Mail versturen vanuit website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

18/12/2010 17:08:04
Quote Anchor link
Hoi,

Ik wil een formuliertje waarmee ik vanuit een website een email kan sturen. Ik wil zelf de ontvanger kunnen opgeven. Ik weet alleen niet hoe ik dit moet maken. Iemand een script of tut voor me?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 08:00:43
 

18/12/2010 17:11:18
Quote Anchor link
Weet je hoe je een formulier kan afhandelen?
Het mailen kan je het beste met swiftmailer doen, die heeft ook goede documentatie.
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

18/12/2010 17:12:31
Quote Anchor link
niet echt, heb wel een contact formulier op me site staan, maar dat is een script van deze site
 

18/12/2010 17:15:26
Quote Anchor link
site:phphulp.nl beginnershandleiding php.
Die tutorial helpt je op weg.
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

18/12/2010 17:16:24
Quote Anchor link
ok, ben ook in de documentatie aan het kijken van swift mailer, ziet er goed uit
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

18/12/2010 18:23:39
Quote Anchor link
daar heb je headers voor

$afz = $_POST['afz'] ;
$headers = "from: $naam <$afz>";

en die zet je op het einde neer

mail($to,$onderwerp,$bericht,$headers);
 
Jasper DS

Jasper DS

18/12/2010 18:25:20
Quote Anchor link
zoals karl al zegt kan je beter iets gebruiken als swiftmailer
 

18/12/2010 18:32:18
Quote Anchor link
Jordi kroon op 18/12/2010 18:23:39:
daar heb je headers voor

$afz = $_POST['afz'] ;
$headers = "from: $naam <$afz>";

en die zet je op het einde neer

mail($to,$onderwerp,$bericht,$headers);

Niet gebruiken!
Mail injection gevaar!
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

18/12/2010 18:41:20
Quote Anchor link
Ik heb wat zitte proberen met die swiftmailer maar krijg het niet echt aan de praat. Ik heb momenteel dit script(van phphulp)

Zou ik dan niet beter de
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$mail_ontv
vervangen naar
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$mail_verstuurder


en dan het script zelf ook ombouwen zodat je de een email adres moet opgeven om een mail naartoe te sturen?
 

18/12/2010 18:46:46
Quote Anchor link
Zie mijn reactie op dat script. Dat script is oud.
Beter is om gewoon die handleiding door te lezen. Je leert dan hoe je een formulier kan afhandelen, het enige wat je dan nog zelf moet verzinnen is hoe je het aan swiftmailer koppelt. Maar gelukkig is dat dus ook niet zo ingewikkeld.
 
- SanThe -

- SanThe -

18/12/2010 19:24:48
Quote Anchor link
Karl Karl op 18/12/2010 18:32:18:
Jordi kroon op 18/12/2010 18:23:39:
daar heb je headers voor

$afz = $_POST['afz'] ;
$headers = "from: $naam <$afz>";

en die zet je op het einde neer

mail($to,$onderwerp,$bericht,$headers);

Niet gebruiken!
Mail injection gevaar!


Aanvulling: In een mail vanaf een site is de From nooit de bezoeker maar de website. De bezoeker komt in de Reply to,
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

18/12/2010 21:46:51
Quote Anchor link
Ik heb dus nu een script gemaakt, maar er zit een fout in. Ik snap zelf alleen niet wat de fout is.

Dit is het script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
<?php
                   $mail_stuur
= '[email protected]'
                  
                   if(!isset($_POST['sumbit'])) //Kijken of het formulier al verstuurd is
                           {
                               if($_GET['email'] == "")
                                {

                                    echo "Sorry, maar je bent vergeten een email adres in te vullen.";
                                }

                            elseif($_GET["onderwerp"] == "")
                                 {

                                     echo "Sorry, maar er is geen onderwerp ingevuld.";
                                 }

                            elseif($_GET['bericht'] == "")
                                {

                                    echo "Sorry, maar je bent vergeten een bericht in te vullen.";
                                }

                            elseif
                                {
                                    echo "Sorry, maar er is iets fout gegaan. Probeer opnieuw.";
                                }
                        }

                    else
                    {
                        echo '
                        <div id="contact_form">
                        
                       <form method="post" name="contact" action="#">
                    
                        <input type="hidden" name="post" value="Send" />
                        <label for="naam">Naam:</label> <input type="text" id="naam" name="naam" class="required input_field" />
                        <div class="cleaner_h10"></div>
                        
                        <label for="email">Email:</label> <input type="text" id="email" name="email" class="validate-email required input_field" />
                        <div class="cleaner_h10"></div>
                        
                        <label for="onderwerp">Onderwerp:</label> <input type="text" name="onderwerp" id="onderwerp" class="input_field" />
                        <div class="cleaner_h10"></div>
                        
                        <label for="bericht">Bericht:</label> <textarea id="bericht" name="bericht" rows="0" cols="0" class="required"></textarea>
                        <div class="cleaner_h10"></div>
                        
                        <input type="submit" class="submit_btn float_l" name="submit" id="submit" value="Verstuur" />
                        <input type="reset" class="submit_btn float_r" name="reset" id="reset" value="Reset" />
                    
                    </form>
                    </div>'
;
                    }

                    $headers = 'From: ' . ($_POST['naam']) . ' <' . $_POST['$mail_stuur'] . '>';
                    
                    $headers  = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n";
                    $headers .= 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . "\r\n";
                    
                    (
mail($_POST['email'], $_POST['onderwerp'], $_POST['bericht'], $headers));
                    ?>


En dit is de warning die ik krijg als ik het script test:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Parse error: syntax error, unexpected T_IF in C:\xampp\htdocs\eigen design\Web Design V2\contact.php on line 112


Ter informatie, dit is rij 110 t.e.m. 113
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
$mail_stuur = '[email protected]'
                  
                   if(!isset($_POST['sumbit'])) //Kijken of het formulier al verstuurd is
                           {


Weet er iemand wat er fout is?
 
- SanThe -

- SanThe -

18/12/2010 21:52:55
Quote Anchor link
Puntkomma mist op de regel ervoor.
Controleer altijd de invoer. Nu is je script lek => email-injection.
En voor headers zie http://phpwiki.santhe.nl/index.php/De_juiste_mailheaders
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

18/12/2010 21:56:24
Quote Anchor link
Ok dankje, hij doet het nu wel. ;)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2010 00:11:58
Quote Anchor link
$_POST['sumbit']

Je bedoelt:
$_POST['submit']

En ja, het is een bekende typfout...
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

19/12/2010 00:21:37
Quote Anchor link
- Aar - op 19/12/2010 00:11:58:
$_POST['sumbit']

Je bedoelt:
$_POST['submit']

En ja, het is een bekende typfout...


wat is het verschil?? ik zie er geen verschil tussen namelijk


Toevoeging op 19/12/2010 00:27:22:

ik heb hem nu eens online gezet, maar wanneer ik naar de pagina ga waar het formulier staat, zou ik normaal een formulier moetten krijgen. Dit is echter niet het geval. Wanneer ik de pagina bezoek krijg ik volgend bericht:

Sorry, maar je bent vergeten een email adres in te vullen.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

19/12/2010 00:53:40
Quote Anchor link
Jules Kreutzer op 19/12/2010 00:21:37:
- Aar - op 19/12/2010 00:11:58:
$_POST['sumbit']

Je bedoelt:
$_POST['submit']

En ja, het is een bekende typfout...


wat is het verschil?? ik zie er geen verschil tussen namelijk

sumBit moet zijn suBmit
 
- SanThe -

- SanThe -

19/12/2010 01:05:16
Quote Anchor link
Je gebruikt POST en GET door elkaar.
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

19/12/2010 01:11:28
Quote Anchor link
Ah ok had ik niet gezien met submit.

Maar hoe kan ik het dan het beste oplossen met die GET en POST?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

19/12/2010 01:15:13
Quote Anchor link
Je schrijft in je code if($_GET['email'] == "") en dat klopt niet, het moet zijn if($_POST['email'] == ""). Dit gebeurt een paar keer. De waardes die uit een formulier komen zijn $_POST waardes en geen $_GET waardes.
 
- SanThe -

- SanThe -

19/12/2010 01:16:38
Quote Anchor link
<form method="post" name="contact" action="#">

Dus waar zouden de GET waarden vandaan moeten komen?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.