Mailformulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »
Donny

Donny

24/05/2009 15:03:00
Quote Anchor link
Beste mensen,

Ik heb een poos geleden het boek van Arjan Burger gekocht Handboek PHP5

Ik ben nu bij het onderdeel webformulieren en kom er niet echt uit wat ik nou fout heb gedaan (op de SMTP dan dat weet ik)

Kan iemand mji helpen?

Groeten donny


formulier.htm


<html>

<head>
<title>Mailformulier</title>
</head>

<body>
<form action="mailform.php" method="post">
<input type="hidden" name="to" value="[email protected]">
<input type="hidden" name="subject" value="[email protected]">
<input type="hidden" name="redirect" value="http://www.donnyvg1991.bplaced.net/bedankt.html">

Naam: <input type="text" name="naam"><br>
E-mail: <input type="text" name="mailadres"><br>
Uw Reactie: <textarea cols="30" rows="4" name="reactie"></textarea>
<input type="submit" value="verzenden">
</form>


</body>
</html>



mailform.php




Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php

ini_set("smtp", "mx2.hotmail.com");
ini_set("smtp_port", 25);
ini_set("sendmail_from", "[email protected]");
$to = $_POST["to"];
$subject = $_POST["subject"];
$redirect = $_POST["redirect"];
if (!$to) { //bevat to geen waarde?
echo "Vul alstublieft een ontvanger in!"
exit;
}




reset($_POST); //zet de array pointer op 0, begin bij het begin
while($postvar = each($_POST)) {
    $varnaam = $postvar['key'];
    $varinhoud = $postvar['value'];
    $boodschap .= $varnaam."=".$varinhoud."\n"; //boodschap bevat
    }
    
    mail($,to, $subject, $boodschap); //Stuur de mail (aan, onderwerp, mail)
    if (isset($redirect)) { //bevat redirect een waarde?
    header("location: $redirect");
    
    }


?>
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 01:36:42
 
Stefan

Stefan

24/05/2009 15:05:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
  mail($,to, $subject, $boodschap); //Stuur de mail (aan, onderwerp, mail)


naar

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
  mail($to, $subject, $boodschap); //Stuur de mail (aan, onderwerp, mail)
 
Donny

Donny

24/05/2009 15:10:00
Quote Anchor link
Oke dat is een fout die ik over het hoofd heb gezien... Maar op regel 11 geeft ie een T_STRING fout aan en dat is bij dat Exit; die snap ik niet helemaal
 
Stefan

Stefan

24/05/2009 15:29:00
Quote Anchor link
de ; na de echo..
 
Donny

Donny

24/05/2009 16:14:00
Quote Anchor link
Weet iemand ook de SMTP gegevens voor gmail om het formulier naar mij toe te laten sturen?

EDIT: of een andere manier met een andere email voor dit... Zodat het formulier naar mijn mail toe gestuurd word.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Donny
 
Hipska BE

Hipska BE

24/05/2009 16:17:00
Quote Anchor link
Gebruik gewoon de smtp van de ISP waar je php server mee verbinding maakt met het internet. Dit zal in de meeste gevallen volstaan.

En wens je echt serieus met mails versturen gaan werken, dan raad ik je aan om te gaan kijken naar SwiftMailer of PHPmailer.
 
Donny

Donny

24/05/2009 16:29:00
Quote Anchor link
ik gebruik bplaced als host. Moet ik dan hun ISP gebruiken?
 
Hipska BE

Hipska BE

24/05/2009 16:30:00
Quote Anchor link
Dat doe je toch al van zodra je van buiten het netwerk van bplaced verbinding maakt met uw server?
 
Donny

Donny

24/05/2009 16:34:00
Quote Anchor link
Het is je;)

Maar ik ben absoluut niet bekend met ISP... Zou je me misschien een kleine uitleg kunnen geven?
 
Hipska BE

Hipska BE

24/05/2009 16:45:00
 
Donny

Donny

24/05/2009 17:24:00
Quote Anchor link
Ik heb deze gegevens van de webhost:

Type of incoming mail server: POP3 or IMAP
Incoming mail (POP3 / IMAP) server: mx.000webhost.com
Outgoing (SMTP) server: you need to use your ISP (Internet Service Provider) SMTP server. Call your ISP to know your SMTP (mail sending) server. In case you are unable to get SMTP server, you can use WebMail for email sending.
Username / Email: [email protected]
Password: ************

Hoe kan ik die in het script plaatsen inplaats van de smtp?
 
Hipska BE

Hipska BE

24/05/2009 17:27:00
Quote Anchor link
Quote:
Call your ISP to know your SMTP (mail sending) server. In case you are unable to get SMTP server, you can use WebMail for email sending.

Of moeten we het nog vertalen voor je ook?
 
Donny

Donny

24/05/2009 17:29:00
Quote Anchor link
Ik dacht dat er misschien een andere weg was zeg maar dat je in het script wat dingen aanpast... Dit is dus niet mogelijk???????
 
Hipska BE

Hipska BE

24/05/2009 17:39:00
Quote Anchor link
Ok, ja we moeten het dus vertalen.

Bel je ISP om het adres te weten van de SMTP server..

Pas als je dit adres weet, kan je het maar invullen toch?
 
Donny

Donny

24/05/2009 17:44:00
Quote Anchor link
Ik kan dat niet doen omdat ik in een jeugdzorg instelling zit... En ik gebruik niet een @jeugdzorg.nl adres of iets van hun maar gewoon hotmail.....
 
Donny

Donny

24/05/2009 18:10:00
Quote Anchor link
Iemand heeft gebruikt gemaakt van het mail formulier genaamt jan... bedankt! Ik zat in me Gmail en kreeg ene pop up nieuw bericht en ging kijken en stond het erbij:D

Gelieve Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Donny
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.