margin in FireFox

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lord Gaga

Lord Gaga

06/04/2015 01:03:11
Quote Anchor link
Hallo,

Ik probeer een menu te maken, maar ik stuit op een nogal vervelend probleem dat zich alleen in FireFox afspeelt. Ik gebruik de volgende code:

HTML
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<nav id="navigation" role="navigation">
    <ul class="navigation-top">
        <li>
            <a href="/" title="Home">
                <span class="navigation-top-icon navigation-top-icon--home"></span>
                <span class="navigation-top-text">Home</span>
            </a>
        </li>
    </ul>
</nav>


CSS
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
nav#navigation
{
    height: auto;
    margin: 0px;
    position: relative;
    width: auto;
}

nav#navigation ul.navigation-top
{
    height: auto;
    list-style-type: none;
    margin: 0px 0px 10px 0px;
    padding: 0px;
    position: relative;
    width: auto;
}

nav#navigation ul.navigation-top::after
{
    clear: both;
    content: "";
    display: block;
}

nav#navigation ul.navigation-top li
{
    float: left;
    height: auto;
    position: relative;
    width: auto;
}


Het probleem is dat ik onder het menu een margin van 10 pixels wil, dit wordt ook gedaan, maar in FireFox wordt er bóven het menu ook 10 pixels aan margin toegevoegd. Het lijkt aan de combinatie van margin en float te liggen, maar dit weet ik niet zeker en het lukt me ook niet dit op te lossen.

Is dit een bekend probleem en is hier een oplossing voor? Zo ja, welke?

Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 21:34:28
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

06/04/2015 01:10:32
Quote Anchor link
Heb je een online voorbeeld?
 
Lord Gaga

Lord Gaga

06/04/2015 01:14:38
Quote Anchor link
Nee, sorry, het staat op mijn PC.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

06/04/2015 01:16:33
Quote Anchor link
Dan kan ik je niet helpen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.