[Mailscript] 4 of meer verschillende mensen mailen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Patrick Vaarkamp

Patrick Vaarkamp

25/11/2007 21:26:00
Quote Anchor link
Hallo

Ik zoek een script waarbij een bezoeker 4 namen en 4 emailadressen (of meer) kan opgeven en dat daar dan een mailtje een gestuurd word. Ik heb een aantal sites afgezocht (ook deze) maar ik heb niks kunnen vinden.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Patrick Vaarkamp
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 10:50:52
 
Wouter K

Wouter K

25/11/2007 21:52:00
Quote Anchor link
chech PHPmailer() op php.net
 
- -

- -

25/11/2007 22:13:00
Quote Anchor link
Gewoon de PHP-functie mail. Je hebt trouwens een PM.
 
Frank -

Frank -

25/11/2007 22:18:00
Quote Anchor link
Swift Mailer, met compleet voorbeeld. Even downloaden, eigen gegevens invullen en klaar ben je.
 
Pim Vernooij

Pim Vernooij

25/11/2007 22:25:00
Quote Anchor link
@Frank: Swift Mailer is mooi ja, lekker OO. Is ook gemaakt door de maker van PHPMailer! PHPMailer is overigens sinds deze maand weer in ontwikkeling, 2.0rc1 is net gereleased en ook een php5 versie heeft een release candidate.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

25/11/2007 22:26:00
Quote Anchor link
Ik zou ook Swift aanraden. Ik heb laatst hier op het forum met Swift getest en de resultaten zijn aanzienlijk beter dan met de PHPmailer class.
 
Frank -

Frank -

25/11/2007 22:33:00
Quote Anchor link
Pim Vernooij schreef op 25.11.2007 22:25:
@Frank: Swift Mailer is mooi ja, lekker OO. Is ook gemaakt door de maker van PHPMailer! PHPMailer is overigens sinds deze maand weer in ontwikkeling, 2.0rc1 is net gereleased en ook een php5 versie heeft een release candidate.
Ik had het gezien! Ik blijf alleen bij Swift, bevalt prima en is bewezen techniek. PHPMailer 2.0 is net nieuw en de oude versies zijn bewezen onveilig. Zolang versie 2.0 geen bewezen techniek is, heeft het weinig zin om hier gebruik van te gaan maken. Zeker gezien de achtergrond...

Ps. Jan, hoe staat het eigenlijk met jouw pgSQL-avonturen? Zie het opgedoken topic.
 
Pim Vernooij

Pim Vernooij

25/11/2007 22:36:00
Quote Anchor link
Ik heb swift nog niet echt gebruikt, alleen de syntax wat bekeken. Die vond ik wel wat ingewikkelder dan die van PHPMailer. PHPMailer bevat idd wat veiligheids lekken als je de smtp class van het pakket gebruikt. Zit er wel over te twijfelen om over te stappen op swift mailer, het hele OO idee erachter vind ik een stuk beter uitgedacht dan phpmailer.
 
Patrick Vaarkamp

Patrick Vaarkamp

25/11/2007 22:49:00
Quote Anchor link
Bedankt allemaal :-) Swift ziet er erg uitgebreid uit. Ik zal eerst even kijken of ik met PHPmailer() iets kan bereiken.
 
Frank -

Frank -

25/11/2007 22:55:00
Quote Anchor link
Patrick schreef op 25.11.2007 22:49:
Bedankt allemaal :-) Swift ziet er erg uitgebreid uit. Ik zal eerst even kijken of ik met PHPmailer() iets kan bereiken.
Met 3 regels code (copy-paste uit de wiki) heb je een werkend script met Swift Mailer. Waarom ga je dan in vredesnaam met iets aan de slag wat de naam heeft onveilig te zijn?

http://www.swiftmailer.org/wikidocs/v3/tutorials/basic
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

25/11/2007 23:44:00
Quote Anchor link
pgFrank schreef op 25.11.2007 22:33:
Ps. Jan, hoe staat het eigenlijk met jouw pgSQL-avonturen? Zie het opgedoken topic.

Ik ben een site van plan; de domeinnaam is al geregistreerd. Ik heb bewust gekozen voor een host met postgre ondersteuning, dus binnenkort duik ik in het diepe. Ik moet me eerst even goed inlezen want de basis moet natuurlijk solide zijn.
 
Frank -

Frank -

25/11/2007 23:47:00
Quote Anchor link
@Jan: Je weet waar je hulp kunt vinden!
 
PHP erik

PHP erik

26/11/2007 00:06:00
Quote Anchor link
pgFrank schreef op 25.11.2007 23:47:
@Jan: Je weet waar je hulp kunt vinden!
www.phphulp.nl :) ;)

Ontopic: Zend_Mail is ook een goed alternatief.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.