Maak jij onze phonegap app?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Arthur Nolles

Arthur Nolles

19/07/2017 18:05:32
Quote Anchor link
Ik heb het bedrag naar 300 euro verhoogd.

Ik heb een website waar dagelijks artikelen op verschijnen en die mensen dagelijks een mail stuurt. Nu ben ik op zoek naar een freelancer die mij - voor een redelijke prijs ik denk aan 150 euro - wil helpen en een app wil maken voor Android en de iPhone. En indien mogelijk ook voor windows. Daar moeten de artikelen in komen te staan. Een voorbeeld is de nu.nl app, maar minder complex.

Je hebt een titel met plaatje, klik je daarop kom je bij het artikel met een grotere foto erboven. Klinkt simpel toch.

Dit is niet voor een bedrijf, dit is voor mij persoonlijk, vandaar ook de prijs. De app zal ook geupdate moeten worden, dus als je goed werk levert kan dat tot meer leiden. Voorwaarde is dat je de code wel aan mij geeft.

Mocht je geinteresseerd zijn, stuur een mailtje naar [email protected]
Gewijzigd op 20/07/2017 11:33:46 door Arthur Nolles
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 06:27:16
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

19/07/2017 18:10:37
Quote Anchor link
>> Klinkt simpel toch.

Maar dat is het niet. Je maakt niet zomaar 'even' een app. Ik vrees dat je voor een prijs van 150 euro niemand zult vinden die dit voor je gaat maken ... maar je kunt het natuurlijk altijd proberen.
 
Pipo Clown

Pipo Clown

19/07/2017 18:22:22
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 19/07/2017 18:10:37:
>> Klinkt simpel toch.

Maar dat is het niet. Je maakt niet zomaar 'even' een app.


Correctie, je maakt niet zomaar 'even' drie apps.
voor Android, Iphone en Windows zijn drie totaal verschillende Apps nodig.
 
Arthur Nolles

Arthur Nolles

19/07/2017 18:23:50
Quote Anchor link
Oke, ik snap het. Daarom stelde ik voor om het met phonegap te doen, die hebben allerlei handige plugins. Dat wat ik simpel noemde was niet het werk, anders zou ik het zelf doen. Ik bedoelde dat het een simpele app moet worden.
Gewijzigd op 19/07/2017 18:25:45 door Arthur Nolles
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/07/2017 18:25:38
Quote Anchor link
Pipo Clown op 19/07/2017 18:22:22:
Ozzie PHP op 19/07/2017 18:10:37:
>> Klinkt simpel toch.

Maar dat is het niet. Je maakt niet zomaar 'even' een app.


Correctie, je maakt niet zomaar 'even' drie apps.
voor Android, Iphone en Windows zijn drie totaal verschillende Apps nodig.

Maar je hebt één source project, voorzover ik kan zien. Je moet ze wel voor alle drie de platformen compileren. Maar dat is iets wat zo gedaan is.
 
Arthur Nolles

Arthur Nolles

19/07/2017 18:26:26
Quote Anchor link
Daarom vraag ik dus om een phonegap developer. Nogmaals, wat ik simpel noemde was niet het werk, anders zou ik het zelf doen. Ik bedoelde dat het een simpele app moet worden.
Gewijzigd op 19/07/2017 18:26:53 door Arthur Nolles
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

19/07/2017 18:33:16
Quote Anchor link
Dan zou ik eerst beginnen met een redelijk budget, 150 euro is lachwekkend. Misschien is beledigend een beter woord.
Gewijzigd op 19/07/2017 18:33:46 door Ben van Velzen
 
Arthur Nolles

Arthur Nolles

19/07/2017 18:45:38
Quote Anchor link
Ben van Velzen op 19/07/2017 18:33:16:
Dan zou ik eerst beginnen met een redelijk budget, 150 euro is lachwekkend. Misschien is beledigend een beter woord.


Ik vind het een hoop geld. Wat is jouw suggestie dan?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/07/2017 19:17:45
Quote Anchor link
Een gemiddeld iemand zal er ongeveer 50 euro voor vragen per uur. Dan is 150 euro een niet-reëel bedrag. Want een app bouw je niet in een uurtje of drie. Als je serieus werk wilt verwachten dan moet je vele meer geld neerleggen. Minimaal 1000 euro.

Of er moet een student zijn die iets wilt maken om zijn portfolio uit te breiden, maar dan moet je er ook echt tegen aan lopen.
Gewijzigd op 19/07/2017 19:19:13 door - Ariën -
 
Arthur Nolles

Arthur Nolles

19/07/2017 19:34:25
Quote Anchor link
Daar hoop ik dan maar op. Ik wil het bedrag best een beetje verhogen, maar 1000 euro heb ik niet.

Link naar de website is misschien handig voor 't idee: http://www.christiannolles.nl
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/07/2017 19:46:40
Quote Anchor link
Maar is een app echt nodig? Je website voldoet toch al prima voor mobiele devices? Of je bouwt gewoon een mini-app als snelkoppeling naar je site.
 
Arthur Nolles

Arthur Nolles

19/07/2017 20:02:49
Quote Anchor link
Een app is idd nodig. Mensen openen sneller een app dan een website heb ik het idee.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/07/2017 20:05:25
Quote Anchor link
Als je het simpel wilt, zorg je dat de app je site opent. Scheelt twee sources bij te houden.
Gewijzigd op 19/07/2017 20:12:45 door - Ariën -
 
Arthur Nolles

Arthur Nolles

19/07/2017 20:12:57
Quote Anchor link
Maar dat is niet hoe ik het voor me zie. Mocht iemand geinteresseerd zijn om het project aan te gaan kunnen ze een mail sturen naar [email protected]
Gewijzigd op 19/07/2017 20:13:18 door Arthur Nolles
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

19/07/2017 21:32:18
Quote Anchor link
>> Een app is idd nodig. Mensen openen sneller een app dan een website heb ik het idee.
Heb je dat ook aan mensen gevraagd? De meestgehoorde klacht is nog altijd "nee ik wil niet de app, ik wil de website, laat me gewoon die website zien en geen link naar de app".
 
Arthur Nolles

Arthur Nolles

19/07/2017 21:33:39
Quote Anchor link
Die wens is er inderdaad. Anders zou ik dit niet doen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/07/2017 21:47:11
Quote Anchor link
Persoonlijk zou ik er wel voor zorgen dat de app meer aandraagt dan de website.
Denk aan notificaties bij nieuwe blogs, of bepaalde overdenken (of bedoel je daar je blogposts mee) die je in de app kan zien.

Maar ook belangrijk is het kosten/baten verhaal. Straks hebben in 3 maanden tijd 20 mensen je app gedownloadt. Was dat het geld waard? Alleen vragen bij je publiek of een app gewenst is is niet voldoende voor een onderzoek.

Maar het blijft verder jouw keuze.
Gewijzigd op 19/07/2017 21:47:39 door - Ariën -
 
Arthur Nolles

Arthur Nolles

19/07/2017 21:49:56
Quote Anchor link
Ik zie wel of iemand reageert.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

19/07/2017 22:42:56
Quote Anchor link
De opmerkingen die hier geplaatst worden komen in jouw ogen wellicht een beetje 'bot' over. Echter, programmeren is een vak en je kunt (helaas voor jou) niet verwachten dat er mensen in de rij staan om voor 150 euro een app te ontwikkelen die op diverse platforms moet kunnen draaien. Ik raad je echt aan om die gedachte bij te stellen. In programmeerwerk gaat zeer veel tijd zitten. Je geeft al aan dat 1000 euro te veel is. Ik zou dan in ieder geval aangeven wat je maximale budget is. Misschien is er dan toch iemand die interesse heeft. Voor jouw beeldvorming ... zou je zo'n op maat gemaakte app laten maken bij een bedrijf, dan kun je goed zomaar een paar duizend euro kwijt zijn.

Daarnaast ... je zegt ook nog eens dat degene die de app maakt de app ook mag updaten, maar dat jij de code zelf wilt hebben. Dan vraag ik me af ... waarom wil je de code hebben als je toch niet zelf gaat updaten? En wil je dan eigenaar worden van die code? Want in dat geval ga je het natuurlijk echt niet redden met die 150 euro.

Kortom, een hoop dingen om goed over na te denken ... en dan heb ik het nog niet gehad over hoe je wijzigingen wil aanbrengen in je app. Hoe worden die nieuwe artikelen bijv. toegevoegd? Waar komen die vandaan?
 
Peter K

Peter K

20/07/2017 08:12:47
Quote Anchor link
Wellicht is dit iets voor je: www.appmachine.com

Hier kun je zelf een app "ontwikkelen" middels drag & drop methode.
Je kunt hier zelfs permanent gewoon verwijzen naar je website.
 
Arthur Nolles

Arthur Nolles

20/07/2017 08:53:10
Quote Anchor link
Ik heb de app machine geprobeeerd, maar hij laat geen externe feeds in. En Ozzie, ik ben zelf programmeur. Ik weet hoeveel tijd dingen kosten. Maar ik weet ook dat een lijstje in PHP maken met een artikel pagina mij binnen een halfuur lukt. Phonegap en Framework7 hebben plugins die doen wat ik wil, maar ik kom er zelf niet uit. Helpt het als ik de prijs verhoog naar 300 euro>?
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.