Max 4 Afbeeldingen Mailen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bombokka

Bombokka

18/04/2006 00:30:00
Quote Anchor link
Goeden nacht

Misschien kan iemand mij helpen.
Ik heb een pagina met 4 foto`s
Ik wil op die pagina, een knop waarbij bezoekers
4 afbeeldingen kunnen zenden naar mijn email adres.

Belangrijkst:
Altijd 4 afbeeldingen!!
Alleen JPG formaat
400x300
200kb grote per afbeelding
of
800kb maximale grote te verzenden.

Gr Bombokka
Ik zou jullie zeer dankbaar zijn.

Heb al een beetje gekeken bij form Miranda maar kwam er niet uit.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 17:51:24
 
PlayHP

PlayHP

18/04/2006 00:33:00
Quote Anchor link
200 kilobyte? porno?
 
Bombokka

Bombokka

18/04/2006 00:34:00
Quote Anchor link
Nee hoor haha

Daarom naar eigen mail, ik plaats zelf wel.
Indien zoeits wordt toestuurd dan niet erop.
 
PlayHP

PlayHP

18/04/2006 00:35:00
Quote Anchor link
Welk gedeelte lukt er niet? Het uploaden of het mailen?
 
Bombokka

Bombokka

18/04/2006 00:37:00
Quote Anchor link
formulier heb ik al
alleen weet niet hoe ik bijlage beperking kan maken.
zowiezo de functie mijn afbeeldingen
(met de beperkingen)
en
het vakje waar adres van pc/map verschijnt
 
Bombokka

Bombokka

18/04/2006 00:39:00
Quote Anchor link
het mailen van 4 afbeeldingen niet uploaden naar site
 
PlayHP

PlayHP

18/04/2006 00:39:00
Quote Anchor link
$_FILES kent veel mogelijkheden
getimagesize() kent goede mogelijkheden

verder zijn er goede klassen verkrijgbaar als phpmailer en formhandler.
 
Kalle P

Kalle P

18/04/2006 00:41:00
 
PHP erik

PHP erik

18/04/2006 01:12:00
Quote Anchor link
Ehhhh, Kalle, dat is wel erg kort door de bocht. Maar niet geheel onwaar :-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.