match torrent name

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

10/11/2012 11:36:51
Quote Anchor link
Ik heb nu de volgende match voor de functie preg_match

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
/^\[(.+)\](.+)- (.+v?.+) (\[?[0-9a-zA-Z]*\]?)(\[?[0-9a-zA-Z]*\]?)(\[[0-9a-zA-Z]+\])\..+/


En hiermee kan ik nu met succes de volgende string ontleden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
[UTW-Mazui] Little Busters! - 03 [720p][D04E264A].mkv


naar:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Array
(
    [0] => [UTW-Mazui] Little Busters! - 03 [720p][D04E264A].mkv
    [1] => UTW-Mazui
    [2] =>  Little Busters!
    [3] => 03
    [4] => [720p]
    [5] =>
    [6] => [D04E264A]
)


Zoals je ziet is veld 5 leeg en dat komt omdat er niet nog in waarde is tussen de tekens [ en ].

Als ik nu de volgende string heb:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
[IB] Sukitte Iinayo - 04 [720p] [10bit] [8F819AFD].mkv


Zie je dat er tussen [720p], [10bit] en [8F819AFD] spaties staan waardoor ik niet de juiste waarden terug krijg.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Array
(
    [0] => [IB] Sukitte Iinayo - 04 [720p] [10bit] [8F819AFD].mkv
    [1] => IB
    [2] =>  Sukitte Iinayo
    [3] => 04 [720p] [10bit]
    [4] =>
    [5] =>
    [6] => [8F819AFD]
)


Weet iemand hoe ik dit zou kunnen oplossen? Of klopt mijn match gewoon totaal niet? Ik heb nog enkele probleempjes met deze match maar ik wil eerst dit graag oplossen.

edit: Als er achter het aflevering nummer v2 of v3 staat pakt ie deze ook goed. Soms wil er namelijk ook weleens dit staan 03v2 omdat het dan betere versie is als de vorige.
Gewijzigd op 10/11/2012 11:39:55 door Mebus Hackintosh
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 13:03:32
 
Eddy E

Eddy E

10/11/2012 11:39:53
Quote Anchor link
Kan je niet van te voren even alle spaties weghalen?
Dus netjes splitten met je code, dan alles spaties weghalen (array_walk(trim()) of zo?).
Ik zou het gewoon splitten op de [, dan krijg je toch ook alle onderdelen?
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

10/11/2012 11:44:11
Quote Anchor link
Dit wil ik niet doen omdat er ook series zijn zoals 'Sword[spatie]Art[spatie]Online waardoor je dan dit krijgt: SwordArtOnline

edit: even een korte uitleg over hoe zo een string is opgebouwd:

[fansubgroep] Animenaam - (aflevering en eventueel welke versie) [extra informatie eventueel][extra informatie eventueel][hash voor het bestand om te controleren of het goed is gedownload en niet beschadigt is].bestandsextensie

Ik kan dus van de hokjes extra informatie deze ook met een tweede preg_match filteren?

edit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
preg_match('/^\[(.+)\](.+)- (.+v?.+) (\[?[0-9a-zA-Z]*\]?)(\[?[0-9a-zA-Z]*\]?)(\[[0-9a-zA-Z]+\])\..+/', str_replace('_', ' ', $XML['channel']['item'][$a]['title']), $matches)
Gewijzigd op 10/11/2012 11:51:41 door Mebus Hackintosh
 
Eddy E

Eddy E

10/11/2012 11:57:13
Quote Anchor link
Dan doe je het bij alle behalve array[2]? Dat kan natuurlijk ook.

Van die preg_match-dingen heb ik te weinig kaas gegeten om daar ook maar iets zinnigs over te zeggen.
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

10/11/2012 21:56:24
Quote Anchor link
Alle extra informatie wil ik graag opslaan en daarvoor moet ik deze string dus zien te ontleden :) Maar als het niet lukt kan ik het laatste stukje altijd met een tweede match doen..
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

11/11/2012 22:33:28
Quote Anchor link
Ik heb nu het volgende:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
preg_match('/^\[(.+)\](.+)- (.+v?.+) (\[?\w*\]?)(\[?\w*\]?)(\[\w+\])\..+/', str_replace(array('_', '] ['), array(' ', ']['), $XML['channel']['item'][$a]['title']), $matches);


Hiermee vervang ik de underscores met spaties en vervang ik de spaties tussen ] en [ met niks.

Nu heb ik alleen nog een probleem met het volgende:

[Commie] Upotte!! - OVA [BD 720p AAC][B0D91BD6].mkv

Zoals je ziet staat er een spatie tussen BD 720p en 720p en AAC waardoor ik het volgende krijg:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Array
(
    [0] => [Commie] Upotte!! - OVA [BD 720p AAC][B0D91BD6].mkv
    [1] => Commie
    [2] =>  Upotte!!
    [3] => OVA [BD 720p
    [4] => AAC]
    [5] =>
    [6] => [B0D91BD6]
)


een spate in de regex na \w helpt niet.
Gewijzigd op 11/11/2012 22:36:17 door Mebus Hackintosh
 
Reshad F

Reshad F

11/11/2012 22:37:56
Quote Anchor link
gebruik array_filter() om de lege keys weg te halen.

vb:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php

$entry
= array(
             0 => 'foo',
             1 => false,
             2 => -1,
             3 => null,
             4 => ''
          );

print_r(array_filter($entry));

?>
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

12/11/2012 12:10:48
Quote Anchor link
Bedankt voor de tip! Ik heb het maar op deze manier opgelost:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
for($a=count($XML['channel']['item'])-1;$a>=0;$a--)
{
    $file = $XML['channel']['item'][$a]['title'];
    $file = str_replace(array('_', '] ['), array(' ', ']['), $file);
    $file = trim($file);
    $info = array();
    for($b=0;$b<strlen($file);$b++)
    {
        if($file{$b} == '[' || $file{$b} == ']')
        {
            $info[] = $b;
        }
    }
    $acinfo = '';
    for($c=0;$c<count($info);$c++)
    {
        if($c % 2)
        {
            $scinfo ='';
            for($d=$info[$c-1];$d<=$info[$c];$d++)
            {
                $scinfo .= $file{$d};
            }
            $acinfo[] = $scinfo;
        }
        if($c==1)
        {
            $sanime = '';
            for($e=$info[$c]+1;$e<$info[$c+1];$e++)
            {
                $sanime .= $file{$e};
            }
        }
    }
    echo $XML['channel']['item'][$a]['title'].'<br />';
    echo $sanime.'<br />';
    print_r($acinfo);
}
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.