Lotgenoten... Jquery / Ajax uitdaging

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ad Vertentie

Ad Vertentie

02/09/2017 21:16:06
Quote Anchor link
Ik zoek iets relatief simpels... krijg het alleen niet bij elkaar gevonden.

Wat zoek ik:

Zodra de output van een string veranderd, moet er een Jquery slide-in komen met daarin de output van de eerder genoemde string.
Na 7 seconden moet deze div fade-outen, en bij verandering van dezelfde string weer hetzelfde truukje doen.
Blijft de content van de string gelijk, dan dient deze niet nogmaals getoond te worden.
Wie kan helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 15:15:59
 
Jacco Engel

Jacco Engel

04/09/2017 08:18:06
Quote Anchor link
Wat heb je zelf al geprobeerd, en onder welke omstandigheden veranderd je output?
 
E vH

E vH

04/09/2017 08:28:09
Quote Anchor link
Lotgenoten... right :)

Ik heb nu keyup gebruikt, maar ik weet eigenlijk niet goed hoe je info binnen komt.. dus je zal zelf iets moeten knutselen...maar goed, ik zal je op weg helpen met een kleine hint qua opbouw:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
var VorigeWaarde= $("#id").val();
$("#id").keyup(function(e) {
    var HuidigeWaarde= $(this).val();
    if(HuidigeWaarde!= VorigeWaarde) {
         VorigeWaarde= currentValue;
         setTimeout("alert('String is veranderd, oh ja deze melding komt pas na 7 sec, voeg nu een slide toe...');", 7000);
    }
});
Gewijzigd op 04/09/2017 08:29:40 door E vH
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.