meer emailontvangers

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »
Sjaan Lieder

Sjaan Lieder

11/11/2020 18:41:31
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb een prima werkend formulier maar nu wil ik graag dat ik een extra ontvanger kan toevoegen.

Dit heb ik nu:
// E-mailadres van de ontvanger
$mail_ontv = '[email protected]';

Hoe kan ik een tweede en eventueel derde ontvanger toevoegen?

Alvast bedankt,

Sjaan
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 20:03:15
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/11/2020 20:33:09
Quote Anchor link
Is het een (Blind) Carbon Copy (Ook (B)CC genoemd), of elk een persoonlijke mail?
Gewijzigd op 11/11/2020 20:33:25 door - Ariën -
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

11/11/2020 22:33:41
Quote Anchor link
Dit :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
// Multiple recipients
$to = '[email protected], [email protected]'; // note the comma


kwam ik hier tegen :

https://www.php.net/manual/en/function.mail.php
 
Sjaan Lieder

Sjaan Lieder

12/11/2020 07:04:34
Quote Anchor link
Ik heb het gewijzigd in

$mail_ontv = '[email protected], [email protected], [email protected]';. Helaas werkt het niet alleen de eerste ontvanger krijgt het bericht.

Arien: In eerste instantie persoonlijk maar bcc zou beter zijn
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/11/2020 09:59:42
Quote Anchor link
Zie daarvoor Sample #5 op https://www.php.net/manual/en/function.mail.php, en pas de BCC header toe.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

12/11/2020 13:27:29
Quote Anchor link
Aangenomen dat je de mail() functie gebruikt voor het versturen van het e-mailbericht, uiteraard.

Wanneer je een library zoals PHPMailer gebruikt voor het versturen van e-mail ziet het toevoegen van meerdere ontvangers er mogelijk anders uit.
 
Sjaan Lieder

Sjaan Lieder

13/11/2020 08:55:49
Quote Anchor link
Ach jongens ik ben een oude vrouw die het formulier heeft gemaakt voor een stichting. Beperkte ervaring met php. Het formulier dat ik gebruik heb ik op deze site gevonden en was daar erg blij mee. Het werkt ook prima. Het enig wat ik graag wil is dat er meerdere emailontvangers kunnen worden ingevoerd. Dit is de code van het formulier:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
<?php
// E-mailadres van de ontvanger
$mail_ontv = '[email protected], [email protected], [email protected]';

// Speciale checks voor naam en e-mailadres
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    // naam controle
    if (empty($_POST['naam']))
        $naam_fout = 1;
    // e-mail controle
    if (function_exists('filter_var') && !filter_var($_POST['mail'], FILTER_VALIDATE_EMAIL))
            $email_fout = 1;
    // antiflood controle
    if (!empty($_SESSION['antiflood']))
    {

        $seconde = 20; // 20 seconden voordat dezelfde persoon nog een keer een e-mail mag versturen
        $tijd = time() - $_SESSION['antiflood'];
        if($tijd < $seconde)
            $antiflood = 1;
    }
}


// Kijk of alle velden zijn ingevuld - naam mag alleen uit letters bestaan en het e-mailadres moet juist zijn
if (($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' && (!empty($antiflood) || empty($_POST['naam']) || !empty($naam_fout) || empty($_POST['mail']) || !empty($email_fout) || empty($_POST['bericht']) || empty($_POST['onderwerp']))) || $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'GET')
{

    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
    {

        if (!empty($naam_fout))
            echo '<p>Uw heeft uw naam niet ingevuld.</p>';
        elseif (!empty($email_fout))
            echo '<p>Uw e-mailadres is niet juist.</p>';
        elseif (!empty($antiflood))
            echo '<p>U mag slechts &eacute;&eacute;n bericht per ' . $seconde . ' seconde versturen.</p>';
        else
            echo '<p>U bent uw naam, e-mailadres, onderwerp of bericht vergeten in te vullen.</p>';
    }

        
  // HTML e-mail formulier
  echo '<form method="post" action="' . $_SERVER['REQUEST_URI'] . '" />
  <p>
  
<table>
<tr>  <td width="20%">&nbsp </td>
     <td><label for="naam">Naam:</label></td>
      <td><input type="text" id="naam" name="naam" value="'
. (isset($_POST['naam']) ? htmlspecialchars($_POST['naam']) : '') . '" /><br /></td>
</tr>
<tr>    
     <td width="20%">&nbsp</td>
     <td> <label for="mail">E-mailadres:</label></td>
     <td><input type="text" id="mail" name="mail" value="'
. (isset($_POST['mail']) ? htmlspecialchars($_POST['mail']) : '') . '" /><br /></td>
</tr>
      <td width="20%">&nbsp</td>
      <td> <label for="onderwerp">Onderwerp:</label></td>
      <td><input type="text" id="onderwerp" name="onderwerp" value="'
. (isset($_POST['onderwerp']) ? htmlspecialchars($_POST['onderwerp']) : '') . '" /><br /></td>
 </tr>    

<tr>      
      <td width="20%">&nbsp</td>
      <td><label for="bericht">Bericht:</label></td>
      <td><textarea id="bericht" name="bericht" rows="8" style="width: 400px;">'
. (isset($_POST['bericht']) ? htmlspecialchars($_POST['bericht']) : '') . '</textarea><br /></td>
</tr>
      
<tr>      
      <td width="20%">&nbsp</td>
      <td>&nbsp</td>
      <td><input type="submit" name="submit" value=" Versturen " /></td>
</tr>      
</table>

  </p>'
;
?>

Edit:
Mailadressen aangepast vanwege privacy.
Tevens [code] en [/code] tags geplaatst voor betere leesbaarheid.
Gewijzigd op 13/11/2020 10:24:12 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/11/2020 09:17:15
Quote Anchor link
Ik zie geen mailfunctie in dit script. Laat de rest eens zien...
Gewijzigd op 13/11/2020 10:24:56 door - Ariën -
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

13/11/2020 11:12:06
Quote Anchor link
Twee adressen ingevuld bij deze regel :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$mail_ontv = '[email protected]'; // <<<----- voer jouw e-mailadres hier in!

Bericht komt bij beiden aan.
 
Sjaan Lieder

Sjaan Lieder

15/11/2020 09:01:40
Quote Anchor link
Ik heb de code gewijzigd in

$mail_ontv = '[email protected]', '[email protected]', '[email protected]';

werkte niet

Toen in:

$mail_ontv = '[email protected]'; '[email protected]'; '[email protected]';

Werkt ook niet alleen de eerste emailontvanger krijgt het bericht. Ik heb echt geen idee wat ik verkeerd doe.....

Sjaan


Toevoeging op 15/11/2020 09:05:45:

Arien:

Dit is de hele code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
session_start();
?>


<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<title>Contact</title>
<link href="../css/stijlblad.css" REL="stylesheet" TYPE="text/css">
<link href="../css/tabel.css" REL="stylesheet" TYPE="text/css">
</head>
<body>
<table width="95%" align="center" border="0">
<tr>
<td colspan="2" scope="col"><p>U kunt het onderstaande formulier gebruiken om contact met ons op te nemen.
Ook kan het worden gebruikt als bestelformulier. Gedurende de Corona-crisis kunnen onze boeken alleen op afspraak worden opgehaald. </p>
<p>Wilt u boeken bestellen uit de lijst vul dan in het berichtdeel het nummer(s) van het boek en de titel(s) in.
Bijvoorbeeld: </p>
<p>&nbsp;</p></td>
<td width="36%" rowspan="3" scope="col"><img src="../images/pandor klein.png"></td></tr>
<tr>
<td colspan="2"><div align="left">
<blockquote>
<blockquote>
<strong>2 Rotterdam met een knipoog<br><br>
23 Als de dag van gisteren</strong>
</blockquote>
</blockquote>
</div></td>
</tr>
<tr>
<td width="80%" colspan="2" scope="col"><p></p><p>Na ontvangst van uw bericht nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. </p>
</td>
</tr>
</table>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
<?php>
// E-mailadres van de ontvanger
$mail_ontv = '[email protected]'; '[email protected]'; '[email protected]';

// Speciale checks voor naam en e-mailadres
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{
    // naam controle
    if (empty($_POST['naam']))
        $naam_fout = 1;
    // e-mail controle
    if (function_exists('filter_var') && !filter_var($_POST['mail'], FILTER_VALIDATE_EMAIL))
            $email_fout = 1;
    // antiflood controle
    if (!empty($_SESSION['antiflood']))
    {
        $seconde = 20; // 20 seconden voordat dezelfde persoon nog een keer een e-mail mag versturen
        $tijd = time() - $_SESSION['antiflood'];
        if($tijd < $seconde)
            $antiflood = 1;
    }
}

// Kijk of alle velden zijn ingevuld - naam mag alleen uit letters bestaan en het e-mailadres moet juist zijn
if (($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' && (!empty($antiflood) || empty($_POST['naam']) || !empty($naam_fout) || empty($_POST['mail']) || !empty($email_fout) || empty($_POST['bericht']) || empty($_POST['onderwerp']))) || $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'GET')
{
    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
    {
        if (!empty($naam_fout))
            echo '<p>Uw heeft uw naam niet ingevuld.</p>';
        elseif (!empty($email_fout))
            echo '<p>Uw e-mailadres is niet juist.</p>';
        elseif (!empty($antiflood))
            echo '<p>U mag slechts &eacute;&eacute;n bericht per ' . $seconde . ' seconde versturen.</p>';
        else
            echo '<p>U bent uw naam, e-mailadres, onderwerp of bericht vergeten in te vullen.</p>';
    }
        
  // HTML e-mail formlier
  echo '<form method="post" action="' . $_SERVER['REQUEST_URI'] . '" />
  <p>
  
<table>
<tr>  <td width="20%">&nbsp </td>
     <td><label for="naam">Naam:</label></td>
      <td><input type="text" id="naam" name="naam" value="' . (isset($_POST['naam']) ? htmlspecialchars($_POST['naam']) : '') . '" /><br /></td>
</tr>
<tr>    
     <td width="20%">&nbsp</td>
     <td> <label for="mail">E-mailadres:</label></td>
     <td><input type="text" id="mail" name="mail" value="' . (isset($_POST['mail']) ? htmlspecialchars($_POST['mail']) : '') . '" /><br /></td>
</tr>
      <td width="20%">&nbsp</td>
      <td> <label for="onderwerp">Onderwerp:</label></td>
      <td><input type="text" id="onderwerp" name="onderwerp" value="' . (isset($_POST['onderwerp']) ? htmlspecialchars($_POST['onderwerp']) : '') . '" /><br /></td>
 </tr>    

<tr>      
      <td width="20%">&nbsp</td>
      <td><label for="bericht">Bericht:</label></td>
      <td><textarea id="bericht" name="bericht" rows="8" style="width: 400px;">' . (isset($_POST['bericht']) ? htmlspecialchars($_POST['bericht']) : '') . '</textarea><br /></td>
</tr>
      
<tr>      
      <td width="20%">&nbsp</td>
      <td>&nbsp</td>
      <td><input type="submit" name="submit" value=" Versturen " /></td>
</tr>      
</table>

  </p>
  </form>';
}
// versturen naar
else
{      
  // set datum
  $datum = date('d/m/Y H:i:s');
    
  $inhoud_mail = "===================================================\n";
  $inhoud_mail .= "Inhoud: " . $_SERVER['HTTP_HOST'] . "\n";
  $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
  
  $inhoud_mail .= "Naam: " . htmlspecialchars($_POST['naam']) . "\n";
  $inhoud_mail .= "E-mail adres: " . htmlspecialchars($_POST['mail']) . "\n";
  $inhoud_mail .= "Bericht:\n";
  $inhoud_mail .= htmlspecialchars($_POST['bericht']) . "\n\n";
    
  $inhoud_mail .= "Verstuurd op " . $datum . " via het IP adres " . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "\n\n";
    
  $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
  
  // --------------------
  // spambot protectie
  
  
  $headers = 'From: ' . htmlspecialchars($_POST['naam']) . ' <' . $_POST['mail'] . '>';
  
  $headers = stripslashes($headers);
  $headers = str_replace('\n', '', $headers); // Verwijder \n
  $headers = str_replace('\r', '', $headers); // Verwijder \r
  $headers = str_replace("\"", "\\\"", str_replace("\\", "\\\\", $headers)); // Slashes van quotes
  
  $_POST['onderwerp'] = str_replace('\n', '', $_POST['onderwerp']); // Verwijder \n
  $_POST['onderwerp'] = str_replace('\r', '', $_POST['onderwerp']); // Verwijder \r
  $_POST['onderwerp'] = str_replace("\"", "\\\"", str_replace("\\", "\\\\", $_POST['onderwerp'])); // Slashes van quotes
  
  if (mail($mail_ontv, $_POST['onderwerp'], $inhoud_mail, $headers))
  {
      // zorg ervoor dat dezelfde persoon niet kan spammen
      $_SESSION['antiflood'] = time();
      
      echo '<h3>Het formulier is verzonden</h3>
      
      <p>Bedankt voor het invullen van het formulier. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.</p>';
  }
  else
  {
      echo '<h3>Het formulier is niet verzonden</h3>
      
      <p><b>Onze excuses.</b> Het formulier kon niet verzonden worden.</p>';
  }
}
?>

</body>
</html>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/11/2020 09:07:58
Quote Anchor link
Zet het script even tussen [code] en [/code], zodat het een netjes codeblok wordt.

Verder zet je er een puntkomma tussen in plaats van een komma. Door die puntkomma denkt PHP dat dat het einde van de tekst-string is.
Hier een praktijkvoorbeeld wat er fout gaat: https://3v4l.org/K0r8Q

Dus gebruik komma's tussen je e-mailadressen. Het eerste moet gewoon werken, of de hosting blokkeert dat mogelijk. In dat geval moet je de mailfunctie meerdere keren apart uitvoeren.
Gewijzigd op 15/11/2020 09:17:50 door - Ariën -
 
Sjaan Lieder

Sjaan Lieder

15/11/2020 11:11:10
Quote Anchor link
Ik heb de editor gebruikt met de code

$mail_ontv = '[email protected], [email protected], [email protected]';

De editor zegt dat alle drie de ontvangers het bericht krijgen:

Output for 7.2.0 - 7.2.34, 7.3.0 - 7.3.24, 7.4.0 - 7.4.12, 8.0.0alpha1 - rc3
[email protected], [email protected], [email protected]

Maar bij mij gebeurt dat niet alleen de eerste ontvanger krijgt het bericht.

Die editor is een uitkomst voor mij hoewel het problaeem nog niet is opgelost
Gewijzigd op 15/11/2020 11:13:45 door Sjaan Lieder
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/11/2020 11:22:49
Quote Anchor link
Dan zal de hosting dit blokkeren, vermoed ik.
 
Sjaan Lieder

Sjaan Lieder

15/11/2020 11:50:58
Quote Anchor link
Ik schaam me dood..... wat is er gebeurd? Nou ik heb map met de te bewerken en up te loaden bestanden. En een map waarin dezelfde bestanden staan om te oefenen. Wat blijkt nu ik heb telkens als ik een wijziging had aangebracht het verkeerde bestand geupload.

Zojuist heb ik dat gemerkt en mijn fout hersteld en nu werkt de code met meerdere mail ontvangers helemaal geweldig.

Iedereen die me zo geduldig heeft geholpen heel hartelijk bedankt.

Sjaan

PS. Helaas zijn jullie nog niet van me af want ik ga nu beginnen om een catalogus te bouwen met een daarbijbehorend bestelformulier. Ik vrees met grote vreeze hahahahahahahahaha
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.