Maak jij onze phonegap app?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/07/2017 09:23:48
Quote Anchor link
Arthur Nolles op 20/07/2017 08:53:10:
Ik heb de app machine geprobeeerd, maar hij laat geen externe feeds in.

En dit dan?

https://support.appmachine.com/hc/en-us/articles/203646166-Import-your-data-via-a-web-service?mobile_site=true
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 16:52:55
 
Arthur Nolles

Arthur Nolles

20/07/2017 11:32:25
Quote Anchor link
Arthur Nolles op 19/07/2017 18:05:32:
Ik heb het bedrag verhoogd naar 300 euro.

Ik heb een website waar dagelijks artikelen op verschijnen en die mensen dagelijks een mail stuurt. Nu ben ik op zoek naar een freelancer die mij - voor een redelijke prijs ik denk aan 150 euro - wil helpen en een app wil maken voor Android en de iPhone. En indien mogelijk ook voor windows. Daar moeten de artikelen in komen te staan. Een voorbeeld is de nu.nl app, maar minder complex.

Je hebt een titel met plaatje, klik je daarop kom je bij het artikel met een grotere foto erboven. Klinkt simpel toch.

Dit is niet voor een bedrijf, dit is voor mij persoonlijk, vandaar ook de prijs. De app zal ook geupdate moeten worden, dus als je goed werk levert kan dat tot meer leiden. Voorwaarde is dat je de code wel aan mij geeft.

Mocht je geinteresseerd zijn, stuur een mailtje naar [email protected]
 
Peter K

Peter K

20/07/2017 11:53:04
Quote Anchor link
Ik denk dat je het nog niet eens gaat redden met €2500,- voor een custom app cross platform.

Met Appmachine durf ik je bijna te garanderen dat je werkend moet kunnen krijgen wat je wilt.
Zoals ik eerder aangaf, maak maar eens een app en verwijs die naar een website. Ofwel je eigen website. Dan heb je volgens mij alles direct functioneel en scheelt je een pak ontwikkelwerk.

Je kunt indien gewenst zoals hierboven aangegeven ook werken met webservices, alhoewel dit wel iets complexer is. Je moet dan goed uitzoeken hoe je je feed wilt aanleveren en uitlezen.

Mijn mening: maak een app met webbrowser en stel deze default naar je website in.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/07/2017 12:04:41
Quote Anchor link
Zelf denk ik ook dat met een zeer laag budget Appmachine de beste uitkomst is.
Onthoud ook dat een developers-account voor iOS-app's ook al bijna 100 euro kost. Met Appmachine zijn die kosten denk ik al gedekt.

Je moet echt zelf weten, maar ik geef zelf weinig tot geen kans dat je met 300 euro een cross-platform app gaat redden.
 
Arthur Nolles

Arthur Nolles

20/07/2017 13:55:41
Quote Anchor link
Goed. Ik ga het anders doen. Ik bouw een website die gewoon lijkt op een app en dezelfde functionaliteit heeft met jquery. Ik weet dat ik de app dan bij phonegap kan laten bouwen, maar dan is het geen dynamische site. Hoe pak ik dat aan? Hoe krijg ik een apk die letterlijk naar de website gaat?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/07/2017 14:24:44
Quote Anchor link
Je kan altijd content dynamisch inladen met jQuery en de ajax() functie.
Met 'build --release' kan je uiteindelijk je apk builden. Duik de manual eens in, en ga eens wat ermee proberen. ;-)
 
Peter K

Peter K

20/07/2017 14:36:17
Quote Anchor link
Arthur Nolles op 20/07/2017 13:55:41:
Goed. Ik ga het anders doen. Ik bouw een website die gewoon lijkt op een app en dezelfde functionaliteit heeft met jquery. Ik weet dat ik de app dan bij phonegap kan laten bouwen, maar dan is het geen dynamische site. Hoe pak ik dat aan? Hoe krijg ik een apk die letterlijk naar de website gaat?


Waarom niet gewoon Appmachine gebruiken dan? Of wil je liever het wiel zelf weer uitvinden?
 
Arthur Nolles

Arthur Nolles

20/07/2017 14:37:49
Quote Anchor link
Dat heb ik geprobeerd. Het vervelende is dat gebruikers dan eerst een menu krijgen. Ik wil dat er meteen een lijst met artikelen zichtbaar is.

Toevoeging op 20/07/2017 14:44:57:

Vraagje trouwens. Kunnen apps uit de appmachine in de PlayStore?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/07/2017 14:51:20
Quote Anchor link
Niet rot bedoeld, maar met 3 tellen Googlen vond ik het antwoord:
http://www.appmachine.com/nl/tour/publiceer-in-de-app-store-en-google-play/
 
Arthur Nolles

Arthur Nolles

20/07/2017 14:54:36
Quote Anchor link
Hahahaha. Dank je wel.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/07/2017 15:00:12
Quote Anchor link
Houd wel rekening dat je wat geld moet neerleggen voor een paar developeraccounts dan.
Of het blijft een unsigned APK.
Gewijzigd op 20/07/2017 15:00:45 door - Ariën -
 
Arthur Nolles

Arthur Nolles

20/07/2017 15:10:03
Quote Anchor link
Wat bedoel je daarmee? Ik weet dat je een maandelijks bedrag moet betalen, 50 dollar toch?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/07/2017 15:15:25
Quote Anchor link
Eenmalig minimaal 99 US dollar voor Apple Store
Eenmalig 25 dollar voor de Google Play store.
Gewijzigd op 20/07/2017 15:15:56 door - Ariën -
 
Arthur Nolles

Arthur Nolles

20/07/2017 15:31:14
Quote Anchor link
Ja, maar je moet ook nog 39 euro minimaal per maand betalen. http://www.appmachine.com/pricing/

En dan zit ik nog met het probleem dat ik er een menu bij krijg... Ik wil alleen een overzicht van de artikelen en de pagina waar het artikel op staat.

Anders was dit een hele aantrekkelijke optie.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/07/2017 15:41:34
Quote Anchor link
Ik heb rondgeneusd in hun developers-docs en blogs, en kom tot de conclusie dat het niet mogelijk is.
Je kan het vragen aan de helpdesk van hun of daar mogelijkheden voor zijn? Misschien dat ze het in een update kunnen aanbieden? Wie weet is het wel een gevraagde functie die snel wordt uitgerold? En anders moet je het er mee doen.

Als je weinig budget hebt moet je vaak gewoon roeien met de riemen die je hebt.
Gewijzigd op 20/07/2017 15:42:47 door - Ariën -
 
PHP JS

PHP JS

20/07/2017 15:50:20
Quote Anchor link
Zie hier het ionic framework:
https://ionicframework.com/

Gezien de minimale wensen die de TS heeft, zou dit een mogelijkheid kunnen zijn.
JE maakt een pagina in html, css en javascript. En ionic zorgt dat het geport wordt naar ieder platform.
Met het ionic framework kan je ook gebruik maken van het toestel, dus niet alleen een simpele webpagina inladen.
https://ionicframework.com/docs/native/

Wil je erna nog een cross platform desktop applicatie?
Dan kan je precies dezelfde code gebruiken in https://electron.atom.io/

Al dat moeilijke gedoe in dit topic, het is 2017 mensen!
Gewijzigd op 20/07/2017 15:54:09 door PHP JS
 
Arthur Nolles

Arthur Nolles

20/07/2017 16:15:31
Quote Anchor link
Dank je PHP JS. Is het dus de bedoeling dat je een bestaande html pagina importeert? Ik zie namelijk dat je zo een lijst kunt aanmaken, maar niet dat je een feed of json file aankunt bieden om de lijst te vullen. Het is een beetje verwarrend.
 
PHP JS

PHP JS

20/07/2017 16:26:07
Quote Anchor link
Arthur Nolles op 20/07/2017 16:15:31:
Dank je PHP JS. Is het dus de bedoeling dat je een bestaande html pagina importeert? Ik zie namelijk dat je zo een lijst kunt aanmaken, maar niet dat je een feed of json file aankunt bieden om de lijst te vullen. Het is een beetje verwarrend.


Je ontwikkelt je app op dezelfde manier als een webpagina, het framework zet alles in een app voor je.
Je kan gewoon ajax calls maken en je data importeren.


Op deze link vind je een aantal voorbeelden gemaakt met ionic.
http://showcase.ionicframework.com/apps/top
 
Arthur Nolles

Arthur Nolles

20/07/2017 16:31:36
Quote Anchor link
Dat ziet er netjes uit. Ik begrijp dus dat ik zelf geen losse website in elkaar hoef te flansen. Ik zie alleen niet waar je data kunt importeren en ik heb echt goed gezocht.

Toevoeging op 20/07/2017 16:32:36:

Je hebt components, zoals een lijst, maar ik zie nergens waar je de ajax calls kunt maken.
 
Peter K

Peter K

21/07/2017 08:23:36
Quote Anchor link
Arthur Nolles op 20/07/2017 15:31:14:
Ja, maar je moet ook nog 39 euro minimaal per maand betalen. http://www.appmachine.com/pricing/

En dan zit ik nog met het probleem dat ik er een menu bij krijg... Ik wil alleen een overzicht van de artikelen en de pagina waar het artikel op staat.

Anders was dit een hele aantrekkelijke optie.


Dit is te doen met wat custom Javascript ;)
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.