md5()

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »
Fabian Tack

Fabian Tack

14/04/2006 15:12:00
Quote Anchor link
Hoi, Ik ben bezig met een member systeem en wil nu een md5 functie inbouwen. Maar nu wilt hij mijn wachtwoorden niet meer lezen (althans toch niet men opgegeven wachtwoord omzetten naar md5)

Dit is de code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST")
{

include("data.inc.php");
$global_dbh = mysql_connect($hostname, $username, $password);
mysql_select_db($db, $global_dbh);
$tusername = $_POST[username];
$tpassword = $_POST[password];
$trimpassw = md5($tpassword);
$query = "SELECT * FROM users WHERE username = '$tusername' AND password = '$trimpassw'";
$encrypted_pass = md5($query);
$result_id = mysql_query($query) or die(mysql_error($query));
$row = mysql_fetch_row($result_id);
$tid = $row[0];

// ************************** Correcte login *******************

if($tusername != "" && $trimpassw != "" && $trimpassw == $encrypted_pass)
    {

    $_SESSION['login'] = "$tusername";
        $_SESSION['id'] = "$tid";

echo "U bent nu ingelogd! Welkom en voel u vrij om de site te bezoeken!";

    }


// *************************** Foute login via loginscherm ************************

elseif($_POST[hidden] == 1)
    {

echo "U hebt iets fout gedaan! Dit kunnen de redenen zijn!<br>
» Uw Gebruikersnaam en/of wachtwoord zijn verkeerd || In dit geval, klik <a href='forget.php'>hier</a><br>
» Uw Gebruikersnaam bestaat niet<br>
» U bent verbannen<br><br>
Is niets van dit waar, meld dit dan bij de admin"
;
    }
}
else{
?>

Nu kan u hier inloggen. Vul hieronder uw gegevens in!<br><br>
<form method="POST" name="POST" action="index.php?page=login">
<table border="0">
<tr><td>            <font color="white" size="1" face="verdana"> Gebruikersnaam:</td><td><input name="username" type="text" size="18" maxlength="20"></td></tr>
<tr><td>            <font color="white" size="1" face="verdana"> Wachtwoord:</td><td><input name="password" type="password" size="18" maxlength="20"></td></tr>
</table>
<input type="hidden" name="hidden" value="1">
<input type="submit" value="Inloggen"> || <input type="reset" value="Wis Velden">
<?php
}
?>

Ik weet natuurlijk niet of dit goed is. Ik heb wat tuts gezocht en dit gemaakt! dus men vraag is, waar loopt het fout?

Greetz
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 06:55:07
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

14/04/2006 15:20:00
Quote Anchor link
Waarom md5 je je query? Dat is niet logisch... Kijk hier eens naar :).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arjan Kapteijn
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

14/04/2006 15:22:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?PHP
$query
= "SELECT * FROM users WHERE username = '$tusername' AND password = '$trimpassw'";
$encrypted_pass = md5($query);
$result_id = mysql_query($query) or die(mysql_error($query));
$row = mysql_fetch_row($result_id);

?>

Dit is niet helemaal het idee achter md5 encryptie.
Ten eerste doet je query het niet als je hem versleuteld.
Ten tweede: Het is de bedoeling dat de waarden IN de database versleuteld zijn, en dat ze worden versleuteld bij het opvragen, want dat kost eigenlijk alleen maar meer tijd en het is dubbel op op die manier.

Wanneer de waarden IN de database versleuteld zijn, kan je deze zonder een extra encriptie vergelijken met de versleutelde $_POST['wachtwoord']
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

14/04/2006 15:23:00
Quote Anchor link
Arjan:
Waarom md5 je je query? Dat is niet logisch... Kijk hier eens naar :).

link doet het niet

http://www.i-cey.net/?pagina=phpscripts&scriptid=3
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pieter van Linschoten
 
Fabian Tack

Fabian Tack

16/04/2006 15:23:00
Quote Anchor link
Ik heb nu mijn oude script met die van arjan vermengd. Nu krijg ik de fout:

Parse error: parse error, unexpected $ in /www/users/rtdradio.downfire.com/Dutch/login.php on line 47

Nu, Er zijn 47 lijnen in dit script, maar de fout ligt in dit stuk!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
    $query = "SELECT username, password FROM users WHERE username = '".$gebruikersnaam."' AND password = '".$wachtwoord."'";
    $dbcon     = mysql_query($query);
    if ($dbcon && mysql_num_rows($dbcon) == 1)
    {


Dit is heel de code (voor moest de fout hier toch niet zitten!)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST")
{

$gebruikersnaam     = mysql_real_escape_string($_POST['naam']);
$wachtwoord         = mysql_real_escape_string(md5($_POST['wachtwoord']));
    $query = "SELECT username, password FROM users WHERE username = '".$gebruikersnaam."' AND password = '".$wachtwoord."'";
    $dbcon     = mysql_query($query);
    if ($dbcon && mysql_num_rows($dbcon) == 1)
    {

       //Dit is wellicht een beetje overdreven :+        
        $rij = mysql_fetch_array($dbcon);
        $dbwachtwoord    = $rij['password'];
        $dbgebruiker    = $rij['username'];
                $dbid = $rij['id'];
        
        if($dbwachtwoord == $wachtwoord)
        {

    $_SESSION['login'] = "$tusername";
        $_SESSION['id'] = "$dbid";

echo "U bent nu ingelogd! Welkom en voel u vrij om de site te bezoeken!";

    }


// *************************** Foute login via loginscherm ************************

elseif($_POST[hidden] == 1)
    {

echo "U hebt iets fout gedaan! Dit kunnen de redenen zijn!<br>
» Uw Gebruikersnaam en/of wachtwoord zijn verkeerd || In dit geval, klik <a href='forget.php'>hier</a><br>
» Uw Gebruikersnaam bestaat niet<br>
» U bent verbannen<br><br>
Is niets van dit waar, meld dit dan bij de admin"
;
    }
}
else{
?>

Nu kan u hier inloggen. Vul hieronder uw gegevens in!<br><br>
<form method="POST" name="POST" action="index.php?page=login">
<table border="0">
<tr><td>            <font color="white" size="1" face="verdana"> Gebruikersnaam:</td><td><input name="username" type="text" size="18" maxlength="20"></td></tr>
<tr><td>            <font color="white" size="1" face="verdana"> Wachtwoord:</td><td><input name="password" type="password" size="18" maxlength="20"></td></tr>
</table>
<input type="hidden" name="hidden" value="1">
<input type="submit" value="Inloggen"> || <input type="reset" value="Wis Velden">
<?php
}
?>


Alvast Bedankt

Greetz
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Fabian Tack
 
PHP erik

PHP erik

16/04/2006 15:25:00
Quote Anchor link
Ik zou zeggen dat het eerder net iets voor dit stukje ligt.

----


Oh, en weet je zeker dat het niet zoiets moet zijn:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
$query
= "SELECT username, password FROM users WHERE username = '".$gebruikersnaam."' AND password = MD5('".$wachtwoord."')";
    $dbcon     = mysql_query($query);
    if ($dbcon && mysql_num_rows($dbcon) == 1)
    {

?>
 
Big-smoke

big-smoke

16/04/2006 20:41:00
Quote Anchor link
Maar wrm md5() je in een query is mss niet fout maar ik zou het niet doen. en ik denk dat je een } te weinig hebt op het einde. Als ik me niet vergis :P
 
PHP erik

PHP erik

16/04/2006 20:46:00
Quote Anchor link
Als je een md5-waarde in de database wil vergelijken met een gepost wachtwoord, dan zal dit wachtwoord eerst gemd5d moeten worden. Maar het kan natuurlijk ook dat ik het na al die jaren gebruik nooit goed heb gesnapt en voor niks moderator ben :-)
 
Andries Louw Wolthuizen

Andries Louw Wolthuizen

16/04/2006 20:49:00
Quote Anchor link
md5()...
Ik probeer nu sha1() te gebruiken...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Andries Louw Wolthuizen
 
PurpleMadness -

PurpleMadness -

16/04/2006 20:52:00
Quote Anchor link
Andries:
md5()...
Ik probeer nu sha1() te gebruiken, net ietsje veiliger (40 tekens i.p.v. 32)

nou, nee, sha1 is niet veiliger ;)
 
PHP erik

PHP erik

16/04/2006 20:53:00
Quote Anchor link
Andries:
md5()...
Ik probeer nu sha1() te gebruiken, net ietsje veiliger (40 tekens i.p.v. 32)
sha1() is niet veiliger. Ook niet een klein beetje. Zelfs niet een piepklein beetje. 40 tekens ten opzichte van 32 wil alleen maar zeggen dat het moeilijker te ontbinden is in priemfactoren. Dus dat briljante wiskundigen het moeilijker kunnen kraken. Voor bruteforce hacks maakt het niets uit, en sha1 en md5 zijn allebei al meerdere malen in priemfactoren ontbonden.

Die waanideeën van iedereen dat sha1 veiliger is moeten er nu echt uit op dit forum. Ook de grote bruteforcedatabases zijn er voor zowel md5 als sha1 tegenwoordig.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP erik
 
LLv1

LLv1

16/04/2006 20:56:00
Quote Anchor link
Hihihihi, dat is inderdaad een waanidee...
Niet naïef gaan lopen doen. Óf je gebruikt een bestaande hashfunction, of je gebruikt een zelfgemaakte. Maar verwacht niet dat de keuze van de hashfunction ook maar iets uitmaakt voor de veiligheid van je script.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

16/04/2006 20:56:00
Quote Anchor link
het beste in volgens mij md5(sha1(sha1(md5(string)))) o.i.d.
 
PHP erik

PHP erik

16/04/2006 21:00:00
Quote Anchor link
PHP:
het beste in volgens mij md5(sha1(sha1(md5(string)))) o.i.d.
Dat is even goed als substr(md5($string), 0, 30)... dit naieve gaat echt nergens over..
 
Gerben G

Gerben G

16/04/2006 21:07:00
Quote Anchor link
anders doen je het zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php

$query
= "SELECT password FROM users WHERE username = '".$gebruikersnaam."' AND password = '".$wachtwoord."'";
$dbcon = mysql_query($query);


$wachtwoord = md5($_POST['wachtwoord'];
    
if ($wachtwoord == $dbcon)
{

  echo "U bent nu ingelogd! Welkom en voel u vrij om de site te bezoeken!";
}

?>
 
PHP erik

PHP erik

16/04/2006 21:09:00
Quote Anchor link
Donhertog:
anders doen je het zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php

$query
= "SELECT password FROM users WHERE username = '".$gebruikersnaam."' AND password = '".$wachtwoord."'";
$dbcon = mysql_query($query);


$wachtwoord = md5($_POST['wachtwoord'];
    
if ($wachtwoord == $dbcon)
{

  echo "U bent nu ingelogd! Welkom en voel u vrij om de site te bezoeken!";
}

?>

Dat zal niet werken, want mysql_query() retourneerd een resource en zeker niet een string. Dan moet er eerst nog mysql_fetch_assoc() o.i.d. tussen.
 
Gerben G

Gerben G

16/04/2006 21:16:00
Quote Anchor link
@PHPerik
sorry was ik even vergeten te typen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php

$dbcon
= mysql_query "SELECT password FROM users WHERE username = '".$gebruikersnaam."' AND password = '".$wachtwoord."'";

$pass =  mysql_fetch_array ($dbcon);


$wachtwoord = md5($_POST['wachtwoord'];
    
if ($wachtwoord == $dbcon)
{

  echo "U bent nu ingelogd! Welkom en voel u vrij om de site te bezoeken!";
}

?>


als het goed is werkt het zo wel
 
LLv1

LLv1

16/04/2006 21:50:00
Quote Anchor link
Donhertog:
@PHPerik
sorry was ik even vergeten te typen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php

$dbcon
= mysql_query "SELECT password FROM users WHERE username = '".$gebruikersnaam."' AND password = '".$wachtwoord."'";

$pass =  mysql_fetch_array ($dbcon);


$wachtwoord = md5($_POST['wachtwoord'];
    
if ($wachtwoord == $dbcon)
{

  echo "U bent nu ingelogd! Welkom en voel u vrij om de site te bezoeken!";
}

?>


als het goed is werkt het zo wel
Klopt nog steeds niet ^^
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

16/04/2006 21:50:00
Quote Anchor link
ik gebruik dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

md5(sha1(crc32($wat)));

?>


en tegen bruteforce attacks:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

sleep(4);

?>



GR. mebus!
 
Big-smoke

big-smoke

16/04/2006 23:58:00
Quote Anchor link
tss freaks

wat heeft sleep er mee te maken voert dat de code niet uit na 4sec in dit geval?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.