MAILING BOM

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »
Gifo

Gifo

12/12/2005 15:31:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik heb een beetje een probleem.
Ik heb een mailinglist aangemaakt voor mijn site. Toen ik deze ging testen deed hij het wel, maar zo goed dat hij nu hetzelfde mailtje blijft verzenden!

Het gaat nog erg hard ook, nu al meer dan 100.000.
Ik heb de database inmiddels verwijderd maar volgens mij is het probleem hier nog niet mee opgelost. Heeft iemand enig idee wat ik kan doen om dit te stoppen?????????????????????/
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 12:38:50
 
Niels

Niels

12/12/2005 15:32:00
Quote Anchor link
De pc waar je site op staat uitzetten, reboten, script weggooien, iig niet meer aanroepen, en dan verbeteren :)
 

12/12/2005 15:32:00
Quote Anchor link
Script verwijderen :)

Maar wat is het script?
 
Gifo

Gifo

12/12/2005 15:36:00
Quote Anchor link
PC uitzetten is enigzins een probleem aangezien deze bij een externe partij staat.
Moet ik hun vragen om dit te doen?
 
Gifo

Gifo

12/12/2005 15:37:00
Quote Anchor link
Je bedoeld de php pagina die ik online had gezet?
Dat heb ik gedaan, maar nog altijd niets.............
Nou ja niets: 120.000 keer niets inmiddels
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/12/2005 15:59:00
Quote Anchor link
Als het script weg is lijkt het me stug dat de mails door blijven gaan... Misschien zijn er nu nog 20.000 onderweg ofzo, maar ik denk eigenlijk niet dat het nieuwe emails zijn...
 
Gifo

Gifo

12/12/2005 16:03:00
Quote Anchor link
OK, TOP!
Ik hoop het. Even afwachten nog en dan maar zien.

Zo niet dan meld ik mij wel weer even,

THANKS SO FAR!
 
Martijn B

Martijn B

12/12/2005 16:08:00
Quote Anchor link
Je mailing script doet het dus erg goed ;D

Je had eerst ff in het klein moeten testen , denk ik.
Gewijzigd op 12/12/2005 16:09:00 door Martijn B
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/12/2005 16:13:00
Quote Anchor link
Het is maar een gokje hoor... Ik ben geen mail-bom expert ofzo (A) :P
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

12/12/2005 16:18:00
Quote Anchor link
Een php script blijft doorlopen, ookal heb je hem verwijderd. Totdat het max _ execution _ time is bereikt, dat zal standaard zo'n 30 seconden zijn.
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/12/2005 16:19:00
Quote Anchor link
Hoeveel mails zouden er dan verstuurd kunnen worden?
200.000?
 

12/12/2005 16:19:00
Quote Anchor link
Hey,

Heb ik ook een keer voor de gein gedaan. Kwam op het internet toevallig een scriptje tegen.

Eén miljoen mailtje naar een kamaraad, helaas werkte deze op ministery.

Is dus niet bepaald handig. (wist ik toen veel kreeg ook altijd mail van hem)

Dus toen kreeg ik een brief van justitie.
Site is 3 weken geblokeerd geweest.

Als ik dat had geweten had ik het nooit gedaan.

Groeten,

Kees van Dijk
 
Gifo

Gifo

12/12/2005 16:28:00
Quote Anchor link
Martijn!:
Je mailing script doet het dus erg goed ;D

Je had eerst ff in het klein moeten testen , denk ik.


Ik dacht ik test hem met 1 gebruiker en een mailtje met alleen :test: erin
Kan niet kleiner toch?
 
Gifo

Gifo

12/12/2005 16:29:00
Quote Anchor link
Arjan:
Een php script blijft doorlopen, ookal heb je hem verwijderd. Totdat het max _ execution _ time is bereikt, dat zal standaard zo'n 30 seconden zijn.


Klinkt goed. Kan ik dit ergens instellen aanpassen, stopzetten, wat dan ook.
Waar vind ik dat?
Oftewel: help?
 
Gifo

Gifo

12/12/2005 16:30:00
Quote Anchor link
Keeszie:
Hey,

Heb ik ook een keer voor de gein gedaan. Kwam op het internet toevallig een scriptje tegen.

Eén miljoen mailtje naar een kamaraad, helaas werkte deze op ministery.

Is dus niet bepaald handig. (wist ik toen veel kreeg ook altijd mail van hem)

Dus toen kreeg ik een brief van justitie.
Site is 3 weken geblokeerd geweest.

Als ik dat had geweten had ik het nooit gedaan.

Groeten,

Kees van Dijk


Enig idee hoe dit uiteindelijk gestopt is? Ik zit niet te wachten totdat het er 1 miljoen zijn!!!!
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

12/12/2005 16:33:00
Quote Anchor link
Een goede mailserver doet er opzich weinig mee. Eg, zal het niet eens merken...

Je zou het kunnen testen, pak een loopje met een mail(), max execution time op 5 seconden en gaan.

Ik gok rond de 3000 mailtjes per seconden, kom je op een totaal van 90000 mailtjes.

Maar afhankelijk van of de server bijv. locaal draaid ipv een smtp server bij een provider zou dat wel eens wat meer kunnen zijn.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

12/12/2005 16:38:00
Quote Anchor link
Heb jijzelf rechten op die bak? als in shell ofzo?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.