Map inlezen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »
Han eev

Han eev

11/09/2005 15:00:00
Quote Anchor link
Ik heb een functie die geeft deze fouten:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in E:\test\Niet af\PHP verkenner\include-conf.php on line 9

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in E:\test\Niet af\PHP verkenner\include-conf.php on line 35

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in E:\test\Niet af\PHP verkenner\include-conf.php on line 30

Hij zegt dat de foreach niet goed is maar hij doet wel wat ik wil dus wat betekent deze fout nu?

en is er een snellere manier van alle mappen inlezen?

Script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?
function diropen($dir) {
 if (is_dir($dir)) {
 $i=0;
 //=-=-=-=-=-=-=-=-
    foreach (glob($dir."*") as $filename) {
        if(is_dir($filename)) {
        //========================2
        $var =  mapopen($filename."/");
foreach($var['map'] as $name) { // regel 30
 $files['map'][$filename][$name] = $name;
 $files['all'][$filename][$name] = $name;
 //================================3
 $var1 =  mapopen($name."/");
  foreach($var1['map'] as $name1) { // regel 35
   $files['map'][$filename][$name1] = $name1;
 $files['all'][$filename][$name1] = $name1;
 //===============================4
  }
  //=======================
 }
 $files['map'][$filename][] = $filename;
 $files['all'][$filename][] = $filename;
        }
else {
 $files['file'][$i] = $filename;
 $files['all'][$i] = $filename;
        }

    $i++;
    }

    
    return $files;
    
//=====================
}
}

?>
Gewijzigd op 11/09/2005 15:01:00 door Han eev
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 14:34:38
 
Han eev

Han eev

11/09/2005 15:44:00
Quote Anchor link
Niemand snapt het?? (ik ook niet) lol
 
Jelmer -

Jelmer -

11/09/2005 16:19:00
Quote Anchor link
Quote:
Returns an array containing the matched files/directories or FALSE on error.

Misschien moet je dat eerst eens controleren?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

11/09/2005 16:33:00
Quote Anchor link
Ik zit even in je code te kijken.

Op een gegeven moment doe je:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$var
=  mapopen($filename."/");
?>


waar komt die functie "mapopen" vandaan? Het resultaat ervan gaat naar de volgende foreach en die regel geeft een foutmelding.
 
Jelmer -

Jelmer -

11/09/2005 16:35:00
Quote Anchor link
idd, jan heeft gelijk. Blijkbaar geeft je mapopen() geen array terug.
 
Legolas

Legolas

11/09/2005 18:01:00
Quote Anchor link
zal waarschijnlijk ook een eigen functie zijn... maarem kun je die ook posten? En moet dat niet toevallig diropen zijn?
 
Han eev

Han eev

11/09/2005 20:49:00
Quote Anchor link
mapopen is een functie die een de map alleen opend
ik zal ff het posten

maar let op! ik wil alleen de fout weghebben hij doet het nu ook, maar hij geeft de fout! een fout geeft hij niet zomaar!

edit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?
function mapopen($dir) {
 if (is_dir($dir)) {
 $i=0;
 //=-=-=-=-=-=-=-=-
    foreach (glob($dir."*") as $filename) {
        if(is_dir($filename)) {
            $files['map'][$i] = $filename;
            $files['all'][$i] = $filename;
        }
else {
            $files['file'][$i] = $filename;
            $files['all'][$i] = $filename;
    $i++;
    }

    return $files;
//=====================
}
}

?>
Gewijzigd op 11/09/2005 20:51:00 door Han eev
 
- SanThe -

- SanThe -

11/09/2005 21:05:00
Quote Anchor link
Je sluit je else niet af....
 
Han eev

Han eev

11/09/2005 21:13:00
Quote Anchor link
jah je hebt gelijk! ff testen :P

edit:
1fout minder :D
2 over
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in E:\test\Niet af\PHP verkenner\include-conf.php on line 37

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in E:\test\Niet af\PHP verkenner\include-conf.php on line 32
Gewijzigd op 11/09/2005 21:16:00 door Han eev
 
Legolas

Legolas

11/09/2005 21:54:00
Quote Anchor link
ik denk dat je in je mapopen het eens zou kunnen proberen met gewoon [] ipv [$i] al denk ik niet dat dat het is...
 
Jelmer -

Jelmer -

11/09/2005 21:59:00
Quote Anchor link
Had je al eens geprobeerd:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo '<pre>', print_r(mapopen('./'), true), '</pre>'; ?>

Wat is daarvan de uitkomst? Bevalt die een beetje?
Ik heb zo het vermoeden dat hij alles in $array['file'] en $array['all'] zet...
 
Legolas

Legolas

12/09/2005 07:13:00
Quote Anchor link
wat jelmer zegt: doe aan het begin van die functie:

$array = array();
$array["all"] = array();
$array["file"] = array();
$array["map"] = array();


EDIT: $array moet $files worden...
Gewijzigd op 12/09/2005 07:15:00 door Legolas
 
Han eev

Han eev

12/09/2005 16:12:00
Quote Anchor link
Jelmer:
Had je al eens geprobeerd:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo '<pre>', print_r(mapopen('./'), true), '</pre>'; ?>

Wat is daarvan de uitkomst? Bevalt die een beetje?
Ik heb zo het vermoeden dat hij alles in $array['file'] en $array['all'] zet...

klop je hebt gelijk!!
hij laad alles in file en all maar dan doet de is_dir() het denk ik niet goed!
 
DrQu

DrQu

12/09/2005 16:22:00
Quote Anchor link
Indien het je alleen om de warnings gaat, dan is dit natuurlijk ook uit te zetten in je php.ini. Dit heeft natuurlijk ook weer zijn nadelen.
 
Han eev

Han eev

12/09/2005 16:30:00
Quote Anchor link
DrQu:
Indien het je alleen om de warnings gaat, dan is dit natuurlijk ook uit te zetten in je php.ini. Dit heeft natuurlijk ook weer zijn nadelen.

Dat wil ik niet, want het moet ook werken zonder errors

en volgens mij heb ik het voorelkaar,
Heel erg Bedankt allemaal !
 
Han eev

Han eev

12/09/2005 17:26:00
Quote Anchor link
Nog even een vraag: hoe kan je sneller dan mijn manier alle mappen achter elkaar inlezen?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/09/2005 18:57:00
Quote Anchor link
Ik heb zo geen kant en klare code, maar het zou misschien sneller/eleganter kunnen met een recursieve functie.
 
Han eev

Han eev

12/09/2005 19:44:00
Quote Anchor link
Recursieve?
 
- SanThe -

- SanThe -

12/09/2005 20:07:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
function bla($tel) {
    $tel=$tel+1;
    if($tel < 10) {
        $tel=bla($tel);
    }

    return $tel;
}

?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo bla(1);
?>


Ik hoop dat jullie het snappen, maar dit is een voorbeeld van recursief programmeren. De functie roept zichzelf aan als $tel < 10 is. Het gevolg is dat de echo als resultaat 10 heeft. Sterker nog: Elke aanroep met een getal kleiner dan 10 geeft 10 als resultaat. Alle aanroepen met 10 of meer geeft het getal terug met 1 verhoogt.

Dit is slechts 1 van de vele mogelijkheden van recursief.

Edit: Klein foutje
Gewijzigd op 12/09/2005 20:08:00 door - SanThe -
 
Han eev

Han eev

12/09/2005 20:17:00
Quote Anchor link
Bij mij deed dit het niet, toch maar proberen!
 
Han eev

Han eev

12/09/2005 20:47:00
Quote Anchor link
Ik heb het voorelkaar =) heel erg bedankt iedereen (nogmaals)!!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.