Marquee scrollamount

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »
Harry Peters

Harry Peters

28/12/2015 13:25:12
Quote Anchor link
Hallo,

Wie kan mij vertellen hoe ik het volgende script, de achtergrond kleur en tekst kleur kan veranderen.
Het wordt gebruikt om een current shoutcast song weer te geven.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<body topmargin="0">

<meta http-equiv="refresh" content="100;URL=/current.php">


<marquee scrollamount="2" width="400" height="12">

<div style="Visibility: Hidden; Position: Absolute;">
<?
$open
= fsockopen("JE IP NUMMER","JE PORT");
if ($open) {
fputs($open,"GET /7.html HTTP/1.1\nUser-Agent:Mozilla\n\n");
$read = fread($open,1000);
$text = explode(",",$read);
$text = $text[6];
}
else { $text="Server Offline, Please try again later"; }
?>

</div>
<?echo $text;?>

</marquee>

Edit:
code-tags toegevoegd om het script. Gelieve dit voortaan zelf te doen. Zie ook deze link.
Gewijzigd op 28/12/2015 13:30:22 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 17:32:11
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/12/2015 13:34:38
Quote Anchor link
Je kan hiervoor CSS gebruiken. je kan met color:red de kleur bepalen van de tekst. En met background-color:yellow de achtergrondkleur.

Onthoud wel dat je hem nu op verborgen hebt staan.

Verder is het ook handig om te onthouden dat de marquee-tag in HTML 'depricated' is, en niet meer in de officiele standaard berust. De bouwers van browsers kunnen deze ondersteuning elk moment schrappen.
Mogelijk uitwijkoptis zijn Javascript en dan eventueel in combinatie met het jQuery framework.
 
- SanThe -

- SanThe -

28/12/2015 13:35:08
Quote Anchor link
Netjes: Met CSS
Antiek: <marquee scrollamount="2" width="400" height="12" style="background:red;color:yellow;">
 

28/12/2015 13:40:38
Quote Anchor link
Beste Harry

Heb t beetje aangepast.
Dit maakt je achtergrond zwart en je tekstkleur rood.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<body bgcolor="#000000" topmargin="0">

<meta http-equiv="refresh" content="100;URL=/current.php">


<marquee scrollamount="2" width="400" height="12">

<div style="Visibility: Hidden; Position: Absolute;">
<?
$open
= fsockopen("JE IP NUMMER","JE PORT");
if ($open) {
fputs($open,"GET /7.html HTTP/1.1\nUser-Agent:Mozilla\n\n");
$read = fread($open,1000);
$text = explode(",",$read);
$text = $text[6];
}
else { $text="<span style=\"color: red;\">Server Offline, Please try again later</span>"; }
?>

</div>
<?php echo $text ;?>

</marquee>
Gewijzigd op 28/12/2015 13:41:04 door
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/12/2015 13:41:16
Quote Anchor link
Helemaal netjes (los van het feit van het schrappen van de marquee-tag) is een apart stijlblad in CSS:

In je <head>-sectie van je HTML:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="stijl.css" />


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<marquee class="nowPlaying" scrollamount="2" width="400" height="12">
Hier je scrollende tekst!
</marquee>


stijl.css
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
.nowPlaying {
    background:red;
    color:yellow;
}
 
Harry Peters

Harry Peters

28/12/2015 14:09:56
Quote Anchor link
Text kleur werkt niet,
Achtergrond wel.

Toevoeging op 28/12/2015 14:11:59:

Zodra ik de ip en de poort van mijn shoutcast in geef, dan leest het keurig de artiest en titel eruit.
Maar dan veranderd de text kleur op zwart.
 
- SanThe -

- SanThe -

28/12/2015 14:14:56
Quote Anchor link
Zit er in die tekst dan misschien ook een style ingebouwd?
Gewijzigd op 28/12/2015 14:15:23 door - SanThe -
 
Harry Peters

Harry Peters

28/12/2015 14:15:06
Quote Anchor link
En dat klopt ook want alleen de text die weergegeven moet worden als de server ofline is staat aangegeven in rood.

Toevoeging op 28/12/2015 14:31:12:

Yes,

<body style='background-color:#444444;color:White'>
 
Jan R

Jan R

30/12/2015 11:05:44
Quote Anchor link
Ik vind het raar dat niemand vermeld dat marquee niet overal ondersteunt wordt. Maakt zelf geen deel uit van html 4
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/12/2015 11:24:54
Quote Anchor link
Het is DEPRICATED, zoals ik al in mijn eerste eerste post vermelde. ;-)
Gewijzigd op 30/12/2015 11:25:35 door - Ariën -
 
Jan R

Jan R

31/12/2015 07:46:16
Quote Anchor link
- Ariën - op 30/12/2015 11:24:54:
Het is DEPRICATED, zoals ik al in mijn eerste eerste post vermelde. ;-)


Sorry,

niet gezien
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

31/12/2015 11:11:17
Quote Anchor link
En ik vind het nog steeds DEPRECATED. Sorry, kon het niet laten. Ik zie hem steeds verkeerd gespeld ;)
Gewijzigd op 31/12/2015 11:11:44 door Ben van Velzen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/12/2015 11:21:21
Quote Anchor link
Zucht, ik heb nu een idee wat mijn nieuwe voornemen voor 2016 zal worden ;-).
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

31/12/2015 11:23:41
Quote Anchor link
Al je posts waar het als depricated staat editen? ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.