Mail instellen (smtp)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Massimo W

Massimo W

21/11/2007 10:09:00
Quote Anchor link
Op mijn webserver(Suse 10.3) zou ik graag in willen stellen dat de mail die met mail() verstuurd wordt, vanuit de exchange server verstuurd wordt.

In de php.ini kan je in win32 wel eea instellen voor smtp en smtp_port, maar dit gaat in linux niet.

Nu had ik geprobeerd om postfix de mail via de exchange te sturen, maar ook dit wil niet werken.

Iemand enig idee hoe dit opgelost kan worden?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 11:39:15
 
- SanThe -

- SanThe -

21/11/2007 10:15:00
Quote Anchor link
Je kan de local mailserver toch alles laten forwarden naar de mailserver die jij wilt.
 
Desertme(sander)

desertme(sander)

21/11/2007 10:31:00
Quote Anchor link
ja santhe dat klopt maar waarom zou je dit willen ? en waarom over de exchange server?
explain plz. wat wil je er mee gaan doen.
 
Massimo W

Massimo W

21/11/2007 10:43:00
Quote Anchor link
Uitleg:

Ik heb geen zin om het email adres van de gebruikers uit de active directory te halen. De gebruikersnaam in het systeem wat de mail gaat versturen is gelijk aan de active directory. Ik wil dus mail sturen naar de [email protected]. De exchange server kan met deze namen WEL overweg en stuurt de mail naar de juiste gebruiker.

Hoop dat eea iets duidelijker is :)
 
- SanThe -

- SanThe -

21/11/2007 10:43:00
Quote Anchor link
desertme(sander) schreef op 21.11.2007 10:31:
maar waarom zou je dit willen ?

Dat ontgaat mij ook. Ik zou het niet weten.
 
Desertme(sander)

desertme(sander)

21/11/2007 10:49:00
Quote Anchor link
duidelijker maar waarom over de exchange server snap ik niet.
gooi gewoon een hd in de exchange server er bij en maak daar de mail server van dit werkt stukken makkelijker en je gaat je back-up appart backuppen ipv. mail en bestanden doorelkaar en bijelkaar.
dit zal je dan snel genoeg merken zodra je dit bij elkaar gaat mengen zul je problemen krijgen met back uppen
 
- SanThe -

- SanThe -

21/11/2007 10:52:00
Quote Anchor link
Als de mail niet voor de (linux)server zelf is dan stuurt de mailserver normaal gesproken de mail naar de MX server van een domein. Dus ik zie het probleem niet zo.
 
Massimo W

Massimo W

21/11/2007 11:02:00
Quote Anchor link
Klein voorbeeld:


gebruikersnaam: [email protected]
email: [email protected]

Als er intern een mail verstuurd wordt naar [email protected] dan werkt het wel. Indien ik met mail() in php een mail wil versturen naar [email protected] werkt dit niet.

Indien er een mail met mail() naar [email protected] wordt verstuurd, dan werkt dit wel omdat dit naar de mx server verstuurd wordt.

Om een gebruiker een automatische melding te geven bij een wijziging, wil ik de username van het systeem gebruiken om een mail te sturen naar die gebruiker. Oftwerk mail($username."@domein.lan", "bleh", "bfleh!");

nog iet duidelijker?
 
- SanThe -

- SanThe -

21/11/2007 11:05:00
Quote Anchor link
.....

Edit: Beiden adressen hebben hetzelfde domein: domein.lan
Dus beide mailtjes worden doorgestuurd. En als de een dan wel werkt en de ander niet dan zit dat in die andere server.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Desertme(sander)

desertme(sander)

21/11/2007 11:09:00
Quote Anchor link
even hoor je wil toch niet dat mensen van buiten af naar domein@lan sturen dus waarom zou je dit willen veranderen. als je nou gewoon voor henk zijn mailbox
[email protected]
[email protected]

*edit2
nog even duidelijker.
username henk
mail [email protected]
alias-mail [email protected]
eind edit2

laat binnen komen kun je nog zeggen .nl gaat naar inbox en .lan gaat naar inbox lokaal.

probleem opgelost

anders krijg je het geval dat ik naar als buiten staander (buiten je LAN) een mail kan sturen naar [email protected]

*edit
zie santhe alleen is dit wat meer uitgewerk
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door desertme(sander)
 
Massimo W

Massimo W

21/11/2007 11:12:00
Quote Anchor link
Het is niet van buitenaf. Wil alles intern houden indien dat mogelijk is. Maar wellicht is het eenvoudiger om het mailadres uit de AD te halen?
 
Desertme(sander)

desertme(sander)

21/11/2007 11:16:00
Quote Anchor link
het is iig niet nodig om hier met een php script te gaan werken

als ik jouw was zou ik dan gewoon een mail server (mail HD) planten dan heb je zelfde effect. zorg wel voor dat dit een lokale mail server is anders word je ook gespammed
 
- SanThe -

- SanThe -

21/11/2007 11:17:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 21.11.2007 11:05:
.....

Edit: Beiden adressen hebben hetzelfde domein: domein.lan
Dus beide mailtjes worden doorgestuurd. En als de een dan wel werkt en de ander niet dan zit dat in die andere server.

Dat gebeurt dan toch ook. De mail wordt door de MX (= exchange) afgehandeld.
 
Desertme(sander)

desertme(sander)

21/11/2007 11:25:00
Quote Anchor link
even een duidelijk punt als je mail acc. niet goed zijn en je gaat over de exchange heen kijk dan als je blieft uit voor een LOOP dan zal je exchange ook down gaan zeker als je hem er direct op legt.
 
- SanThe -

- SanThe -

21/11/2007 11:29:00
Quote Anchor link
desertme(sander) schreef op 21.11.2007 11:25:
even een duidelijk punt als je mail acc. niet goed zijn en je gaat over de exchange heen kijk dan als je blieft uit voor een LOOP dan zal je exchange ook down gaan zeker als je hem er direct op legt.

Tja, het blijft Microsoft.
 
Massimo W

Massimo W

21/11/2007 11:39:00
Quote Anchor link
Ok, ik zal eea nog uit gaan zoeken. Heb het nu "tijdelijk" opgelost door het mail adres op te vragen uit de active directory zodat in iedergeval mijn deadline te halen is.
 
Desertme(sander)

desertme(sander)

21/11/2007 11:43:00
Quote Anchor link
zolang het tijdelijk moet je het dan maar zo doen
maar als het voor langere tijd is doe het a.u.b. met apparte mail server

interesse vraag voor wat voor een soort bedrijf is want mischien heb je wel een bewaarplicht van zolange tijd.
bedrijf waar ik werk heeft een bewaarplicht van 10 jaar (dan heb ik het over de mail he)
 
- SanThe -

- SanThe -

21/11/2007 11:44:00
Quote Anchor link
Massimo schreef op 21.11.2007 11:39:
Ok, ik zal eea nog uit gaan zoeken. Heb het nu "tijdelijk" opgelost door het mail adres op te vragen uit de active directory zodat in iedergeval mijn deadline te halen is.

En hoe vraag jij dat dan op? Ben ik wel benieuwd naar.
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

21/11/2007 11:52:00
Quote Anchor link
Nog even een tip, gebruik geen mail tenzij je zeker goed weet waar je mee bezig bent.
 
Massimo W

Massimo W

21/11/2007 11:56:00
Quote Anchor link
Eerst binden met de domaincontroller (ldap_bind()) voor een check of de gebruikersnaam en wachtwoord correct is. Vervolgens met ldap_search een query opzetten en de resultaten in een array stoppen. Deze dan met wat for lusjes doorlopen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php

// query voor het ophalen van attributen van een gebruiker
$this->search = ldap_search($this->connect, "OU=USERS, DC=domein, DC=lan", "(userPrincipalName=".$this->user."@domein.lan)");
    
    
// Result ophalen        
$info = ldap_get_entries($this->connect, $this->search);
        for($i=0; $i<$info["count"]; $i++){
            
            for($k=0; $k<$info[$i]["memberof"]["count"]; $k++){
                
                // Variabele wordt gevuld met mail van ingelogde gebruiker
                if($info[$i]["mail"][$k] != ""){
                    $this->email_user = $info[$i]["mail"][$k];
                }

                
                // Check of de gebruiker in de administrator groep zit (voor beheer rechten in het systeem.)
               if($info[$i]["memberof"][$k] == $this->admin_group){
                    $check = true;  
                             
                }
            }
     }





?>


Beetje duidelijk?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Massimo W
 
Massimo W

Massimo W

21/11/2007 11:59:00
Quote Anchor link
@ jurgen: waarom niet mail?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.