mail received from nobody

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »
Eejee

Eejee

03/05/2009 23:52:00
Quote Anchor link
Ik verstuur vanaf mijn site via een formulier een mail naar de invuller van het formulier. Op een gegeven moment stopte de werking van het script door wijzigingen van de hoster. Na het aanpassen van de headers wordt de mail weer verstuurd maar komt het bij hotmail/gmail/etc accounts niet aan vanwege deze zin in de gefailde mail:
"Received: from nobody by hosting.hostingpartij.nl with local (Exim 4.69 (FreeBSD))(envelope-from <[email protected]>)"


deze headers vul ik aan naast mailadres en subject:

$header .= 'From: website.nl <[email protected]>' . "\r\n";
//$header .= "From: Website <[email protected]>\r\n";

// Identificatie van de mailer
$header .= "X-Sender: <[email protected]>\r\n";

// Mailer informatie
$header .= "X-Mailer: PHP" . phpversion() . "\r\n";
//$header .= "X-Originating-IP: " .$_SERVER["REMOTE_ADDR"] ."\r\n";
//$header .= "X-Instance-ID: " .$_SERVER["INSTANCE_ID"] ."\r\n";

// Adres waar naar terug gemailt moet worden bij fouten
$header .= "Return-Path: <[email protected]>\r\n";


Iemand enig idee hoe ik het voor elkaar krijg dat mijn mailadres op de plek van de nobody komt?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Eejee
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 15:58:14
 
- SanThe -

- SanThe -

04/05/2009 01:54:00
Quote Anchor link
Ik mis Reply-to.

En dit klopt natuurlijk niet, dat is de server zelf en niet de pc van de client.
"X-Originating-IP: " .$_SERVER["REMOTE_ADDR"] ."\r\n";
 

04/05/2009 08:20:00
Quote Anchor link
'From: website.nl <[email protected]>' . "\r\n";???

eerst '' en dan ineens ""?
 
Eddy E

Eddy E

04/05/2009 08:44:00
Quote Anchor link
Logisch, anders krijg je letterlijk \r te zien en niet een nieuwe regel.
Het gebruik van PHP_EOL is dan vaak ook wat duidelijker.
 
Eejee

Eejee

04/05/2009 08:57:00
Quote Anchor link
Het server IP adres moet eruit hoor, dat is inderdaad niet correct.

Wat ik me afvraag is of ik in mijn script invloed kan hebben op de 'nobody' bij de received melding?

Of is dit een aanpassing die benodigd is aan de server?
 
- SanThe -

- SanThe -

04/05/2009 10:28:00
Quote Anchor link
De originele afzender is een script, dus de webserver, dus nobody. Volgens mij kan je dat uit het zicht halen met de Reply-to.
 
Eejee

Eejee

04/05/2009 11:37:00
Quote Anchor link
Thanks, je had het inderdaad al gepost, ik stelde mijn vraag iets te vroeg. In ieder geval bedankt dat je nog een keer reageert ;)
 
Eejee

Eejee

04/05/2009 14:17:00
Quote Anchor link
Hmm, heb het toegevoegd en krijg nu dit terug:

Return-path: <[email protected]>
Received: from nobody by hosting.hostingpartij.nl with local (Exim 4.69 (FreeBSD))
(envelope-from <[email protected]>)
id 1M0wRk-000Oft-50
for [email protected]; Mon, 04 May 2009 13:34:56 +0200
To: [email protected]
Subject: Activeer uw bestelling
From: Website.nl <[email protected]>
Reply-To: Website.nl <[email protected]>r
X-Sender: <[email protected]>

Wederom nog steeds een nobody in de received. Hoe krijg ik dit er nou uit? :(

Gelieve Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Eejee
 
- SanThe -

- SanThe -

04/05/2009 14:21:00
Quote Anchor link
Apache draait onder een username. Meestal is dat www of http of zoiets. Soms is dat nobody. En die user is de 'echte' mailer. Dat krijg je er niet uit.
 
Eejee

Eejee

04/05/2009 14:22:00
Quote Anchor link
Kan mijn hoster dat aanpassen? of moet ik mijn hele script aanpassen? ik zit met een deadline vandaag om dit goed te krijgen :(
 
- SanThe -

- SanThe -

04/05/2009 14:25:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 04.05.2009 14:21:
Dat krijg je er niet uit.


Edit: Als het goed is zien mensen dat niet in bv. Outlook of zoiets. Het blijft echter altijd in de headers zichtbaar.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Eejee

Eejee

04/05/2009 14:28:00
Quote Anchor link
Op zich is dat niet het probleem, ware het niet dat ik deze melding krijg waardoor de mail terugkomt in mijn webaccount van mijn (gehoste) mailadres:

Mail sent by user nobody being discarded due to sender restrictions in WHM->Tweak Settings
 
- SanThe -

- SanThe -

04/05/2009 14:39:00
Quote Anchor link
Dit werkt hier prima.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
// Ik gebruik dit met geldige adressen
$emailadres['from'] = '[email protected]';
$emailadres['reply-to'] = '[email protected]';
$emailadres['return-path'] = '[email protected]';

// En dan
$headers = 'From: ' . $emailadres['from'] . "\r\n";
$headers .= 'Reply-To: ' . $emailadres['reply-to'] . "\r\n";
$headers .= 'Return-Path: ' . $emailadres['return-path'] . "\r\n";
$headers .= 'X-Mailer: PHP/' . phpversion() . "\r\n";
?>
 
Eejee

Eejee

04/05/2009 16:10:00
Quote Anchor link
Ik krijg op die manier nog steeds de nobody tevoorschijn... ik wordt al een klein beetje gek hier... zou dit op te lossen zijn met swiftmailer o.i.d.?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.