Mail contact formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »
Frans Muller

Frans Muller

08/08/2016 15:39:23
Quote Anchor link
Kan iemand mij Alstublieft helpen aan de php code voor een eenvoudig mail contact formulier waarop bezoekers aan een website aan kunnen geven: Naam*, Woonplaats, Telefoon*, E-Mailadres*, en Vraag* (met de *velden verplicht). De formulieren die ik op de site kan vinden zijn allemaal oud of incompleet en de 'gratis' formulierservices die aangeboden worden geven allemaal reclame. Ik heb geen ervaring in php en het duurt te lang voor ik het geleerd heb, dus: Please! Help!
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 23:29:16
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/08/2016 15:42:40
Quote Anchor link
https://www.phphulp.nl/zoeken/contact/

Hier staat toch wel wat tussen.

En deze zie ik ook veel gebruikt worden:
https://www.phphulp.nl/php/script/data-verwerking/contact-formulier/12/contactformulierphp/1419/
Gewijzigd op 08/08/2016 15:44:51 door - Ariën -
 
Frans Muller

Frans Muller

08/08/2016 15:45:43
Quote Anchor link
Dacht ik ook; allemaal geprobeerd maar geen eentje compleet of met de velden die ik zoek.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/08/2016 15:46:17
Quote Anchor link
Dan kan je proberen die erbij te maken. gewoon even logisch kijken en wat proberen ;-)
 
Frans Muller

Frans Muller

08/08/2016 15:47:32
Quote Anchor link
da's juist het probleem; ik weet te weinig van php om aanpassingen te laten werken. Het formulier van Miranda (2009) waarna je linkt heb ik geprobeerd maar na een enkele aanpassing liep de boel vast.
Gewijzigd op 08/08/2016 15:51:23 door Frans Muller
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/08/2016 15:53:38
Quote Anchor link
Eigenlijk moet je gewoon wat delen uit het script kopiëren. Allereerst het veld in HTML, en dan validatie of deze goed ingevuld is, en dan de plek waar deze in de mail staat.

Gewoon even logisch kijken en proberen.


En als het niet lukt, laat eens zien waarop je vastloopt.
Gewijzigd op 08/08/2016 15:54:06 door - Ariën -
 
Ramon van Dongen

Ramon van Dongen

08/08/2016 16:14:45
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<form>
Naam<br>
<input type="text" name="naam"><br>
Woonplaats<br>
<input type="text" name="woonplaats"><br>
E-mailadres:<br>
<input type="text" name="email"><br>
Vraag:<br>
<textarea name="vraag"></textarea><br>
<input type="submit" value="Knop">
</form>


Lukt het je om hier het vak 'telefoon' toe te voegen als begin?
 
Frans Muller

Frans Muller

08/08/2016 16:27:36
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<form>
Naam<br>
<input type="text" name="naam"><br>
Woonplaats<br>
<input type="text" name="woonplaats"><br>
E-mailadres:<br>
<input type="text" name="email"><br>
Telefoon<br>
<input type="text" name="telefoon"><br>
Vraag:<br>
<textarea name="vraag"></textarea><br>
<input type="submit" value="Knop">
</form>



zo?
Gewijzigd op 08/08/2016 16:47:17 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/08/2016 16:29:20
Quote Anchor link
Ja, probeer dat ook eens in het script waar je naar toe refereerde.
 
Frans Muller

Frans Muller

08/08/2016 16:42:46
Quote Anchor link
ik kan slechts dit in het formulier ontdekken en kopieer de aangepaste regels: met de opmerking dat bij testen er op de website wel een invulveld voor 'Telefoon' komt maar in de mail die ik als test naar mezelf stuur komt dat veld en nummer niet voor. Raar maar waar!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
      <label for="naam">Naam:</label><br />
      <input type="text" id="naam" name="naam" value="' . (isset($_POST['naam']) ? htmlspecialchars($_POST['naam']) : '') . '" /><br />
      
      <label for="mail">E-mailadres:</label><br />
      <input type="text" id="mail" name="mail" value="' . (isset($_POST['mail']) ? htmlspecialchars($_POST['mail']) : '') . '" /><br />
      
       <label for="telefoon">Telefoon:</label><br />
      <input type="text" id="telefoon" name="telefoon" value="' . (isset($_POST['telefoon']) ? htmlspecialchars($_POST['telefoon']) : '') . '" /><br />
      
      <label for="onderwerp">Onderwerp:</label><br />
      <input type="text" id="onderwerp" name="onderwerp" value="' . (isset($_POST['onderwerp']) ? htmlspecialchars($_POST['onderwerp']) : '') . '" /><br />
      
      <label for="bericht">Bericht:</label><br />
      <textarea id="bericht" name="bericht" rows="8" style="width: 400px;">' . (isset($_POST['bericht']) ? htmlspecialchars($_POST['bericht']) : '') . '</textarea><br />
      
      <input type="submit" name="submit" value=" Versturen " />

- Ariën -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 08/08/2016 16:47:49 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/08/2016 16:46:57
Quote Anchor link
Helemaal niet raar, want het veld wordt niet vanzelf in de mail geplaatst. Dat moet je zelf even doen.
In $_POST['telefoon'] staat de waarde van het telefoon-veld vermeldt. Kijk ook eens naar de regels van $inhoud_mail.
Gewijzigd op 08/08/2016 16:49:18 door - Ariën -
 
Frans Muller

Frans Muller

08/08/2016 17:07:24
Quote Anchor link
Sorry; nu loopt de hele boel vast en wil de server niet publiceren; Alstublieft, Help!
zie de code: (of zal het me helpen de hele code te copieren?



// HTML e-mail formlier
echo '<form method="post" action="' . $_SERVER['REQUEST_URI'] . '" />
<p>

<label for="naam">Naam:</label><br />
<input type="text" id="naam" name="naam" value="' . (isset($_POST['naam']) ? htmlspecialchars($_POST['naam']) : '') . '" /><br />

<label for="mail">E-mailadres:</label><br />
<input type="text" id="mail" name="mail" value="' . (isset($_POST['mail']) ? htmlspecialchars($_POST['mail']) : '') . '" /><br />

<label for="telefoon">Telefoon:</label><br />
<input type="text" id="telefoon" name="telefoon" value="' . (isset($_POST['telefoon']) ? htmlspecialchars($_POST['telefoon']) : '') . '" /><br />

<label for="onderwerp">Onderwerp:</label><br />
<input type="text" id="onderwerp" name="onderwerp" value="' . (isset($_POST['onderwerp']) ? htmlspecialchars($_POST['onderwerp']) : '') . '" /><br />

<label for="bericht">Bericht:</label><br />
<textarea id="bericht" name="bericht" rows="8" style="width: 400px;">' . (isset($_POST['bericht']) ? htmlspecialchars($_POST['bericht']) : '') . '</textarea><br />

<input type="submit" name="submit" value=" Versturen " />
</p>
</form>';
}
// versturen naar
else
{
// set datum
$datum = date('d/m/Y H:i:s');

$inhoud_mail = "===================================================\n";
$inhoud_mail .= "Ingevulde contact formulier " . $_SERVER['HTTP_HOST'] . "\n";
$inhoud_mail .= "===================================================\n\n";

$inhoud_mail .= "Naam: " . htmlspecialchars($_POST['naam']) . "\n";
$inhoud_mail .= "E-mail adres: " . htmlspecialchars($_POST['mail']) . "\n";
$inhoud_mail .= "Telefoon:": " . htmlspecialchars($_POST['telefoon']) . "\n";
$inhoud_mail .= htmlspecialchars($_POST['bericht']) . "\n\n";

$inhoud_mail .= "Verstuurd op " . $datum . " via het IP adres " . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "\n\n";

$inhoud_mail .= "===================================================\n\n";

// --------------------
// spambot protectie
// ------
// van de tutorial: http://www.phphulp.nl/php/tutorial/beveiliging/spam-vrije-contact-formulieren/340/
// ------

$headers = 'From: ' . htmlspecialchars($_POST['naam']) . ' <' . $_POST['mail'] . '>';

$headers = stripslashes($headers);
$headers = str_replace('\n', '', $headers); // Verwijder \n
$headers = str_replace('\r', '', $headers); // Verwijder \r
$headers = str_replace("\"", "\\\"", str_replace("\\", "\\\\", $headers)); // Slashes van quotes

$_POST['onderwerp'] = str_replace('\n', '', $_POST['onderwerp']); // Verwijder \n
$_POST['onderwerp'] = str_replace('\r', '', $_POST['onderwerp']); // Verwijder \r
$_POST['onderwerp'] = str_replace('\r', '', $_POST['onderwerp']); // Verwijder \r
$_POST['onderwerp'] = str_replace("\"", "\\\"", str_replace("\\", "\\\\", $_POST['onderwerp'])); // Slashes van quotes

if (mail($mail_ontv, $_POST['onderwerp'], $inhoud_mail, $headers))
{
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/08/2016 17:08:42
Quote Anchor link
Wat heb je precies aangepast? En wat gebeurt er precies?
verder hebben we hier ook [code] en [/code] tags voor in het forum, als je scripts wilt plaatsen.

Update: Je hebt een dubbele punt teveel staan in de regel van $inhoud_mail waar je telefoonnummer in staat. Dit moet wel werken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$inhoud_mail .= "Telefoon: " . htmlspecialchars($_POST['telefoon']) . "\n";
Gewijzigd op 08/08/2016 17:14:20 door - Ariën -
 
Frans Muller

Frans Muller

08/08/2016 17:19:46
Quote Anchor link
Heb bij HTML de 2e regel gefopieerd en in de kopie 'mail' vervangen door 'telefoon'
bij $inhoud mail kopieerde ik de 2e regel en veranderde "e-mailadres" in "Telefoon"
als laatste kopieerde ik de 2e regels van $_POST en plakte die als regel 3
dat was het.
Als ik na plaatsing op de website de pagina probeer op te roepen krijg ik een HTTP500 melding. Blijkbaar pakt de server de aangepaste pagina niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/08/2016 17:24:46
Quote Anchor link
Mijn aanpassing al gezien?
laat anders even je relevante code zien die je tot nu toe hebt (tussen code-tags)
 
Frans Muller

Frans Muller

08/08/2016 17:29:30
Quote Anchor link
Na je laatste aanpassing werkt de vragenlijst weer. Nu nog puzzelen om het veld 'Telefoon' ook verplicht te maken. Als ik elk willekeurig ander veld niet invul kan ik niet versturen maar dat werkt dus nog niet bij het Telefoonveld.
@Arien: Alvast super bedankt voor je geweldige hulp. Hoog tijd voor mij om verder in php te duiken. zal wel lukken voor m'n 80e denk ik (ben pas 74)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.