maximum execution time

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

09/08/2007 16:21:00
Quote Anchor link
hallo iedereen..
ik ben bezig met een msn script (via php)
en ik kreeg dus deze error..
Quote:
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\wamp\www\msn\index.php on line 12

dit is het relevante stukje:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
    fputs($msn, "VER 0 MSNP7 MSNP6 MSNP5 MSNP5 CVR0");
    while(!feof($msn))
    {

        $preg = preg_match("/ver 0 (msnp7|msnp6|msnp5|msnp5|CVR0)/i", fgets($msn));
    }

    if($preg)
?>

waarbij regel 5 eigenlijk regel 12 is..
betekend deze error dat de server niet antwoord? en is er iemand bekend met het msn protocol? en kan diegene me dan vertellen wat ik fout doe..
ik heb de info over het msn protocol hier vandaan
met als msn server messenger.hotmail.com

gr. leroy
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 13:20:26
 
- wes  -

- wes -

09/08/2007 16:27:00
Quote Anchor link
oneindige loop gemaakt of gewoon veels teveel regels die je wil verwerken
 
Gerard M

Gerard M

09/08/2007 16:28:00
Quote Anchor link
Je heb een oneindige loop. Maar aangezien dit vast nodig is met msn, lees de volgende pagina maar voor een oplossing:

http://nl3.php.net/set_time_limit
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

09/08/2007 16:33:00
Quote Anchor link
ik heb set_time_limit nu op 0 gezet..
dit helpt :) het duurt gewoon wat langer :P
hij lijkt alleen nogsteeds niets te sturen!
ik heb ff elke fgets geechod in de while.. maar ik zie er niets van terug als de pagina klaar is met laden!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leroy Boerefijn
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.