Logo toevoegen reply mail.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »
Ger

Ger

02/11/2009 21:38:00
Quote Anchor link
Even een vraag omdat ik al een tijdje (3 a 4 weken) bezig ben met een script.

Een kennis komt met een vraag of ik niet even een logo in zijn reply mail kan plaatsen.
Ach denk ik kan nooit moelijk zijn.
Veel zeer veel via google en forums gezocht echter geen oplossing gevonden, ook al verschillende MIME type's uitgeprobeerd.
Het lukt echter van geen kant.
Weet ok wel dat het geen top script is maar de persoon in kwestie,vind het goed op het logo na dan.
Het gaat om het volgende script.

net onder, " Met vriendelijke groet, " zou het logo moeten komen.
Wie kan mijn een oplossing geven hoe dit geplaats moet worden.
Ps.indien bericht/vraag/plaatsing zal moeten worden aangepast, laat ik dat over aan een modje.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
<?php
error_reporting (E_ALL ^ E_NOTICE);    

// #################### <INFO> ####################################################
// ## versie: 1
// ## datum: 3-3-2009
// ## auteur:
// #################### <EINDE INFO> ##############################################

// #################### <BEVEILIGING> #############################################      
// ## Vul hier je domein en ip gegevens in.      
// ## functie uitschakkelen = array ();

$domein_gebruiker = array ();
// ## Vul hier alle toegestane ontvangers van het formulier in
// ## functie uitschakkelen = array ();

$toegestaande_emailadressen = array ('[email protected]');
// ## Vul hier alle email adressen in die u wilt blokkeren  (* voor @ = geheel domein blokkeren )
// ## functie uitschakkelen = array ();

$ban_emailadressen = array ('[email protected]');  
// ## verzend omgevingsfactoren mee met formulier (ip adres/domein , brouwser/platform )
// ## INHOUD = aan / uit

$omgevingsfactoren_gebruiker = "aan";    
// ## Emailadres ontvanger verbergen
// ## Als je je emailadres wilt verbergen in de html bron vul dan hieronder je emailadres in en verwijder
// ## het hidden input veld ontvanger_formulier uit het formulier(.php).

$ontvanger_formulier_geheim = "[email protected]";
// #################### <EINDE BEVEILIGING> ########################################      

// #################### <ALGEMEEN> #############################################      
// ## afzender van formulier standaard ingesteld op email adres verstuurder, anders:

$afzender_formulier = "";    
// ## lege niet verplichte veld meesturen met formulier.
// ## INHOUD = ja / nee

 $leeg_veld = "nee";
// #################### <EINDE ALGEMEEN> ########################################      


// #################### <ONTVANGST BEVESTIGING> ####################################
// ## verstuur een ontvangst bevestiging
// ## aan/ uit

$bevestiging_mail = "aan";    
// ## afzender van ontvangst bevestiging
$bevestiging_afzender = "Feederen.nl";    
// ## onderwerp van ontvangst bevestiging
$bevestiging_onderwerp = "Bedankt voor u bericht.";
// ## inhoud van bevestigingsmail
$title_ontvanger = "meneer / mevrouw";    
$naam_ontvanger = isset($_POST['naam']) ? $_POST['naam'] : isset($title_ontvanger);    
$bevestiging_bericht = "    
Geachte  $naam_ontvanger,  

hartelijk bedankt voor uw bericht.
We zullen ons uiterste best doen om u zo spoedig mogelijk te antwoorden.

Met vriendelijke groet,

    

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dit bericht is gestuurd door de beheerder van www.blabla.nl  
Indien dit bericht spam of anderszins ongewenst materiaal
bevat, neem dan contact op via  http://www.blabla.nl
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
This message is sent by the administrator of www.blabla.nl
If this message contains spam or otherwise unwanted material ,
please contact us at  http://www.blabla.nl
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"
;    

// #################### <EINDE ONTVANGST BEVESTIGING> ##############################
// ## De onderstaande variabelen moet je als (hidden) veld meesturen met het formulier.
//<input type="hidden" name="onderwerp_formulier" value="ONDERWERP_CONTACT_FORMULIER">
//<input type="hidden" name="ontvanger_formulier" value="HIER_JE_EMAIL_ADRES(SEN)(scheiden met komma)">
//<input type="hidden" name="verplichte_velden" value="NAAM_VERPLICHTE_VELDEN(scheiden met komma)">
//<input type="hidden" name="formulier_pagina" value="LOCATIE/NAAM FORMULIER PAGINA">
//<input type="hidden" name="verzonden_pagina" value="LOCATIE/NAAM VERZONDEN PAGINA">
// #################### <EINDE INSTELLINGEN> #######################################


if (empty($_POST) or !isset($_POST)) {    
    $_POST = $HTTP_POST_VARS;    
    }    

function
check_gebruiker($domein_gebruiker) {    
       if (count($domein_gebruiker)) {    
          $gevonden = false;    
          $get = explode("/",getenv("HTTP_REFERER"));    
          $domein = $get[2];    
              for ($i=0; $i < count($domein_gebruiker); $i++) {    
                 if (@eregi ($domein_gebruiker[$i], $domein)) {    
                    $gevonden = true;    
                 }    
              }
    
              if (!getenv("HTTP_REFERER"))    
                 $gevonden  = false;    
              if (!$gevonden ){    
                        error_pagina("Het formulier werd verzonden via een onbevoegd domein", "0");    
                        
                        }
    
             return $gevonden;    
    }
else {    
          return true;    
       }    
}    

function
check_ontvangers($toegestaande_emailadressen, $ontvanger_formulier){    
     if(count($toegestaande_emailadressen)){    
     $gevonden = false;    
     $ontvanger = split(',',$ontvanger_formulier);    
      for ($i=0;$i<count($ontvanger);$i++) {    
         foreach ($toegestaande_emailadressen as $email){    
         if (trim(strtolower($email)) == trim(strtolower($ontvanger[$i])))    
           $tel[] .= $i;    
           }      
         }
    
     if (count($ontvanger) == count($tel)){    
         $gevonden = true;    
    }
else{    
     $gevonden = false;    
    }
    
     if (!$gevonden){    
          error_pagina("De ontvanger van het formulier komt niet overeen met de toegestane mailadressen", "1");    
            
        }    
    }
else{    
    return true;    
    }    
}    

function
check_email($ban_emailadressen, $email){    
    if(count($ban_emailadressen)){    
    $gevonden = true;        
    foreach($ban_emailadressen as $ban_email){    
    $ban_domein = explode("@", $ban_email);    
           if ($ban_domein[0] == "*"){    
        $email_domein = explode("@", $email);    
        if (trim(strtolower($email_domein[1])) == trim(strtolower($ban_domein[1])))    
        $gevonden = false;        
           }
else {    
        if (trim(strtolower($email)) == trim(strtolower($ban_email)))    
        $gevonden = false;    
           }    
    }
    
    if (!$gevonden){    
      error_pagina("U maakt gebruik van een geblokkeerd email adres","0");    
    }  
    
   }
else{
   return true;
   }
}    


function
header_mail($afzender, $email){    
        
    $header  = "MIME-Version: 1.0\n";      
    $header .= "Content-Type: text/plain; charset=UTF-8\n";      
    $header .= "From: $afzender <$email>\n";      
        
    return $header;    
    }    



function
inhoud_mail($array,$leeg_veld){    
                  
    $standaard_key[] = "submit";    
    $standaard_key[] = "ontvanger_formulier";    
    $standaard_key[] = "onderwerp_formulier";    
    $standaard_key[] = "verzonden_pagina";    
    $standaard_key[] = "verplichte_velden";    
    $standaard_key[] = "formulier_pagina";    
    $standaard_key[] = "verzonden_pagina";    
        
        
        
    while (list($key, $val) = each($array)) {    
        
    $standaard_gebruikt = 0;    
        
    for ($i=0; $i<count($standaard_key); $i++) {    
                      
        if ($key == $standaard_key[$i]) {    
        $standaard_gebruikt = 1;    
         }    
    }
    
        if ($leeg_veld == "nee"){
             if (empty($val)){
               $standaard_gebruikt = 1;
             }
         }

                
           if ($standaard_gebruikt != 1) {    
                   if (is_array($val)) {    
                       for ($i=0;$i<count($val);$i++) {    
                       $val = htmlspecialchars($val);  
                       $val = stripslashes($val);  
                       $inhoud .= "$key:</b>$val\n";    
                       }    
                   }
else{    
                       $val = htmlspecialchars($val);  
                       $val = stripslashes($val);  
                       $inhoud .= "$key:$val\n";    
                   }    
             }    
                
        
   }
    
        
    return $inhoud;    
    }    

function
factoren($omgevingsfactoren_gebruiker){    
        
       if ($omgevingsfactoren_gebruiker == "aan"){    
             $inhoud .= "\n====== omgevings factoren ======\n";    
             if (isset($_SERVER['REMOTE_HOST'])){    
             $inhoud .= "host: ". $_SERVER['REMOTE_HOST'] ."\n";    
            }
if (isset($_SERVER['REMOTE_USER'])){    
             $inhoud .= "gebruiker:". $_SERVER['REMOTE_USER']  ."\n";      
            }
if (isset($_SERVER['REMOTE_ADDR'])){    
             $inhoud .= "adres: ". $_SERVER['REMOTE_ADDR'] ."\n";    
             }
if (isset($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'])){    
             $inhoud .= "browser: ". $_SERVER['HTTP_USER_AGENT']."\n";    
    }
    
            return $inhoud;        
    }    
    }    

function
verzend_bevestiging_mail($mail_afzender, $bevestiging_onderwerp, $bevestiging_bericht, $header){    
    mail($mail_afzender,$bevestiging_onderwerp, $bevestiging_bericht, $header);    
    
    }    
        
function
verzend_mail($ontvanger, $onderwerp, $bericht, $header){    
    mail($ontvanger, $onderwerp, $bericht, $header);
    
    }    

function
error_pagina($reden, $type){    
 global $formulier_pagina;    
 if ($type == "1"){  
     $errortype = "<font color=\"#FF0000\"><B>[ERROR]</B></font><BR><BR>";    
    }
  
    ?>

<html>
<head>
<title>fout bij verzenden formulier</title>
</head>
<body>
<font size="2" face="Verdana">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$errortype;?>

Het formulier is niet verzonden vanwege de volgende reden:<br><br>
- <b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$reden;?>
</b>
<br>
<br>
<a href="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$index;?>
" target="_self">klik hier om het opnieuw te proberen</a>
</font>
</body>
</html>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
<?  
    exit();    
    }
    

check_gebruiker($domein_gebruiker);    

if (!empty($_POST['formulier_pagina'])){    
$formulier_pagina = $_POST['formulier_pagina'];    
}
else{    
error_pagina("De volgende variable is leeg of verkeer gedefineerd:<br> \$formulier_pagina:" .$_POST['formulier_pagina'],"1");    
}


if (!empty($_POST['onderwerp_formulier'])){    
trim($_POST['onderwerp_formulier']);    
addslashes($_POST['onderwerp_formulier']);      
$onderwerp_formulier = $_POST['onderwerp_formulier'];    
}
else{    
 error_pagina("De volgende variable is leeg of verkeer gedefineerd:<br> \$onderwerp_formulier:". $_POST['onderwerp_formulier'],"1");    
}
      

if (empty($ontvanger_formulier_geheim)){
if (!empty($_POST['ontvanger_formulier'])){    
$ontvanger_formulier = $_POST['ontvanger_formulier'];    
$ontvanger = split(',',$ontvanger_formulier);    
    for ($i=0;$i<count($ontvanger);$i++) {    
    $check_email = trim($ontvanger[$i]);    
        if (!@eregi("^[_\.0-9a-z-]+([_\\.-][0-9a-z]+)*@([0-9a-z][0-9a-z-]+\.)+[a-z]{2,3}$", $check_email)) {    
             error_pagina("Het email adres(sen) van de ontvanger(s) is / zijn ongeldig <br>\$ontvanger_formulier:". $_POST['ontvanger_formulier'],"1");    
           }    
    }    
}
else{    
 error_pagina("De volgende variable is leeg of verkeer gedefineerd:<br> \$ontvanger_formulier:". $_POST['ontvanger_formulier'],"1");    
}    
}
else{
$ontvanger_formulier = $ontvanger_formulier_geheim;
}
    



check_ontvangers($toegestaande_emailadressen, $ontvanger_formulier);    
check_email($ban_emailadressen, $_POST['email']);    


if (!empty($_POST['verplichte_velden'])){    
$verplichte_velden = $_POST['verplichte_velden'];    
}
    

if (!empty($_POST['verzonden_pagina'])){    
$verzonden_pagina = $_POST['verzonden_pagina'];    
}
    

$verplichte = split(",",$verplichte_velden);    

for ($i=0;$i<count($verplichte);$i++) {    
              
$veld = trim($verplichte[$i]);      

if (isset($_POST[$veld])){    
        
    if (empty($_POST[$veld])){    

    $error_verplicht .= "- " . $veld . "<br>";    
    }    
}    
}
    
if (isset($error_verplicht)){    
    $error = "U heeft de volgende verplichte velden niet ingevult:<br>\n";    
    $error .= "<b>". $error_verplicht ."<b>\n";    
    }
    

if (!empty($_POST['email'])) {    
   $email = trim($_POST['email']);    
        
    if (!@eregi("^[_\.0-9a-z-]+([_\\.-][0-9a-z]+)*@([0-9a-z][0-9a-z-]+\.)+[a-z]{2,3}$", $email)) {    
      $error_mail = "Uw e-mail adres is ongeldig en/of verkeerd ingevult";    
   }    
}
    

if (isset($error_mail)){    
$error = "De volgende velden zijn niet correct ingevult:<br>";    
$error .= "- <b> $error_mail </b><br>";    
}
    

if (isset($error)){    
$error .= "<br>";    
}
    

if ( !isset($error) and $_POST['submit'] ){      
          
$bericht = inhoud_mail($_POST, $leeg_veld);    
$bericht .= factoren($omgevingsfactoren_gebruiker);    

$header = header_mail($afzender_formulier, $_POST['email']);        

verzend_mail($ontvanger_formulier, $onderwerp_formulier, $bericht, $header);    

if ($bevestiging_mail == "aan"){    
$header = header_mail($bevestiging_afzender, $ontvanger_formulier);    
verzend_bevestiging_mail($_POST['email'], $bevestiging_onderwerp, $bevestiging_bericht, $header);    
}
    

if (empty($verzonden_pagina)){    
             echo "Het formulier is succesvol verzonden.";    
             exit();    
}
else{    
       addslashes($verzonden_pagina);    
        include($verzonden_pagina);    
        exit();    
}    

}
else{    
    $formulier_pagina = str_replace(" ", "", $formulier_pagina);    
    if (!empty($index)){    
    include($index);    
    }
else{    
    error_pagina("Verplichte velden zijn-> Naam: Email: Opmerking of info.","1");    
    }    
}
    
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 01:38:16
 
Mr.Ark

Mr.Ark

02/11/2009 21:49:00
Quote Anchor link
Je mist je HTML Header, als je die hebt toegevoegd kan je HTML img gebruiken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 
Ger

Ger

03/11/2009 12:08:00
Quote Anchor link
Mr.Ark schreef op 02.11.2009 21:49:
Je mist je HTML Header, als je die hebt toegevoegd kan je HTML img gebruiken.


Kunt u mijn een hint geven,waar en hoe op welke regel ik die zou moeten plaatsen.
Heb namelijk nog niet zoiets voor handen gehad.

Ook via google word ik wederom niet wijzer.

B.v.d

krijg naar eindelijk iets te hebben gevonden deze error

Parse error: syntax error, unexpected T_LNUMBER on line 58
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ger
 
Ger

Ger

19/11/2009 20:15:00
Quote Anchor link
Niemand die een helpende hand kan toe steken??

Waar of hoe plaats ik er een html header bij ?

Heb zo'n beetje alle "Content-Type" al gehad.

Wie is er bereid om te helpen met het geplaatste script, om er een logo bij mee te zenden.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ger
 
GaMer B

GaMer B

19/11/2009 20:24:00
Quote Anchor link
Probeer swiftmailer
 
Joakim Broden

Joakim Broden

19/11/2009 20:26:00
Quote Anchor link
Waarom gebruik je niet gewoon PHPmailer? dat is een idiaale mail class die erg makkelijk in gebruik is en waarmee je volledige html e-mails kunt versturen.
 
Ger

Ger

20/11/2009 10:34:00
Quote Anchor link
Had al een beetje verwacht dat Swiftmailer en PHPmailer als antwoord voorbij zouden komen.

Zoals ik al eerder schreef veel via google al bekeken maar beide zijn geen opties, daar deze al waren bekeken.

Het huidige script, dat is het enigste wat mijn kennis wil hebben aangepast.

Het kan toch nooit zo moeilijk zijn, om in een autoreply mail een logo te versturen?

Ben al blij dat er word mee gedacht,om een oplossing te vinden.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.