mail()

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »
Chris Bosmans

chris Bosmans

20/11/2015 22:33:13
Quote Anchor link
ik heb 1 werkend mail() op een site als contact. werkt perfect voor wat het nodig is

nu wou ik een tweede invoegen
dus copy paste van de eerste
ik krijg de melding (dat de mail verstuurd is => dat was nu 2 dagen geleden)
en ik heb de nog steeds niet terug

heb me verdiept in php mailer maar ik krijg geen connectie met smtp dus vrees ik dat ik dit niet kan gebruiken

weet iemand waarom dit mail() niet werkt en op een andere pagina wel?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
         $to
= "[email protected]";
         $subject = "This is subject";
        
         $message = "<b>This is HTML message.</b>";
         $message .= "<h1>This is headline.</h1>";
        
         $header = "From:[email protected] \r\n";
         $header .= "MIME-Version: 1.0\r\n";
         $header .= "Content-type: text/html\r\n";
        
         $retval = mail ($to, $subject, $message, $header);


         if( $retval == true )
         {

            echo "Mails zijn verstuurd";

         }

         else
         {
            echo "Message could not be sent...";
            echo "Mailer Error: " . $retval->ErrorInfo;
         }
                
?>


ik krijg de melding is verstuurd
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 18:03:33
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2015 22:38:32
Quote Anchor link
Misschien in de spambox? Komen ze wel aan op non-Gmail adressen?
 
Chris Bosmans

chris Bosmans

20/11/2015 22:48:37
Quote Anchor link
nee ook niet
telenet



maar het andere script wel

zo worden alle2 met een formulier aangesproken




Toevoeging op 20/11/2015 22:53:36:

code van de andere

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
<?php

$headers
.= 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . "\r\n";

//zet hier zoveel e-mailadressen neer als je wilt, gescheiden door een komma  
        $aan = "[email protected]";
        $onderwerp = "Informatie - Offerte aanvraag";
        $berichtj1 = $_POST['gas'];
        $berichtj2 = $_POST['mazout'];
        $berichtj3 = $_POST['sanitair'];
        $berichtj4 = $_POST['onderhoud'];
        $berichtj5 = $_POST['extrainfo'];

if ($berichtj1=="x") {$gas="Gas installatie" ."\n";} else { $gas=""; };
if ($berichtj2=="x") {$mazout="Mazout installatie"."\n";}else { $mazout=""; };
if ($berichtj3=="x") {$sanitair="Sanitair installatie"."\n";}else { $sanitair=""; };
if ($berichtj4=="x") {$onderhoud="Onderhoud van ketel"."\n";}else { $onderhoud=""; };

        $tekst  = "************ Algemene gegevens *************** \r\n".
                  "Naam: ". $_POST['naam'] . "\r\n" .
                          "E-mailadres: ". $_POST['emailbezoeker'] . "\r\n".
                  "Straat: ". $_POST['straat'] . "\r\n".
                  "gemeente: ". $_POST['gemeente'] . "\r\n".
                  "postcode: ". $_POST['postcode'] . "\r\n".
                  "Gsm nummer: ". $_POST['gsm'] . "\r\n".
                  "********** Informatie gevraagd over ********** \r\n".
                  "\r\n".
                  "$gas" .
                  "$mazout" .
                  "$sanitair".
                  "$onderhoud".
                  "\r\n".
                  "***************extra informatie*************** \r\n".
                  "\r\n".
                  "$berichtj5".
                  "\r\n".
                  "********************************************** \r\n";
        $headers = "From: ". $_POST['emailbezoeker'] . "\r\n";
        $headers .= "Reply-To:". $_POST['emailbezoeker'] . "\r\n";

        mail($aan, $onderwerp, $tekst, $headers);
?>





en deze verstuur en komt meteen in de mail box


[size=xsmall][i]Toevoeging op 20/11/2015 23:06:39:[/i][/size]

Ok nog eens een copy genomen en aangepast en rara nu het werkt nu wel

snap momenteel er niets van (maar ja da heb nog vaker  :-$ )

toch bedankt


SOLVED
Gewijzigd op 20/11/2015 22:54:56 door chris Bosmans
 
- SanThe -

- SanThe -

20/11/2015 23:17:25
 
Chris Bosmans

chris Bosmans

21/11/2015 14:03:05
Quote Anchor link
ok mijn script werkt nu, met de juiste headers zoals -santhe- het aangaf.

nu dacht ik ok, mijn html brief is klaar -> die heb ik als txt in mijn mail() geplaatst
alle inline css werkt geen probleem hier.
nu nog een logo boven aan de mail en bam af is ie

nu daar knijpt het schoentje
ik had het misschien te simpel ingezien
gewoon <img src="http://www.xx.be/pics/foto.jpg" /> er bij zetten en hupla..
ik krijg gewoon een image holder in mijn mail met een mooi kruisje :(

maar helaas dit werkt niet, ik heb al een paar uurkes aan het google, maar de dingen die ik vind lukt het mij niet?

kan iemand verder helpen met wat goede tips?







Toevoeging op 21/11/2015 22:12:45:

iemand een idee?
Gewijzigd op 21/11/2015 14:04:14 door chris Bosmans
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.