Marquee scrollamount

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »
Harry Peters

Harry Peters

28/12/2015 13:25:12
Quote Anchor link
Hallo,

Wie kan mij vertellen hoe ik het volgende script, de achtergrond kleur en tekst kleur kan veranderen.
Het wordt gebruikt om een current shoutcast song weer te geven.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<body topmargin="0">

<meta http-equiv="refresh" content="100;URL=/current.php">


<marquee scrollamount="2" width="400" height="12">

<div style="Visibility: Hidden; Position: Absolute;">
<?
$open
= fsockopen("JE IP NUMMER","JE PORT");
if ($open) {
fputs($open,"GET /7.html HTTP/1.1\nUser-Agent:Mozilla\n\n");
$read = fread($open,1000);
$text = explode(",",$read);
$text = $text[6];
}
else { $text="Server Offline, Please try again later"; }
?>

</div>
<?echo $text;?>

</marquee>

Edit:
code-tags toegevoegd om het script. Gelieve dit voortaan zelf te doen. Zie ook deze link.
Gewijzigd op 28/12/2015 13:30:22 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 12:47:46
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/12/2015 13:34:38
Quote Anchor link
Je kan hiervoor CSS gebruiken. je kan met color:red de kleur bepalen van de tekst. En met background-color:yellow de achtergrondkleur.

Onthoud wel dat je hem nu op verborgen hebt staan.

Verder is het ook handig om te onthouden dat de marquee-tag in HTML 'depricated' is, en niet meer in de officiele standaard berust. De bouwers van browsers kunnen deze ondersteuning elk moment schrappen.
Mogelijk uitwijkoptis zijn Javascript en dan eventueel in combinatie met het jQuery framework.
 
- SanThe -

- SanThe -

28/12/2015 13:35:08
Quote Anchor link
Netjes: Met CSS
Antiek: <marquee scrollamount="2" width="400" height="12" style="background:red;color:yellow;">
 

28/12/2015 13:40:38
Quote Anchor link
Beste Harry

Heb t beetje aangepast.
Dit maakt je achtergrond zwart en je tekstkleur rood.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<body bgcolor="#000000" topmargin="0">

<meta http-equiv="refresh" content="100;URL=/current.php">


<marquee scrollamount="2" width="400" height="12">

<div style="Visibility: Hidden; Position: Absolute;">
<?
$open
= fsockopen("JE IP NUMMER","JE PORT");
if ($open) {
fputs($open,"GET /7.html HTTP/1.1\nUser-Agent:Mozilla\n\n");
$read = fread($open,1000);
$text = explode(",",$read);
$text = $text[6];
}
else { $text="<span style=\"color: red;\">Server Offline, Please try again later</span>"; }
?>

</div>
<?php echo $text ;?>

</marquee>
Gewijzigd op 28/12/2015 13:41:04 door
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/12/2015 13:41:16
Quote Anchor link
Helemaal netjes (los van het feit van het schrappen van de marquee-tag) is een apart stijlblad in CSS:

In je <head>-sectie van je HTML:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="stijl.css" />


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<marquee class="nowPlaying" scrollamount="2" width="400" height="12">
Hier je scrollende tekst!
</marquee>


stijl.css
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
.nowPlaying {
    background:red;
    color:yellow;
}
 
Harry Peters

Harry Peters

28/12/2015 14:09:56
Quote Anchor link
Text kleur werkt niet,
Achtergrond wel.

Toevoeging op 28/12/2015 14:11:59:

Zodra ik de ip en de poort van mijn shoutcast in geef, dan leest het keurig de artiest en titel eruit.
Maar dan veranderd de text kleur op zwart.
 
- SanThe -

- SanThe -

28/12/2015 14:14:56
Quote Anchor link
Zit er in die tekst dan misschien ook een style ingebouwd?
Gewijzigd op 28/12/2015 14:15:23 door - SanThe -
 
Harry Peters

Harry Peters

28/12/2015 14:15:06
Quote Anchor link
En dat klopt ook want alleen de text die weergegeven moet worden als de server ofline is staat aangegeven in rood.

Toevoeging op 28/12/2015 14:31:12:

Yes,

<body style='background-color:#444444;color:White'>
 
Jan R

Jan R

30/12/2015 11:05:44
Quote Anchor link
Ik vind het raar dat niemand vermeld dat marquee niet overal ondersteunt wordt. Maakt zelf geen deel uit van html 4
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/12/2015 11:24:54
Quote Anchor link
Het is DEPRICATED, zoals ik al in mijn eerste eerste post vermelde. ;-)
Gewijzigd op 30/12/2015 11:25:35 door - Ariën -
 
Jan R

Jan R

31/12/2015 07:46:16
Quote Anchor link
- Ariën - op 30/12/2015 11:24:54:
Het is DEPRICATED, zoals ik al in mijn eerste eerste post vermelde. ;-)


Sorry,

niet gezien
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

31/12/2015 11:11:17
Quote Anchor link
En ik vind het nog steeds DEPRECATED. Sorry, kon het niet laten. Ik zie hem steeds verkeerd gespeld ;)
Gewijzigd op 31/12/2015 11:11:44 door Ben van Velzen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/12/2015 11:21:21
Quote Anchor link
Zucht, ik heb nu een idee wat mijn nieuwe voornemen voor 2016 zal worden ;-).
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

31/12/2015 11:23:41
Quote Anchor link
Al je posts waar het als depricated staat editen? ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.