Max aantal rows in Mysql, drop down list filter

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2 3

Sebas V

Sebas V

18/01/2012 16:29:37
Quote Anchor link
Rick de Graaff op 18/01/2012 16:22:11:
Zou ik de FTP mogen?
Al is het maar een tijdelijke en alleen op de map waar het bestand in staat.

Dan kan ik ff testen en de fout voor eens en altijd uithalen.

Zoja, stuur me een PM. Ik rotzooi niet met gegeven o.i.d
Probeer alleen te helpen


Heb je een PM gestuurd man :)
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 11:07:18
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

18/01/2012 16:35:43
Quote Anchor link
ik neem aan dat de hele 'select' structuur in een loopje staat ?

verder vind ik persoonlijk dat dit korter en mooier kan door eventueel een functie te gebruiken..
bijvoorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?PHP
function fillcombo($table, $key, $value, $selected = NULL)
{

    $res = db_query('SELECT ' . $key . ', ' . $value . ' FROM ' . $table . ' ORDER BY ' . $value);
    $s = "";

    while( ($row = mysql_fetch_row($res)) ) {
        $s .= '<option value="' . $row[0] . ($row[0] == $selected ? '" SELECTED>' : '">') . $row[1] . '</option>';
    }


    mysql_free_result($res);
    return $s;
}

?>
 

18/01/2012 16:52:41
Quote Anchor link
OPGELOST!
 

Pagina: « vorige 1 2 3



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.