Maak jij onze phonegap app?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Arthur Nolles

Arthur Nolles

19/07/2017 18:05:32
Quote Anchor link
Ik heb het bedrag naar 300 euro verhoogd.

Ik heb een website waar dagelijks artikelen op verschijnen en die mensen dagelijks een mail stuurt. Nu ben ik op zoek naar een freelancer die mij - voor een redelijke prijs ik denk aan 150 euro - wil helpen en een app wil maken voor Android en de iPhone. En indien mogelijk ook voor windows. Daar moeten de artikelen in komen te staan. Een voorbeeld is de nu.nl app, maar minder complex.

Je hebt een titel met plaatje, klik je daarop kom je bij het artikel met een grotere foto erboven. Klinkt simpel toch.

Dit is niet voor een bedrijf, dit is voor mij persoonlijk, vandaar ook de prijs. De app zal ook geupdate moeten worden, dus als je goed werk levert kan dat tot meer leiden. Voorwaarde is dat je de code wel aan mij geeft.

Mocht je geinteresseerd zijn, stuur een mailtje naar [email protected]
Gewijzigd op 20/07/2017 11:33:46 door Arthur Nolles
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 23:37:04
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

19/07/2017 18:10:37
Quote Anchor link
>> Klinkt simpel toch.

Maar dat is het niet. Je maakt niet zomaar 'even' een app. Ik vrees dat je voor een prijs van 150 euro niemand zult vinden die dit voor je gaat maken ... maar je kunt het natuurlijk altijd proberen.
 
Pipo Clown

Pipo Clown

19/07/2017 18:22:22
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 19/07/2017 18:10:37:
>> Klinkt simpel toch.

Maar dat is het niet. Je maakt niet zomaar 'even' een app.


Correctie, je maakt niet zomaar 'even' drie apps.
voor Android, Iphone en Windows zijn drie totaal verschillende Apps nodig.
 
Arthur Nolles

Arthur Nolles

19/07/2017 18:23:50
Quote Anchor link
Oke, ik snap het. Daarom stelde ik voor om het met phonegap te doen, die hebben allerlei handige plugins. Dat wat ik simpel noemde was niet het werk, anders zou ik het zelf doen. Ik bedoelde dat het een simpele app moet worden.
Gewijzigd op 19/07/2017 18:25:45 door Arthur Nolles
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/07/2017 18:25:38
Quote Anchor link
Pipo Clown op 19/07/2017 18:22:22:
Ozzie PHP op 19/07/2017 18:10:37:
>> Klinkt simpel toch.

Maar dat is het niet. Je maakt niet zomaar 'even' een app.


Correctie, je maakt niet zomaar 'even' drie apps.
voor Android, Iphone en Windows zijn drie totaal verschillende Apps nodig.

Maar je hebt één source project, voorzover ik kan zien. Je moet ze wel voor alle drie de platformen compileren. Maar dat is iets wat zo gedaan is.
 
Arthur Nolles

Arthur Nolles

19/07/2017 18:26:26
Quote Anchor link
Daarom vraag ik dus om een phonegap developer. Nogmaals, wat ik simpel noemde was niet het werk, anders zou ik het zelf doen. Ik bedoelde dat het een simpele app moet worden.
Gewijzigd op 19/07/2017 18:26:53 door Arthur Nolles
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

19/07/2017 18:33:16
Quote Anchor link
Dan zou ik eerst beginnen met een redelijk budget, 150 euro is lachwekkend. Misschien is beledigend een beter woord.
Gewijzigd op 19/07/2017 18:33:46 door Ben van Velzen
 
Arthur Nolles

Arthur Nolles

19/07/2017 18:45:38
Quote Anchor link
Ben van Velzen op 19/07/2017 18:33:16:
Dan zou ik eerst beginnen met een redelijk budget, 150 euro is lachwekkend. Misschien is beledigend een beter woord.


Ik vind het een hoop geld. Wat is jouw suggestie dan?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/07/2017 19:17:45
Quote Anchor link
Een gemiddeld iemand zal er ongeveer 50 euro voor vragen per uur. Dan is 150 euro een niet-reëel bedrag. Want een app bouw je niet in een uurtje of drie. Als je serieus werk wilt verwachten dan moet je vele meer geld neerleggen. Minimaal 1000 euro.

Of er moet een student zijn die iets wilt maken om zijn portfolio uit te breiden, maar dan moet je er ook echt tegen aan lopen.
Gewijzigd op 19/07/2017 19:19:13 door - Ariën -
 
Arthur Nolles

Arthur Nolles

19/07/2017 19:34:25
Quote Anchor link
Daar hoop ik dan maar op. Ik wil het bedrag best een beetje verhogen, maar 1000 euro heb ik niet.

Link naar de website is misschien handig voor 't idee: http://www.christiannolles.nl
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/07/2017 19:46:40
Quote Anchor link
Maar is een app echt nodig? Je website voldoet toch al prima voor mobiele devices? Of je bouwt gewoon een mini-app als snelkoppeling naar je site.
 
Arthur Nolles

Arthur Nolles

19/07/2017 20:02:49
Quote Anchor link
Een app is idd nodig. Mensen openen sneller een app dan een website heb ik het idee.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/07/2017 20:05:25
Quote Anchor link
Als je het simpel wilt, zorg je dat de app je site opent. Scheelt twee sources bij te houden.
Gewijzigd op 19/07/2017 20:12:45 door - Ariën -
 
Arthur Nolles

Arthur Nolles

19/07/2017 20:12:57
Quote Anchor link
Maar dat is niet hoe ik het voor me zie. Mocht iemand geinteresseerd zijn om het project aan te gaan kunnen ze een mail sturen naar [email protected]
Gewijzigd op 19/07/2017 20:13:18 door Arthur Nolles
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

19/07/2017 21:32:18
Quote Anchor link
>> Een app is idd nodig. Mensen openen sneller een app dan een website heb ik het idee.
Heb je dat ook aan mensen gevraagd? De meestgehoorde klacht is nog altijd "nee ik wil niet de app, ik wil de website, laat me gewoon die website zien en geen link naar de app".
 
Arthur Nolles

Arthur Nolles

19/07/2017 21:33:39
Quote Anchor link
Die wens is er inderdaad. Anders zou ik dit niet doen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/07/2017 21:47:11
Quote Anchor link
Persoonlijk zou ik er wel voor zorgen dat de app meer aandraagt dan de website.
Denk aan notificaties bij nieuwe blogs, of bepaalde overdenken (of bedoel je daar je blogposts mee) die je in de app kan zien.

Maar ook belangrijk is het kosten/baten verhaal. Straks hebben in 3 maanden tijd 20 mensen je app gedownloadt. Was dat het geld waard? Alleen vragen bij je publiek of een app gewenst is is niet voldoende voor een onderzoek.

Maar het blijft verder jouw keuze.
Gewijzigd op 19/07/2017 21:47:39 door - Ariën -
 
Arthur Nolles

Arthur Nolles

19/07/2017 21:49:56
Quote Anchor link
Ik zie wel of iemand reageert.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

19/07/2017 22:42:56
Quote Anchor link
De opmerkingen die hier geplaatst worden komen in jouw ogen wellicht een beetje 'bot' over. Echter, programmeren is een vak en je kunt (helaas voor jou) niet verwachten dat er mensen in de rij staan om voor 150 euro een app te ontwikkelen die op diverse platforms moet kunnen draaien. Ik raad je echt aan om die gedachte bij te stellen. In programmeerwerk gaat zeer veel tijd zitten. Je geeft al aan dat 1000 euro te veel is. Ik zou dan in ieder geval aangeven wat je maximale budget is. Misschien is er dan toch iemand die interesse heeft. Voor jouw beeldvorming ... zou je zo'n op maat gemaakte app laten maken bij een bedrijf, dan kun je goed zomaar een paar duizend euro kwijt zijn.

Daarnaast ... je zegt ook nog eens dat degene die de app maakt de app ook mag updaten, maar dat jij de code zelf wilt hebben. Dan vraag ik me af ... waarom wil je de code hebben als je toch niet zelf gaat updaten? En wil je dan eigenaar worden van die code? Want in dat geval ga je het natuurlijk echt niet redden met die 150 euro.

Kortom, een hoop dingen om goed over na te denken ... en dan heb ik het nog niet gehad over hoe je wijzigingen wil aanbrengen in je app. Hoe worden die nieuwe artikelen bijv. toegevoegd? Waar komen die vandaan?
 
Peter K

Peter K

20/07/2017 08:12:47
Quote Anchor link
Wellicht is dit iets voor je: www.appmachine.com

Hier kun je zelf een app "ontwikkelen" middels drag & drop methode.
Je kunt hier zelfs permanent gewoon verwijzen naar je website.
 
Arthur Nolles

Arthur Nolles

20/07/2017 08:53:10
Quote Anchor link
Ik heb de app machine geprobeeerd, maar hij laat geen externe feeds in. En Ozzie, ik ben zelf programmeur. Ik weet hoeveel tijd dingen kosten. Maar ik weet ook dat een lijstje in PHP maken met een artikel pagina mij binnen een halfuur lukt. Phonegap en Framework7 hebben plugins die doen wat ik wil, maar ik kom er zelf niet uit. Helpt het als ik de prijs verhoog naar 300 euro>?
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.