Mail aan 2 adressen versturen.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Danny A-noniem

Danny A-noniem

16/05/2012 10:13:28
Quote Anchor link
Hallo beste mensen.
Wie kan mij vertellen hoe ik onderstaand stukje code moet aanpassen om betreffende mail aan 2 adressen te versturen?
een adres word ingevuld door de aanvragen zelf, maar wil ook graag een kopie ervan krijgen in mijn eigen mailbox.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php


    </form>';
    }
    else // Send form
    {
        $mail_to = $field_4 ;
        $mail_from = '
info@xxxxxx.nl';
        $mail_subject = '
Uw lotnummer';
        $mail_message = '
Lotterij: ' . LF . LF
. '
Naam:                   ' . $field_1 . LF
. '
Adres:                  ' . $field_2 . LF
. '
Woonplaats:             ' . $field_3 . LF
. '
email:                  ' . $field_4 . LF
. '
lotnummer               ' . LF . $_SESSION['nummer'] . "-" . date('H-i-s') . LF
. '
extra info:             ' . $field_6 . LF
. LF
. '
Datum: ' . date('d-m-Y') . ', Tijd: ' . date('H:i:s');

        mail($mail_to, $mail_subject, $mail_message, '
From: ' . $mail_from);

        $sHtml .= '
<h1>Uw lotnummer word u ook per email toegestuurd</h1><br> uw lotnummer is:' .  $_SESSION['nummer'] . '-' . date('H-i-s') . ' </p>';
    }


    echo $sHtml;




[
/code]
Gewijzigd op 16/05/2012 10:14:13 door Danny A-noniem
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 02:00:56
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

16/05/2012 10:18:54
Quote Anchor link
Al gezocht met Google (mail php cc)?

Zie bv http://php.net/manual/en/function.mail.php
In je headers kun je o.a. cc toevoegen. Waar zijn je mailheaders eigenlijk?

Gebruik liever phpmailer of swiftmailer --> alle instellingen zijn daar al voor je geregeld, zodat je niet opnieuw het wiel hoeft uit te vinden.
 
Chris PHP

Chris PHP

16/05/2012 10:20:45
Quote Anchor link
Zo kun je dat doen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
// meerdere ontvangers
$to  = '[email protected]' . ', '; // zie de comma
$to .= '[email protected]';
?>


Tevens staat er een ' achter je <form> waardoor heel het script niet meer klopt
Gewijzigd op 16/05/2012 10:23:02 door Chris PHP
 
Danny A-noniem

Danny A-noniem

16/05/2012 10:29:57
Quote Anchor link
mm begrijp het niet helemaal,
is dit wat je bedoeld?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php

 $mail_$to
= $field_4 . ', '; // zie de comma
         $mail_$to = '[email protected]';

        $mail_from = '[email protected]';
        $mail_subject = 'Uw lotnummer';
        $mail_message = 'Lotterij: ' . LF . LF
. 'Naam:                   ' . $field_1 . LF
. 'Adres:                  ' . $field_2 . LF
. 'Woonplaats:             ' . $field_3 . LF
. 'email:                  ' . $field_4 . LF
. 'lotnummer               ' . LF . $_SESSION['nummer'] . "-" . date('H-i-s') . LF
. 'extra info:             ' . $field_6 . LF
. LF
. 'Datum: ' . date('d-m-Y') . ', Tijd: ' . date('H:i:s');

        mail($mail_to, $mail_subject, $mail_message, 'From: ' . $mail_from);

        $sHtml .= '<h1>Uw lotnummer word u per email toegestuurd</h1><br> uw lotnummer is:' .  $_SESSION['nummer'] . '-' . date('H-i-s') . ' </p>';
    }


    echo $sHtml;
?>
Gewijzigd op 16/05/2012 10:31:37 door Danny A-noniem
 
Chris PHP

Chris PHP

16/05/2012 10:32:38
Quote Anchor link
Nee zo staat het ook niet in het voorbeeld. Je vergeet iets.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$mail_$to
= $field_4 . ', ';
$mail_$to .= '[email protected]';
?>


Je vergeet de . voor het = teken, dan zal het niet werken.
 
- SanThe -

- SanThe -

16/05/2012 10:38:15
Quote Anchor link
Chris NVT op 16/05/2012 10:32:38:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$mail_$to
= $field_4 . ', ';
$mail_$to .= '[email protected]';
?>


Waarom niet gewoon in één regel?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$mail_$to
= $field_4 . ', [email protected]';
?>
 
Danny A-noniem

Danny A-noniem

16/05/2012 10:39:56
Quote Anchor link
Nee dat had ik al geprobeerd.
ook daarop geeft hij de volgende foutmelding
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /home/vhosts/xxxxxx.nl/httpdocs/voorkant/spellen/lotterij/aanvraag.php


en wanneer ik het 2 emailadres weghaal, dan werk alles weer na behoren
 
Chris PHP

Chris PHP

16/05/2012 10:42:28
Quote Anchor link
@Willy en heb je de manier van SanThe ook geprobeerd?

@SanThe mijn voorbeeld is van php.net mail() pagina, vandaar.
Maar jou optie is makkelijker en overzichtelijker
 
Danny A-noniem

Danny A-noniem

16/05/2012 10:42:50
Quote Anchor link
- SanThe - op 16/05/2012 10:38:15:
Chris NVT op 16/05/2012 10:32:38:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$mail_$to
= $field_4 . ', ';
$mail_$to .= '[email protected]';
?>


Waarom niet gewoon in één regel?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$mail_$to
= $field_4 . ', [email protected]';
?>


Hallo goedemorgen sante
nee ook dat lust hij helaas niet, zelfde foutmelding
 
Chris PHP

Chris PHP

16/05/2012 10:44:07
Quote Anchor link
@Willy, type nu je $field_4 email adres een volledig uit tussen '' i.p.v. de variabel te gebruiken. Wat doet hij dan?

Dus gewoon zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$mail_$to
= '[email protected], [email protected]';
?>
Gewijzigd op 16/05/2012 10:45:05 door Chris PHP
 
- SanThe -

- SanThe -

16/05/2012 10:47:14
Quote Anchor link
Maak van de komma eens een puntkomma.
 
Danny A-noniem

Danny A-noniem

16/05/2012 10:57:37
Quote Anchor link
Nee helaas ook geen resultaten.
ik plak hier de hele code even van de betreffende pagina:
Ter info

een adres word dus ingegeven door de aanvrager, het andere adres is een vast adres

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
<?php
session_start();

    if(function_exists('date_default_timezone_set')) { date_default_timezone_set('Europe/Amsterdam'); }
    define('LF', "\n");

    // Get a value from the $_POST array (case insensitive!!)
    function getPost($key, $trim = false, $lowercase = false, $int = false)
    {

        if(isset($_POST[$key]))
        {

            $v = stripslashes($_POST[$key]);

            if($trim)
            {

                $v = trim($v);
            }


            if($int)
            {

                $v = intval($v);
            }

            elseif($lowercase)
            {

                $v = strtolower($v);
            }


            return $v;
        }

        
        return '';
    }


    // Default values
    $field_1 = '';
    $field_2 = '';
    $field_3 = '';
    $field_4 = '';
    $field_5 = '';
    $field_6 = '';

    $sHtml = '';
    $sFormError = '';

    // Process form
    if(empty($_POST['form']) == false)
    {

        $field_1 = getPost('field_1', true);
        if(strlen($field_1) == 0) { $sFormError = 'Vul a.u.b. alle verplichte velden in.'; }
        $field_2 = getPost('field_2', true);
        if(strlen($field_2) == 0) { $sFormError = 'Vul a.u.b. alle verplichte velden in.'; }
        $field_3 = getPost('field_3', true);
        if(strlen($field_3) == 0) { $sFormError = 'Vul a.u.b. alle verplichte velden in.'; }
        $field_4 = getPost('field_4', true);
        if(strlen($field_4) == 0) { $sFormError = 'Vul a.u.b. alle verplichte velden in.'; }
        $field_5 = getPost('field_5', true);
        $field_6 = getPost('field_6', true);
    }


    // Show form
    if(empty($_POST['form']) || $sFormError)
    {

        $sHtml .= '<form action="" method="post">
<input name="form" type="hidden" value="form1">
<h1>lotterij inschrijving</h1>
'
. $sFormError . '
<table border="0" cellpadding="3" cellspacing="0"><tr>
<td align="left" valign="top">Naam *</td>
<td align="left" valign="top"><input name="field_1" type="text" value="'
. htmlentities($field_1) . '"></td>
</tr>
<tr>
<td align="left" valign="top">Adres *</td>
<td align="left" valign="top"><input name="field_2" type="text" value="'
. htmlentities($field_2) . '"></td>
</tr>
<tr>
<td align="left" valign="top">Woonplaats *</td>
<td align="left" valign="top"><input name="field_3" type="text" value="'
. htmlentities($field_3) . '"></td>
</tr>
<tr>
<td align="left" valign="top">email *</td>
<td align="left" valign="top"><input name="field_4" type="text" value="'
. htmlentities($field_4) . '"></td>
</tr>

<tr>
<td align="left" valign="top">extra info</td>
<td align="left" valign="top"><input name="field_6" type="text" value="'
. htmlentities($field_6) . '"></td>
</tr>
<tr>
<td align="left" valign="top">&nbsp;</td>
<td align="left" valign="top"><input type="submit" value="Verzenden"></td>
</table>
</form>'
;
    }

    else // Send form
    {
      
$mail_$to = '[email protected], [email protected]';// DIT IS DE REGEL

//$mail_to = $field_4;

        $mail_from = '[email protected]';
        $mail_subject = 'Uw lotnummer';
        $mail_message = 'Lotterij: ' . LF . LF
. 'Naam:                   ' . $field_1 . LF
. 'Adres:                  ' . $field_2 . LF
. 'Woonplaats:             ' . $field_3 . LF
. 'email:                  ' . $field_4 . LF
. 'lotnummer               ' . LF . $_SESSION['nummer'] . "-" . date('H-i-s') . LF
. 'extra info:             ' . $field_6 . LF
. LF
. 'Datum: ' . date('d-m-Y') . ', Tijd: ' . date('H:i:s');

        mail($mail_to, $mail_subject, $mail_message, 'From: ' . $mail_from);

        $sHtml .= '<h1>Uw lotnummer word u per email toegestuurd</h1><br> uw lotnummer is:' .  $_SESSION['nummer'] . '-' . date('H-i-s') . ' </p>';
    }


    echo $sHtml;
?>
Gewijzigd op 16/05/2012 11:01:12 door Danny A-noniem
 
- SanThe -

- SanThe -

16/05/2012 11:13:59
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

16/05/2012 11:26:24
Quote Anchor link
$mail_$to --> volgens mij gaat het fout met die 2e $.
Maak er eens $mail_to van.
Gewijzigd op 16/05/2012 11:26:56 door Obelix Idefix
 
- SanThe -

- SanThe -

16/05/2012 11:33:31
Quote Anchor link
Obelix en Idefix op 16/05/2012 11:26:24:
$mail_$to --> volgens mij gaat het fout met die 2e $.
Maak er eens $mail_to van.


Had ik niet eens gezien. ;-(
Gewijzigd op 16/05/2012 11:33:52 door - SanThe -
 
Danny A-noniem

Danny A-noniem

16/05/2012 11:43:51
Quote Anchor link
nee klopt die had ik al verwijderd uit het script.
heb echter een oplossing waarmee ik nog blijer ben,omdat ik er ter controle meer info in kan zetten.
ik laat het stukje mailer 2 keer draaien.
en het nummer dat ik krijg van de random nummer script bevat ook een stukje tijdcode.
daarom zet ik ook die in een nieuwe variable:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

$opslag
= $_SESSION['nummer'] . "-" . date('H-i-s');

?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<?php

</form>';
    }
    else // Send form
    {
      
        $mail_to = $field_4;
        $mail_from = '
info@xxxxxx.nl';
        $mail_subject = '
Uw lotnummer';
        $mail_message = '
Lotterij: ' . LF . LF
. '
Naam:                   ' . $field_1 . LF
. '
Adres:                  ' . $field_2 . LF
. '
Woonplaats:             ' . $field_3 . LF
. '
email:                  ' . $field_4 . LF
. '
lotnummer               ' . LF . $opslag . LF
. '
extra info:             ' . $field_6 . LF
. LF
. '
Datum: ' . date('d-m-Y') . ', Tijd: ' . date('H:i:s');

        mail($mail_to, $mail_subject, $mail_message, '
From: ' . $mail_from);

        $sHtml .= '
<h1>Uw lotnummer word u per email toegestuurd</h1><br> uw lotnummer is:' .  $opslag . ' </p>';
    }

    echo $sHtml;
    
 $mail_to = '
info@xxxxxxx.nl';
        $mail_from = '
info@xxxxx.nl';
        $mail_subject = '
lot gekocht door '. $field_1 . "  " . $field_4;
        $mail_message = '
Lotterij: ' . LF . LF
. '
Naam:                   ' . $field_1 . LF
. '
Adres:                  ' . $field_2 . LF
. '
Woonplaats:             ' . $field_3 . LF
. '
email:                  ' . $field_4 . LF
. '
lotnummer               ' . LF . $opslag . LF
. '
extra info:             ' . $field_6 . LF
. LF
. '
Datum: ' . date('d-m-Y') . ', Tijd: ' . date('H:i:s');

        mail($mail_to, $mail_subject, $mail_message, '
From: ' . $mail_from);


?>


is er dan ook nog een manier om te kunnen zien vanaf welke site ze komen?
ze komen namelijk vanaf targetpay op de site terecht om het lot te kopen.
is dat op de een of andere manier te zien?


p.s. met de correcte text ($mail_to) werken ze trouwens wel. ;-)
Gewijzigd op 16/05/2012 11:50:16 door Danny A-noniem
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

16/05/2012 11:49:56
Quote Anchor link
Willy wortel op 16/05/2012 11:43:51:
nee klopt die had ik al verwijderd uit het script.

Had je dat dan zelf niet even kunnen melden dat het opgelost was?

Willy wortel op 16/05/2012 11:43:51:
is er dan ook nog een manier om te kunnen zien vanaf welke site ze komen?
ze komen namelijk vanaf targetpay op de site terecht om het lot te kopen.
is dat op de een of andere manier te zien?

Je weet dus waar ze vandaan komen? Dan kun je dat toch (hard-coded) er in zetten?


Gebruik liever php-mailer/swiftmailer.
De kans dat je mail (zonder juiste headers) als spam wordt aangemerkt is aanwezig. met een beetje pech volgt vervolgens (bij veel mail) blokkade.

en "Uw lotnummer word" is met dt ;-)
 
Chris PHP

Chris PHP

16/05/2012 11:55:09
Quote Anchor link
Willy wortel op 16/05/2012 11:43:51:
is er dan ook nog een manier om te kunnen zien vanaf welke site ze komen?
ze komen namelijk vanaf targetpay op de site terecht om het lot te kopen.
is dat op de een of andere manier te zien?


Als je zelf de link op targetpay zet, kun je een $_GET waarde meegeven waaraan je dus ziet dat ze van die site afkomen. Bijv.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="http://mijnticketsite.nl/kopen.php?site=1">Ticket kopen</a>


Als mensen dan op de link klikken komen ze bij jou terecht, en met een switch kun je dit ook voor meerdere sites gebruiken.
 
Danny A-noniem

Danny A-noniem

16/05/2012 11:57:38
Quote Anchor link
zo zo Obelix en Idefix politieagentje?? ;-)

nee dat had ik nog niet kunnen melden, aangezien ik ook ermee bezig ben, dus geen haast

en ja ik weet waar ze vandaan moeten komen, maar komen ze daar ook vandaan?
als ze bv het rechtstreekse link vinden kunnen ze ook loten aanvragen.(gratis)
(denk aan de just eat actie...)

en ja de taalfoutjes haal ik eruit als alles goed werkt..
Gewijzigd op 16/05/2012 12:07:02 door Danny A-noniem
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

16/05/2012 12:24:14
Quote Anchor link
Willy wortel op 16/05/2012 11:57:38:
zo zo Obelix en Idefix politieagentje?? ;-)

Nee hoor. Maar ik zie het (hier) vaker dat mensen een topic openen en dan nooit aangeven dat het ook opgelost is. Dat vind ik jammer. En ik zie dat ik achter mijn oplossing de knipoog ben vergeten :(

Is het niet handiger om in 1x de taalfoutjes er uit te halen? Straks moet je alle bestanden door/teksten controleren op taalfouten. Lijkt mij zo onhandig. Maar goed; als het voor jou werkt...

En wat betreft de 'herkomst' van de bezoeker: misschien dat je tussen http://php.net/manual/en/reserved.variables.server.php nog wat bruikbaars kunt vinden.
 
Danny A-noniem

Danny A-noniem

16/05/2012 12:46:43
Quote Anchor link
Haha ach zet je bij de volgende reactie gewoon een dubbelknipoogje neer hahha
nee heb de oplossing al gevonden.
OP targetpay moeten ze hun naw gegevens ook invullen (makkelijk om de prijs te versturen ook), en die controleer ik nogmaals op het form zelf.

dus je ik heb de oplossing haha (eindelijk)
Hieronder dan nog even het hele scriptje voor de liefhebbers.

men komt binnen op de pagina waar het lotnummer word gemaakt gevolgd door een tijdcode.
ik noem het even randomlot.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
session_start();
$_SESSION['nummer'] = $nummer;

function
lucky_number($aantal)
{

   $nums = array();
    for($i=1; $i<=$aantal; $i++) {
       do {
           $hulp = rand(1,99);
       }
while(in_array($hulp, $nums));
       $nums[] = $hulp;
    }

   return $nums;
}


$nummer = implode('-', lucky_number(5));
echo $nummer;

$file = 'eenbestand.txt';
$content = $nummer;
$fhandler = fopen($file, "a");
//fwrite($fhandler, $content . "\r\n");
fwrite($fhandler, $content . "-" . date('H-i-s') . "\r\n");
fclose($fhandler);

$_SESSION['nummer'] = $nummer;
?>

deze pagina laat ik met een redirect meteen doorschieten naar de 2e pagina.
aanvraag.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
<?php
session_start();


$opslag = $_SESSION['nummer'] . "-" . date('H-i-s');




    if(function_exists('date_default_timezone_set')) { date_default_timezone_set('Europe/Amsterdam'); }
    define('LF', "\n");

    // Get a value from the $_POST array (case insensitive!!)
    function getPost($key, $trim = false, $lowercase = false, $int = false)
    {

        if(isset($_POST[$key]))
        {

            $v = stripslashes($_POST[$key]);

            if($trim)
            {

                $v = trim($v);
            }


            if($int)
            {

                $v = intval($v);
            }

            elseif($lowercase)
            {

                $v = strtolower($v);
            }


            return $v;
        }

        
        return '';
    }


    // Default values
    $field_1 = '';
    $field_2 = '';
    $field_3 = '';
    $field_4 = '';
    $field_5 = '';
    $field_6 = '';

    $sHtml = '';
    $sFormError = '';

    // Process form
    if(empty($_POST['form']) == false)
    {

        $field_1 = getPost('field_1', true);
        if(strlen($field_1) == 0) { $sFormError = 'Vul a.u.b. alle verplichte velden in.'; }
        $field_2 = getPost('field_2', true);
        if(strlen($field_2) == 0) { $sFormError = 'Vul a.u.b. alle verplichte velden in.'; }
        $field_3 = getPost('field_3', true);
        if(strlen($field_3) == 0) { $sFormError = 'Vul a.u.b. alle verplichte velden in.'; }
        $field_4 = getPost('field_4', true);
        if(strlen($field_4) == 0) { $sFormError = 'Vul a.u.b. alle verplichte velden in.'; }
        $field_5 = getPost('field_5', true);
        $field_6 = getPost('field_6', true);
    }


    // Show form
    if(empty($_POST['form']) || $sFormError)
    {

        $sHtml .= '<form action="" method="post">
<input name="form" type="hidden" value="form1">
<h1>lotterij inschrijving</h1>
'
. $sFormError . '
<table border="0" cellpadding="3" cellspacing="0"><tr>
<td align="left" valign="top">Naam *</td>
<td align="left" valign="top"><input name="field_1" type="text" value="'
. htmlentities($field_1) . '"></td>
</tr>
<tr>
<td align="left" valign="top">Adres *</td>
<td align="left" valign="top"><input name="field_2" type="text" value="'
. htmlentities($field_2) . '"></td>
</tr>
<tr>
<td align="left" valign="top">Woonplaats *</td>
<td align="left" valign="top"><input name="field_3" type="text" value="'
. htmlentities($field_3) . '"></td>
</tr>
<tr>
<td align="left" valign="top">email *</td>
<td align="left" valign="top"><input name="field_4" type="text" value="'
. htmlentities($field_4) . '"></td>
</tr>

<tr>
<td align="left" valign="top">extra info</td>
<td align="left" valign="top"><input name="field_6" type="text" value="'
. htmlentities($field_6) . '"></td>
</tr>
<tr>
<td align="left" valign="top">&nbsp;</td>
<td align="left" valign="top"><input type="submit" value="Verzenden"></td>
</table>
</form>'
;
    }

    else // Send form
    {
      
        $mail_to = $field_4;
        $mail_from = 'naam van website';
        $mail_subject = 'Uw lotnummer';
        $mail_message = 'Lotterij: ' . LF . LF
. 'Naam:                   ' . $field_1 . LF
. 'Adres:                  ' . $field_2 . LF
. 'Woonplaats:             ' . $field_3 . LF
. 'email:                  ' . $field_4 . LF
. 'lotnummer               ' . LF . $opslag . LF
. 'extra info:             ' . $field_6 . LF
. LF
. 'Datum: ' . date('d-m-Y') . ', Tijd: ' . date('H:i:s');

        mail($mail_to, $mail_subject, $mail_message, 'From: ' . $mail_from);

        $sHtml .= '<h1>Uw lotnummer word u per email toegestuurd</h1><br> uw lotnummer is:' .  $opslag . ' </p>';
    }


    echo $sHtml;
    
 $mail_to = 'jou emailadres';
        $mail_from = 'website naam';
        $mail_subject = 'lot gekocht door '. $field_1 . "  " . $field_4;
        $mail_message = 'Lotterij: ' . LF . LF
. 'Naam:                   ' . $field_1 . LF
. 'Adres:                  ' . $field_2 . LF
. 'Woonplaats:             ' . $field_3 . LF
. 'email:                  ' . $field_4 . LF
. 'lotnummer               ' . LF . $opslag . LF
. 'extra info:             ' . $field_6 . LF
. LF
. 'Datum: ' . date('d-m-Y') . ', Tijd: ' . date('H:i:s');

        mail($mail_to, $mail_subject, $mail_message, 'From: ' . $mail_from);

?>


ik hoop dat iemand er iets aan heeft.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.