschilend
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yordi B
 
Martiveen -

Martiveen -

04/07/2007 15:08:00
Quote Anchor link
Probeen elke keer eens je $_SESSION['id'] te echoen miss is ie daar wel hetzelfde
Edit:
ik heb geleerd van dat $ dingetjes zoveel mogenlijk buiten die ' dingetjes moete dus probeer ook eens om dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
"SELECT * FROM members WHERE id='$id2'"
// te veranderen naar
$sql = "SELECT * FROM members WHERE id='".$_SESSION[id2]."'";
$query2 = mysql_query($sql) or die (mysql_error());
?>

Geen idee of dit werkt maar het valt te proberen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martiveen -
 
Yordi B

Yordi B

04/07/2007 15:08:00
Quote Anchor link
ik denk dat ik misschien variable's dubbel geplaatst heb ofzo maar ik zal dat eens proberen

EDIT :
hier de functie waarin de session's worden geplaatst als het ene fout is zou die hierin meoten staan denk ik maar ik zie hem niet :O
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
 function check_login ($email, $password) {

        $sql = "SELECT id FROM members WHERE email = '$email' AND password = '$password'";
        if ($res = mysql_query ($sql)) {
            if (mysql_num_rows ($res) == 1) {
                // de query is gelukt en we hebben 1 resultaat
                $row = mysql_fetch_assoc ($res);
                $_SESSION['id'] = $row['id'];
                $_SESSION['logged_in'] = true;
            }

            else {
                to_login ();
            }
        }

        else {
            to_login ();
        }
    }

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yordi B
 
Martiveen -

Martiveen -

04/07/2007 15:17:00
Quote Anchor link
Ik weet het niet meer :$ ik denk dat een 'pro' hier maar naar moeten kijke :p
 
Yordi B

Yordi B

04/07/2007 15:18:00
Quote Anchor link
ok maar ik heb het even getest met die session te printen maar hij geeft bijb eide het zelfde id aan :( dus het ligt daaraan maar waar zit de fout dan in hmmmm

EDIT:
maar dit komt vast omdat de session logged_in nog bestaat :(
hij controleert of die nog bestaat :( en zojah dan voert hij niks uit dus ik meot zorgen dat hij ook controleert op een andere session nog :)
ik denk eentje met het email erin ofzo
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yordi B
 
Martiveen -

Martiveen -

04/07/2007 15:22:00
Quote Anchor link
Kunnen mensen dezelfde email adress in de database toevoegen? Of dezelfde passwoorden als mensen dat kunnnen, kunnen ze gewoon jou email adres en paswoord invoegen in zijn ze binnen onder jou id?
 
Yordi B

Yordi B

04/07/2007 15:27:00
Quote Anchor link
;) nop er wordt gecontroleerd op dubbele emailadressen bij registratie ;)
maar ik heb het nu zo gedaan :) als je het loginformulier verstuurd maar session logged_in bestaat al :) worden sessie's verwijderd dus session['id'] en die wordt opneiuw gemaakt met de nieuwe login info


EDIT :
werkt nog steeds niet :(
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yordi B
 
Martiveen -

Martiveen -

04/07/2007 15:28:00
Quote Anchor link
En werkt het dan wel?
 
Yordi B

Yordi B

04/07/2007 15:30:00
Quote Anchor link
nee het werkt nog niet jammer genoeg :(
 
Yordi B

Yordi B

04/07/2007 15:34:00
Quote Anchor link
ik heb de fout gevonden :) mijn nieuwe idee werkt wel degelijk :)
alleen ik heb 2 files die het chekcen 1 file die checkt het als je op de main stie zit (1 niveau hoger in een anere map)
en 1 op het niveau van eht login formulier zelf
 
Yordi B

Yordi B

04/07/2007 15:36:00
Quote Anchor link
sorry voor de tripple post
martijn bedankt voor hulp :)
:( EDIT :
probleem nog niet opgelost lokaal werkt het nu maar een vriend van me logt nu in die komt op mijn account :(
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yordi B
 
Martiveen -

Martiveen -

04/07/2007 15:37:00
Quote Anchor link
Lol heb ik geholpen dan :p
 
Yordi B

Yordi B

04/07/2007 15:41:00
Quote Anchor link
het probleem is nog niet opgelost lokaal werkt het nu maar een vriend van me logt nu in die komt op mijn account
 
Martiveen -

Martiveen -

04/07/2007 15:46:00
Quote Anchor link
Wat heb je dan toe gevoegd?

EDIT: slecht nederlands :p
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martiveen -
 
Yordi B

Yordi B

04/07/2007 15:48:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if(isset($_SESSION['logged_in'], $_POST['email'], $_POST['password'])){
           unset($_SESSION['id']);
           unset($_SESSION['logged_in']);
           check_login ($_POST['email'], $_POST['password']);
}

?>

ik heb dit toegevoegd als je al ingelogd bent op een ander account en je logt weer in op een nieuwe verwijdert hij de sessiont van de oude als het goed is
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yordi B
 
Martiveen -

Martiveen -

04/07/2007 15:51:00
Quote Anchor link
de 2 $_POST's weghalen?
 
Yordi B

Yordi B

04/07/2007 15:58:00
Quote Anchor link
nee want dan :) verwijdert hij je sessions direct na het inloggen xD
 
Yordi B

Yordi B

05/07/2007 14:05:00
Quote Anchor link
niemand anders die het probleem weet ?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.