Mailing form.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »
Robert

Robert

24/01/2009 16:29:00
Quote Anchor link
Beste PHP'ers,

Ik ben bezig met een mailing form voor een website waarbij ik PHP gebruik.
Ik dacht dat ik klaar was met mijn script, het bleek echter niet te werken :(.
wie kan mij helpen?

Dit is mijn totale script:

HTML, pagina contact.html:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<html>
<head>
<title></title>
<style type="text/css">
label{
display: block;
}
</style>
</head>

<body background="BodyBg.png">
<form name="personalia" form action="contact.php" method="POST">

<fieldset>
<legend>Contact</legend>

<label for="voornaam">Voornaam:</label>
<input type="text" name="voornaam" id="voornaam" />

<label for="achternaam">Achternaam:</label>
<input type="text" name="achternaam" id="achternaam" />

<label for="e-mail">e-mail:</label>
<input type="text" name="e-mail" id="e-mail">

<label for="telefoonnummer">Telefoonnummer:</label>
<input type="text" name="telefoonnummer" id="telefoonnummer" />

<br>

<label for="vraag">Uw vraag?:</label>
<textarea name="Uw vraag?" rows="15" cols="40"></textarea><br>

<input type="submit" name="submit" value="Versturen"/>

<input type="reset" name="reset" value="Wissen"/>

</fieldset>

</form>
</body>
</html>


PHP pagina, contact.php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
$to
= $_REQUEST['[email protected]'] ;
$from = $_REQUEST['e-mail'] ;
$name = $_REQUEST['Voornaam'] ;
$headers = "From: $from";
$subject = "mindfulness vraag";

$fields = array();
$fields{"voornaam"} = "voornaam";
$fields{"achternaam"} = "achternaam";
$fields{"e-mail"} = "e-mail";
$fields{"telefoonnummer"} = "telefoonnummer";
$fields{"vraag"} = "vraag";

$body = "We have received the following information:\n\n"; foreach($fields as $a => $b){ $body .= sprintf("%20s: %s\n",$b,$_REQUEST[$a]); }

$headers2 = "From: [email protected]";
$subject2 = "Bedankt voor uw reactie!";
$autoreply = "Bedankt voor uw reactie, ik zal zo snel mogelijk reageren!";

$send = mail($to, $subject, $body, $headers);
$send2 = mail($from, $subject2, $autoreply, $headers2);
if($send)
{
header( "Location: http://www.eenopgegevenpagina.nl" );}
else
{print "Er is iet misgegaan bij het mailen.";}
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 04:36:03
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

24/01/2009 16:34:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors",1);
?>


Bovenaan je script graag, en kijk wat die geven.

Edit: Regel 9 t/m 13: Het is toch echt $array["key"] = $value;
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesper Diovo
 
- SanThe -

- SanThe -

24/01/2009 16:56:00
Quote Anchor link
Pas je post even aan en gebruik en tags om je code heen. Om php code zet je uiteraard dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php en ?>
Gebruik je Afbeelding knop om dit te doen.

SanThe.
 
Robert

Robert

24/01/2009 22:15:00
Quote Anchor link
dank je SanThe! dat ziet er inderdaad een stuk beter uit ;)

@Jezpur:
ik ga even uitleggen wat er precies gebeurd als ik mijn script test.

het verstuurd wel de mail naar degene die het form heeft ingevuld.
het verstuurd geen mail naar degene die de informatie uit het form nodig heeft.
en het geeft de opgegeven foutmelding "Er is iet misgegaan bij het mailen."

ik had geen tijd om dit erbij te zetten in mijn eerste bericht, wellicht heeft het nog nut ;).

bedankt voor de reacties tot nu toe, ik ga eerst even de suggestie van Jezpur bewerkstelligen!

edit: een vraagje Jezpur, moet ik dan dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$fields
= array();
$fields{"voornaam"} = "voornaam";
$fields{"achternaam"} = "achternaam";
$fields{"e-mail"} = "e-mail";
$fields{"telefoonnummer"} = "telefoonnummer";
$fields{"vraag"} = "vraag";
?>


vervangen voor dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$array
["key"] = $value;
?>


of voor dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$array
["key"] = $value;
$fields{"voornaam"} = "voornaam";
$fields{"achternaam"} = "achternaam";
$fields{"e-mail"} = "e-mail";
$fields{"telefoonnummer"} = "telefoonnummer";
$fields{"vraag"} = "vraag";
?>


of ben ik nu helemaal scheef bezig?

~Robert
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert
 
Robert

Robert

25/01/2009 19:06:00
Quote Anchor link
Ik ga nog maar wat meer informatie geven.

Wat het script hoort te doen:

1. Het moet een mailtje sturen naar degene die het formulier heeft ingevuld.

2. Het moet een mailtje sturen naar mij, met de informatie die is ingevuld.

3. Als het niet goed is gegaan moet er komen te staan dat het niet is gelukt.

4. Als het formulier succesvol is verzonden moet dat er ook komen te staan.


Later ga ik er nog voor zorgen dat het formulier eerst de velden checkt, eerst maar even dit probleempje oplossen. Ik kom er echter zelf echt niet uit :(

~Robert
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

25/01/2009 19:15:00
Quote Anchor link
gebruik

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if (isset($_POST['submit'])) {


dan kun je daar die PHP code schrijven.
Maar bouw het wel een beetje om ;)
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

25/01/2009 19:32:00
Quote Anchor link
@Mitchell: waag het niet om daar ooit nog eens mee aan te komen. Gebruik if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST") {.

@Robert: Ik heb je script nu verbeterd. Analyseer het, en kijk wat jij fout deed en/of verbeterd is.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST") {
    if(!empty($_POST['e-mail'])
    && !
empty($_POST['voornaam'])
    && !
empty($_POST['achternaam'])
    && !
empty($_POST['telefoonnummer'])
    && !
empty($_POST['vraag'])) {
        $to = "[email protected]";
        $headers = "From: ".$_POST['voornaam']." ".$_POST['achternaam']." <".$_POST['email'].">"."\n";
        $subject = "mindfulness vraag";
        
        $body = "We have received the following information:\n\n";
        foreach($_POST as $key => $value) {
            $body .= sprintf("%20s: %s"."\n", $key, $value);
        }

        
        // is een scriptelijke autoreply wel nodig? Kun je die niet gewoon instellen op je mailaccount?
        $headers2 = "From: [email protected]";
        $subject2 = "Bedankt voor uw reactie!";
        $sReply = "Bedankt voor uw reactie, ik zal zo snel mogelijk reageren!";
        $autoMail = mail($from, $subject2, $sReply, $headers2);
        
        if(mail($to, $subject, $body, $headers)) {
            header("Location: http://www.eenopgegevenpagina.nl");
        }
else {
            echo "Er is iets misgegaan bij het mailen.";
        }
    }
else {
        echo 'Niet alle velden zijn ingevuld. Probeer het nogmaals.';
    }
}
else {
    header("Location: http://www.jouwdomein.nl/het-formulier.html"); // even aanpassen!
}
?>


Overigens moet je bij je formulier de textarea een andere name geven, nl: "vraag". "Uw vraag?" is niet verstandig om als name te nemen ;-).
 
Robert

Robert

26/01/2009 10:41:00
Quote Anchor link
Hartstikke bedankt Jezpur! Ik ga zeker een analyse doen. Zodra ik weet wat ik fout heb gedaan zal ik het even posten!
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

26/01/2009 11:03:00
Quote Anchor link
je deed $fields{"voornaam"} = "voornaam";

die {} moeten [] zijn. dus:

$fields["voornaam"] = "voornaam";

das alles...
 
Robert

Robert

26/01/2009 16:41:00
Quote Anchor link
Ik heb de laatste problemen opgelost, dank jullie wel voor de hulp!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.