Meer berichten in 'Laatste forum berichten'

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jelle -

Jelle -

23/05/2006 22:55:00
Quote Anchor link
Ik vroeg me af of jullie het mogenlijk konden maken dat er meer 'Laatste forum berichten' worden getoont.
of beter nog dat de member kan kiezen
(bv: 10, 15, 20, 25)

Zelf kijk ik alleen naar de laatste forum berichten, maar er zijn vaak veel problemen nooit opgelost omdat deze snel uit de lijst verdwijnen en (volgens mij) er weinig mensen zijn die echt in de fora catogorien kijken.

Ik denk dat als de lijst vergroot wordt naar 20 dat er veel meer vragen beantwoord zullen worden.

Wat vinden jullie daarvan?
Zouden de admins dit willen maken?

~Grtz Jordy Moos
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelle -
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 20:04:15
 
Kalle P

Kalle P

23/05/2006 23:01:00
Quote Anchor link
Is al eens wat over gesproken. Bv in 'de spitsuren' het te vergroten.
 

23/05/2006 23:19:00
Quote Anchor link
Ik vind eigenlijk dat de blokken van tutorials en scripts kleiner kunnen. Maar vrees dan dat de layout wordt verknoeid.
 
- wes  -

- wes -

24/05/2006 00:32:00
Quote Anchor link
ach ja nu is dat een beetje zo, terwijl ik sochtends en smiddags echt in slaap val als ik wacht tot er iets verspringd :)
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

24/05/2006 06:43:00
Quote Anchor link
@ wes : ik weet het al waarom jij in slaap valt je miste me natuurlijk ;P
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

24/05/2006 08:22:00
Quote Anchor link
maar je ken toch iets vaags doen als dit :) ;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
/* Checkt welk uur het op de server is */
$uur = date("H");

  if ($uur >= 1) {
//......layout rustig
}
elseif ($uur >= 12) {
//......layout iets drukker
}
elseif ($uur >= 18) {
//......layout spitsuur
}
endif

?>


gewoon een idee zoals ik die ook gebruik om de gebruiker van mijn website goedemorgen, -middag of -avond te wensen wanneer hij zich aanmeld
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wout van der Burg
 
- wes  -

- wes -

24/05/2006 08:33:00
Quote Anchor link
@lissy JA!!!!!!!! wawasje!
 
B a s
Beheerder

B a s

24/05/2006 08:48:00
Quote Anchor link
Het is misschien wel leuk als je zelf kunt instellen hoeveel berichten.. Ik ga er nog even over nadenken!
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

24/05/2006 08:53:00
Quote Anchor link
miss kun je informatie halen bij Fok! ? daar hebben ze het ook.. :) ik weet niet of ze daar met PHP werken.. das niet duidelijk te zien :) succes bas!, word een mooie functie denk ik
 
Jelle -

Jelle -

24/05/2006 09:14:00
Quote Anchor link
Bas:
Het is misschien wel leuk als je zelf kunt instellen hoeveel berichten.. Ik ga er nog even over nadenken!

Ik kan niet wachten :-)
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

24/05/2006 09:31:00
Quote Anchor link
Geert:
miss kun je informatie halen bij Fok! ? daar hebben ze het ook.. :) ik weet niet of ze daar met PHP werken.. das niet duidelijk te zien :) succes bas!, word een mooie functie denk ik


Goh, wat een vertrouwen in Bas.
 
Jelle -

Jelle -

24/05/2006 09:42:00
Quote Anchor link
He can do it ^^
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

24/05/2006 10:46:00
Quote Anchor link
@ willem-jan : LOL .. :)

tja geef alleen een tip..
 
Leo

Leo

24/05/2006 12:29:00
Quote Anchor link
Netjes bas, ik haat het zelf om te zien dat tuts en scripts 1x per week een nieuwe erbij krijgen, dus 5 is genoeg, maar het forum is soms best wel super druk, en dan is het handig om een lijst van 20 berichten te hebben.

Je keurt het al iig niet meteen af, dat is al een begin :)
 
Jelle -

Jelle -

09/06/2006 17:28:00
Quote Anchor link
Gaat dit nog door?
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

09/06/2006 17:41:00
Quote Anchor link
Gun Bas een beetje rust joh :)
Hij is hard bezig met PHPhulp v3.0.1 (hoop ik), en heeft alle rust en tijd nodig die hij kan krijgen :)
 
Leo

Leo

09/06/2006 18:08:00
Quote Anchor link
Volgens mij heeft hij dit al gedaan, want soms zie ik 9 en dan een uur later 11 berichten.
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

09/06/2006 19:17:00
Quote Anchor link
Ik denk dat het een bug is, ik gok dat het te maken heeft met topics uit het admin forum (onzichtbaar voor ons dus) of gesloten topics oid.
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

09/06/2006 20:14:00
Quote Anchor link
ik heb er nu 12 staan
 
Marien xD

Marien xD

09/06/2006 21:01:00
Quote Anchor link
Dat wilde ik ook altijd nog eens vragen. Misschien is het ook een idee om wat meer de nadruk te leggen op die categorien. Ik kijk nu naar het bericht, maar ik wil wel voordat ik begin met lezen weten op welk gebied de vraag ligt. En ik vergeet altijd naar dat pieterpeuterige vakje te kijken. (Het valt niet op door de kleuren combinatie...

Maar Bas, goede vooruitgang. Miss een idee om het hele menu zelf de grote's te kunnen bepalen. Vind sommige items veels te lang/kort voor mijn bezoek stijl.

Just my 2 cents ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.