mail komt in spam terecht

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Iltar van der berg

iltar van der berg

28/04/2007 20:33:00
Quote Anchor link
hoi,
ik heb het onderstaande stukje mail script op
http://www.infernogm.com/create_account.php

ik heb nu 1 probleem, sinds mijn "host" de server heeft overgezet, werkt de afzender eindelijk, MAARRRR nu komt de email telkens in de spam terecht, weet iemand hoe ik dit kan fixen met dit script?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
if($error === false)
            {

                
                $receiver    = $_POST['email'];
                $subject     = 'Your InfernoGM account information';
                $headers      = 'From: [email protected]' . "\r\n" .
                               'Reply-To: [email protected]' . "\r\n" .
                               'MIME-Version: 1.0' . "\r\n" .
                               'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . "\r\n" .
                               'X-Mailer: PHP/' . phpversion();
                $mail_message= '<h3>Your account information</h3>'."\n".
                               'Username: '.$_POST['username']."<br />\n".
                               'Password: '.$_POST['password']."<br />\n".
                               'Activation link: http://www.infernogm.com/activate_account.php?user='.$_POST['username'].'&amp;actcode='.$actcode."<br />\n";
                mail($receiver, $subject, $mail_message, $headers);
            }

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 21:31:01
 
Dizzy

Dizzy

28/04/2007 20:36:00
Quote Anchor link
Bij de spam van de gebruiker?
Dat kan je denk ik niet echt omzijlen ... omdat het een filter is van de maildienst(hotmail , gmail , ...) en die filter valt niet te omzijlen (BEST! (hopelijk))
 
Iltar van der berg

iltar van der berg

28/04/2007 20:39:00
Quote Anchor link
kan wel, ik heb hiervoor geen problemen gehad toen de afzender [email protected] was
 
Iltar van der berg

iltar van der berg

29/04/2007 12:47:00
Quote Anchor link
?\weet iemand hoe het gefixed kan worden?
 
Vdleije .

vdleije .

29/04/2007 13:28:00
Quote Anchor link
Komt het niet doordat er bij From een no-reply adres is ingevuld?
 
Lukke

lukke

29/04/2007 14:52:00
Quote Anchor link
Nee,

het heeft te maken met de server.

Als je server geblokkeert wordt kun je een mailtje zenden naar de hulpdienst van hotmail/gmail/yahoo ... en vragen als het mogelijk is om je mails niet meer te blokkeren.

Je kan ook vragen aan de gebruikers van je site om het e-mailadres van je site in hotmail/gmail/yahoo te zetten bij de 'toegelaten' lijst. (zit alleszins in hotmail van andere weet ik niet)

Als genoeg mensen hem toevoegen bij die lijst, dan zal hij niet meer als spam meegerekend worden, zo hebben ze het laatst opgelost bij een bekend klikspel.
 
Iltar van der berg

iltar van der berg

29/04/2007 18:51:00
Quote Anchor link
ah kijk dat is handig, maar nu heeft een vriend van mij hetzelfde scriptje maar dan als afzender van stuff-world.nl, en die komt niet in de spam :O
 
Niek s

niek s

29/04/2007 20:08:00
Quote Anchor link
het is gewoon een kwestie van de juiste headers meesturen...
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

29/04/2007 20:22:00
Quote Anchor link
Probeer eens met deze headers:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$header
= "From: Sitenaam <[email protected]>\r\n";
        $header .= "MIME-Version: 1.0\r\n";
        $header .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\r\n";
        $header .= "X-Priority: 2\r\n"; # 1 voor erg belangrijk
        $header .= "X-MSMail-Priority: High\r\n";
        $header .= "X-Mailer: PHP/".phpversion();
?>
 
Iltar van der berg

iltar van der berg

30/04/2007 12:47:00
Quote Anchor link
bedankt, ik zal het even proberen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.