Marquee scrollamount

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »
Harry Peters

Harry Peters

28/12/2015 13:25:12
Quote Anchor link
Hallo,

Wie kan mij vertellen hoe ik het volgende script, de achtergrond kleur en tekst kleur kan veranderen.
Het wordt gebruikt om een current shoutcast song weer te geven.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<body topmargin="0">

<meta http-equiv="refresh" content="100;URL=/current.php">


<marquee scrollamount="2" width="400" height="12">

<div style="Visibility: Hidden; Position: Absolute;">
<?
$open
= fsockopen("JE IP NUMMER","JE PORT");
if ($open) {
fputs($open,"GET /7.html HTTP/1.1\nUser-Agent:Mozilla\n\n");
$read = fread($open,1000);
$text = explode(",",$read);
$text = $text[6];
}
else { $text="Server Offline, Please try again later"; }
?>

</div>
<?echo $text;?>

</marquee>

Edit:
code-tags toegevoegd om het script. Gelieve dit voortaan zelf te doen. Zie ook deze link.
Gewijzigd op 28/12/2015 13:30:22 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 17:19:53
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/12/2015 13:34:38
Quote Anchor link
Je kan hiervoor CSS gebruiken. je kan met color:red de kleur bepalen van de tekst. En met background-color:yellow de achtergrondkleur.

Onthoud wel dat je hem nu op verborgen hebt staan.

Verder is het ook handig om te onthouden dat de marquee-tag in HTML 'depricated' is, en niet meer in de officiele standaard berust. De bouwers van browsers kunnen deze ondersteuning elk moment schrappen.
Mogelijk uitwijkoptis zijn Javascript en dan eventueel in combinatie met het jQuery framework.
 
- SanThe -

- SanThe -

28/12/2015 13:35:08
Quote Anchor link
Netjes: Met CSS
Antiek: <marquee scrollamount="2" width="400" height="12" style="background:red;color:yellow;">
 

28/12/2015 13:40:38
Quote Anchor link
Beste Harry

Heb t beetje aangepast.
Dit maakt je achtergrond zwart en je tekstkleur rood.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<body bgcolor="#000000" topmargin="0">

<meta http-equiv="refresh" content="100;URL=/current.php">


<marquee scrollamount="2" width="400" height="12">

<div style="Visibility: Hidden; Position: Absolute;">
<?
$open
= fsockopen("JE IP NUMMER","JE PORT");
if ($open) {
fputs($open,"GET /7.html HTTP/1.1\nUser-Agent:Mozilla\n\n");
$read = fread($open,1000);
$text = explode(",",$read);
$text = $text[6];
}
else { $text="<span style=\"color: red;\">Server Offline, Please try again later</span>"; }
?>

</div>
<?php echo $text ;?>

</marquee>
Gewijzigd op 28/12/2015 13:41:04 door
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/12/2015 13:41:16
Quote Anchor link
Helemaal netjes (los van het feit van het schrappen van de marquee-tag) is een apart stijlblad in CSS:

In je <head>-sectie van je HTML:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="stijl.css" />


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<marquee class="nowPlaying" scrollamount="2" width="400" height="12">
Hier je scrollende tekst!
</marquee>


stijl.css
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
.nowPlaying {
    background:red;
    color:yellow;
}
 
Harry Peters

Harry Peters

28/12/2015 14:09:56
Quote Anchor link
Text kleur werkt niet,
Achtergrond wel.

Toevoeging op 28/12/2015 14:11:59:

Zodra ik de ip en de poort van mijn shoutcast in geef, dan leest het keurig de artiest en titel eruit.
Maar dan veranderd de text kleur op zwart.
 
- SanThe -

- SanThe -

28/12/2015 14:14:56
Quote Anchor link
Zit er in die tekst dan misschien ook een style ingebouwd?
Gewijzigd op 28/12/2015 14:15:23 door - SanThe -
 
Harry Peters

Harry Peters

28/12/2015 14:15:06
Quote Anchor link
En dat klopt ook want alleen de text die weergegeven moet worden als de server ofline is staat aangegeven in rood.

Toevoeging op 28/12/2015 14:31:12:

Yes,

<body style='background-color:#444444;color:White'>
 
Jan R

Jan R

30/12/2015 11:05:44
Quote Anchor link
Ik vind het raar dat niemand vermeld dat marquee niet overal ondersteunt wordt. Maakt zelf geen deel uit van html 4
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/12/2015 11:24:54
Quote Anchor link
Het is DEPRICATED, zoals ik al in mijn eerste eerste post vermelde. ;-)
Gewijzigd op 30/12/2015 11:25:35 door - Ariën -
 
Jan R

Jan R

31/12/2015 07:46:16
Quote Anchor link
- Ariën - op 30/12/2015 11:24:54:
Het is DEPRICATED, zoals ik al in mijn eerste eerste post vermelde. ;-)


Sorry,

niet gezien
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

31/12/2015 11:11:17
Quote Anchor link
En ik vind het nog steeds DEPRECATED. Sorry, kon het niet laten. Ik zie hem steeds verkeerd gespeld ;)
Gewijzigd op 31/12/2015 11:11:44 door Ben van Velzen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/12/2015 11:21:21
Quote Anchor link
Zucht, ik heb nu een idee wat mijn nieuwe voornemen voor 2016 zal worden ;-).
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

31/12/2015 11:23:41
Quote Anchor link
Al je posts waar het als depricated staat editen? ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.