logout probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »
Niek Kasius

Niek Kasius

05/03/2014 18:03:51
Quote Anchor link
Ik al hier al eens een vraag hier over gesteld, en heb daar ook een bevredegend antwoord op gehad.
Maar nu heb ik er toch nog een vraag over.
Ik heb onderstand script in gebruik.
In 2 verschillende tabelen,
Alleen met het verschil dat in de een dit staat: SESSION['member_gebruiker_id']
En de andere dit: SESSION['admin_gebruiker_id']
En dat werkt prima zodat ik nu kan inloggen zonder dat ik in de ander tabel ook ingelogt ben.
Alleen het uitlogen werkt niet goed, want als ik in de admin ben ingelogt en dan naar de members ga zonder eerst uit te loggen, moet ik daar ook inloggen, wat goed is, maar als ik daar dan uitlog ben ik ook uit gelogt in de admin.
Nu geen antwoorden zoals
Ze staan allebij wel in 1 database maar in verschillende tabellen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<?php
ini_set('display_errors',1); // 1 == aan , 0 == uit
    error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
include('../includes/config.php');

if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

$gebruiker_query = "SELECT * FROM members WHERE gebruiker_naam = '".mysqli_real_escape_string($con, trim($_POST['gebruikersnaam']))."';";
  $gebruiker_sql   = mysqli_query($con, $gebruiker_query)or die(mysqli_error());
  $gebruiker_tellen= mysqli_num_rows($gebruiker_sql);
   if ($gebruiker_tellen == 1){
      $rij = mysqli_fetch_array($gebruiker_sql);
               if(sha1($_POST['wachtwoord']) == $rij['gebruiker_wachtwoord']){
                session_start();
                   $_SESSION['member_gebruiker_id']   = $rij['member_gebruiker_id'];
                   $_SESSION['gebruiker_naam'] = $rij['gebruiker_naam'];
                   $_SESSION['gebruiker_rank'] = $rij['gebruiker_rank'];
                header('Location: index1.php');
               }
else{
                   echo 'Fout bij het inloggen. Probeer het opnieuw';
               }
    }
else{
        echo 'Fout bij het inloggen. Probeer het opnieuw';
    }
}
else{
    echo '<br />

<table width="400px" align="center" valign="top" border="0" bordercolor="#0000A0" cellpadding="5" cellspacing="0">
  <form method="POST" action="inloggen.php">
    <tr>
      <td align="left">Naam:</td><td><input type="text" name="gebruikersnaam"></td>
      <td align="left">Wachtwoord:</td><td><input type="text" name="wachtwoord"></td>
      <td><input type="submit" name="inloggen" value="Inloggen"></td>
      <td>&nbsp;</td><td><a href="?uitloggen">uitloggen</a></td>
    </tr>
  </form>'
;
}

?>

En dit staat er in de logout
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
session_start();
include ("../includes/config.php");
session_destroy();
header('Location: index.php');
echo '<h3 align="center">Je bent successvol uit gelogt. <a href="inloggen.php">Klik hier</a>&nbsp; om in te loggen !</h3>';
?>

Ik heb al geprobeerd met header('Location: admin/index.php') en header('Location: members/index.php') maar dat werkt niet, en ook zonder header('Location: index.php') niet.

Wat doe ik fout?
Gewijzigd op 05/03/2014 18:05:05 door Niek Kasius
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 10:42:12
 
Milo S

Milo S

05/03/2014 18:58:51
Quote Anchor link
Met sessions_destroy verwijder je simpelweg alle sessies. Kijk maar in de handleiding van php.net.

Je probleem is te verhelpen met de functie unset.
Gewijzigd op 05/03/2014 19:00:32 door Milo S
 
Niek Kasius

Niek Kasius

20/03/2014 16:28:37
Quote Anchor link
Dat werkte ook niet met unset, omdat ik had een index namelijk dit had staan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<?php
session_start();
if(isset($_GET['uitloggen'])){
    session_unset();
    header('Location: index.php');
}
[
/code]

En nu ik dat verwijderd heb, En de logout heb geinclude op deze manier

[code]
[
code]<?php
echo '<div id="content">';  
if(isset($_GET['teamtoevoegen'])){
   include('team_toevoegen.php');
}
elseif(isset($_GET['wedstrijdtoevoegen'])){
   include('wedstrijd_toevoegen.php');
}
elseif(isset($_GET['standbewerken'])){
   include('stand_bewerken.php');
}
elseif(isset($_GET['uitloggen'])){
   include('uitloggen.php');  
}
else{
   include('admin_text.php');          
}
}
elseif(isset($_GET['registreren'])){
 include('registreren.php');      
}
else{    
   include('inloggen.php');
}[
/code]  

in de logout.php dit heb gezet:

[
code]
[
code]<?php
if (isset($_SESSION['gebruiker_id'])) {  
    unset($_SESSION['gebruiker_id']);
    header('Location: index.php');    
}
  
?>



Werkt het nu perfect
Gewijzigd op 20/03/2014 16:38:10 door Niek Kasius
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

20/03/2014 17:02:18
Quote Anchor link
Je moet natuurlijk niet de functie unset verwarren met session_unset. Die laatste mag in jouw situatie niet meer voorkomen omdat dan alle session variabelen om zeep geholpen worden.
 
Niek Kasius

Niek Kasius

20/03/2014 17:21:55
Quote Anchor link
wat bedoel je? ik heb die session_unset toch al verwijderd nu dus is het toch goed zo.
Ik heb nu dit voor de admin
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php
include "../includes/header.php";
echo '<div id="header">';
session_start();
if(isset($_SESSION['gebruiker_id'])){
echo '<table width="100%">
<tr>
<td align="center" width="33%">&nbsp;</td>
<td align="center" width="33%"><b>BILJART ADMIN</b><br /><a href="../index.php">(bekijk stand)</a><br /><a href="../uitslagen.php">(bekijk uitslagen)</a></td>
<td align="right" valign="top" width="33%">Hallo<b>&nbsp;'
.$_SESSION['gebruiker_naam'].'</b>
 <a href="?uitloggen">uitloggen</a>&nbsp;&nbsp;&nbsp;</td>
</tr>
</table>
</div>
<div id="content">'
;  
if(isset($_GET['teamtoevoegen'])){
   include('team_toevoegen.php');
}
elseif(isset($_GET['wedstrijdtoevoegen'])){
   include('wedstrijd_toevoegen.php');
}
elseif(isset($_GET['standbewerken'])){
   include('stand_bewerken.php');
}
elseif(isset($_GET['uitloggen'])){
   include('uitloggen.php');  
}
else{
   include('admin_text.php');          
}
}
elseif(isset($_GET['registreren'])){
 include('registreren.php');      
}
else{    
   include('inloggen.php');
}

?>

<div id="footer">
<a href="index.php">Terug</a>
</div>
</div>



En voor de members bijna het zelfde met username als session
 
D B

D B

20/03/2014 17:44:26
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
session_start();
if(isset($_GET['uitloggen'])){
session_unset();
header('Location: index.php');
}

?>


Waar heb je dit staan, dit kan namelijk wel eens de fout geven... je unset hier de session....
Gewijzigd op 20/03/2014 17:45:04 door D B
 
Niek Kasius

Niek Kasius

21/03/2014 00:44:29
Quote Anchor link
D B
dit staat nergens meer, kijk maar eens in de reactie onder die van Milo S.
ik had dat erin staan, En dat gaf geen fout als er maar 1 inlogger was blijkbaar want ik kon dat niet testen op de localhost omdat ik daar niet kan met meerdere namen tegelijk kan inloggen.
Maar nu heb ik het werkend.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.