meer emailontvangers

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »
Sjaan Lieder

Sjaan Lieder

11/11/2020 18:41:31
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb een prima werkend formulier maar nu wil ik graag dat ik een extra ontvanger kan toevoegen.

Dit heb ik nu:
// E-mailadres van de ontvanger
$mail_ontv = '[email protected]';

Hoe kan ik een tweede en eventueel derde ontvanger toevoegen?

Alvast bedankt,

Sjaan
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 05:00:11
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/11/2020 20:33:09
Quote Anchor link
Is het een (Blind) Carbon Copy (Ook (B)CC genoemd), of elk een persoonlijke mail?
Gewijzigd op 11/11/2020 20:33:25 door - Ariën -
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

11/11/2020 22:33:41
Quote Anchor link
Dit :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
// Multiple recipients
$to = '[email protected], [email protected]'; // note the comma


kwam ik hier tegen :

https://www.php.net/manual/en/function.mail.php
 
Sjaan Lieder

Sjaan Lieder

12/11/2020 07:04:34
Quote Anchor link
Ik heb het gewijzigd in

$mail_ontv = '[email protected], [email protected], [email protected]';. Helaas werkt het niet alleen de eerste ontvanger krijgt het bericht.

Arien: In eerste instantie persoonlijk maar bcc zou beter zijn
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/11/2020 09:59:42
Quote Anchor link
Zie daarvoor Sample #5 op https://www.php.net/manual/en/function.mail.php, en pas de BCC header toe.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

12/11/2020 13:27:29
Quote Anchor link
Aangenomen dat je de mail() functie gebruikt voor het versturen van het e-mailbericht, uiteraard.

Wanneer je een library zoals PHPMailer gebruikt voor het versturen van e-mail ziet het toevoegen van meerdere ontvangers er mogelijk anders uit.
 
Sjaan Lieder

Sjaan Lieder

13/11/2020 08:55:49
Quote Anchor link
Ach jongens ik ben een oude vrouw die het formulier heeft gemaakt voor een stichting. Beperkte ervaring met php. Het formulier dat ik gebruik heb ik op deze site gevonden en was daar erg blij mee. Het werkt ook prima. Het enig wat ik graag wil is dat er meerdere emailontvangers kunnen worden ingevoerd. Dit is de code van het formulier:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
<?php
// E-mailadres van de ontvanger
$mail_ontv = '[email protected], [email protected], [email protected]';

// Speciale checks voor naam en e-mailadres
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    // naam controle
    if (empty($_POST['naam']))
        $naam_fout = 1;
    // e-mail controle
    if (function_exists('filter_var') && !filter_var($_POST['mail'], FILTER_VALIDATE_EMAIL))
            $email_fout = 1;
    // antiflood controle
    if (!empty($_SESSION['antiflood']))
    {

        $seconde = 20; // 20 seconden voordat dezelfde persoon nog een keer een e-mail mag versturen
        $tijd = time() - $_SESSION['antiflood'];
        if($tijd < $seconde)
            $antiflood = 1;
    }
}


// Kijk of alle velden zijn ingevuld - naam mag alleen uit letters bestaan en het e-mailadres moet juist zijn
if (($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' && (!empty($antiflood) || empty($_POST['naam']) || !empty($naam_fout) || empty($_POST['mail']) || !empty($email_fout) || empty($_POST['bericht']) || empty($_POST['onderwerp']))) || $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'GET')
{

    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
    {

        if (!empty($naam_fout))
            echo '<p>Uw heeft uw naam niet ingevuld.</p>';
        elseif (!empty($email_fout))
            echo '<p>Uw e-mailadres is niet juist.</p>';
        elseif (!empty($antiflood))
            echo '<p>U mag slechts &eacute;&eacute;n bericht per ' . $seconde . ' seconde versturen.</p>';
        else
            echo '<p>U bent uw naam, e-mailadres, onderwerp of bericht vergeten in te vullen.</p>';
    }

        
  // HTML e-mail formulier
  echo '<form method="post" action="' . $_SERVER['REQUEST_URI'] . '" />
  <p>
  
<table>
<tr>  <td width="20%">&nbsp </td>
     <td><label for="naam">Naam:</label></td>
      <td><input type="text" id="naam" name="naam" value="'
. (isset($_POST['naam']) ? htmlspecialchars($_POST['naam']) : '') . '" /><br /></td>
</tr>
<tr>    
     <td width="20%">&nbsp</td>
     <td> <label for="mail">E-mailadres:</label></td>
     <td><input type="text" id="mail" name="mail" value="'
. (isset($_POST['mail']) ? htmlspecialchars($_POST['mail']) : '') . '" /><br /></td>
</tr>
      <td width="20%">&nbsp</td>
      <td> <label for="onderwerp">Onderwerp:</label></td>
      <td><input type="text" id="onderwerp" name="onderwerp" value="'
. (isset($_POST['onderwerp']) ? htmlspecialchars($_POST['onderwerp']) : '') . '" /><br /></td>
 </tr>    

<tr>      
      <td width="20%">&nbsp</td>
      <td><label for="bericht">Bericht:</label></td>
      <td><textarea id="bericht" name="bericht" rows="8" style="width: 400px;">'
. (isset($_POST['bericht']) ? htmlspecialchars($_POST['bericht']) : '') . '</textarea><br /></td>
</tr>
      
<tr>      
      <td width="20%">&nbsp</td>
      <td>&nbsp</td>
      <td><input type="submit" name="submit" value=" Versturen " /></td>
</tr>      
</table>

  </p>'
;
?>

Edit:
Mailadressen aangepast vanwege privacy.
Tevens [code] en [/code] tags geplaatst voor betere leesbaarheid.
Gewijzigd op 13/11/2020 10:24:12 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/11/2020 09:17:15
Quote Anchor link
Ik zie geen mailfunctie in dit script. Laat de rest eens zien...
Gewijzigd op 13/11/2020 10:24:56 door - Ariën -
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

13/11/2020 11:12:06
Quote Anchor link
Twee adressen ingevuld bij deze regel :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$mail_ontv = '[email protected]'; // <<<----- voer jouw e-mailadres hier in!

Bericht komt bij beiden aan.
 
Sjaan Lieder

Sjaan Lieder

15/11/2020 09:01:40
Quote Anchor link
Ik heb de code gewijzigd in

$mail_ontv = '[email protected]', '[email protected]', '[email protected]';

werkte niet

Toen in:

$mail_ontv = '[email protected]'; '[email protected]'; '[email protected]';

Werkt ook niet alleen de eerste emailontvanger krijgt het bericht. Ik heb echt geen idee wat ik verkeerd doe.....

Sjaan


Toevoeging op 15/11/2020 09:05:45:

Arien:

Dit is de hele code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
session_start();
?>


<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<title>Contact</title>
<link href="../css/stijlblad.css" REL="stylesheet" TYPE="text/css">
<link href="../css/tabel.css" REL="stylesheet" TYPE="text/css">
</head>
<body>
<table width="95%" align="center" border="0">
<tr>
<td colspan="2" scope="col"><p>U kunt het onderstaande formulier gebruiken om contact met ons op te nemen.
Ook kan het worden gebruikt als bestelformulier. Gedurende de Corona-crisis kunnen onze boeken alleen op afspraak worden opgehaald. </p>
<p>Wilt u boeken bestellen uit de lijst vul dan in het berichtdeel het nummer(s) van het boek en de titel(s) in.
Bijvoorbeeld: </p>
<p>&nbsp;</p></td>
<td width="36%" rowspan="3" scope="col"><img src="../images/pandor klein.png"></td></tr>
<tr>
<td colspan="2"><div align="left">
<blockquote>
<blockquote>
<strong>2 Rotterdam met een knipoog<br><br>
23 Als de dag van gisteren</strong>
</blockquote>
</blockquote>
</div></td>
</tr>
<tr>
<td width="80%" colspan="2" scope="col"><p></p><p>Na ontvangst van uw bericht nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. </p>
</td>
</tr>
</table>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
<?php>
// E-mailadres van de ontvanger
$mail_ontv = '[email protected]'; '[email protected]'; '[email protected]';

// Speciale checks voor naam en e-mailadres
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{
    // naam controle
    if (empty($_POST['naam']))
        $naam_fout = 1;
    // e-mail controle
    if (function_exists('filter_var') && !filter_var($_POST['mail'], FILTER_VALIDATE_EMAIL))
            $email_fout = 1;
    // antiflood controle
    if (!empty($_SESSION['antiflood']))
    {
        $seconde = 20; // 20 seconden voordat dezelfde persoon nog een keer een e-mail mag versturen
        $tijd = time() - $_SESSION['antiflood'];
        if($tijd < $seconde)
            $antiflood = 1;
    }
}

// Kijk of alle velden zijn ingevuld - naam mag alleen uit letters bestaan en het e-mailadres moet juist zijn
if (($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' && (!empty($antiflood) || empty($_POST['naam']) || !empty($naam_fout) || empty($_POST['mail']) || !empty($email_fout) || empty($_POST['bericht']) || empty($_POST['onderwerp']))) || $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'GET')
{
    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
    {
        if (!empty($naam_fout))
            echo '<p>Uw heeft uw naam niet ingevuld.</p>';
        elseif (!empty($email_fout))
            echo '<p>Uw e-mailadres is niet juist.</p>';
        elseif (!empty($antiflood))
            echo '<p>U mag slechts &eacute;&eacute;n bericht per ' . $seconde . ' seconde versturen.</p>';
        else
            echo '<p>U bent uw naam, e-mailadres, onderwerp of bericht vergeten in te vullen.</p>';
    }
        
  // HTML e-mail formlier
  echo '<form method="post" action="' . $_SERVER['REQUEST_URI'] . '" />
  <p>
  
<table>
<tr>  <td width="20%">&nbsp </td>
     <td><label for="naam">Naam:</label></td>
      <td><input type="text" id="naam" name="naam" value="' . (isset($_POST['naam']) ? htmlspecialchars($_POST['naam']) : '') . '" /><br /></td>
</tr>
<tr>    
     <td width="20%">&nbsp</td>
     <td> <label for="mail">E-mailadres:</label></td>
     <td><input type="text" id="mail" name="mail" value="' . (isset($_POST['mail']) ? htmlspecialchars($_POST['mail']) : '') . '" /><br /></td>
</tr>
      <td width="20%">&nbsp</td>
      <td> <label for="onderwerp">Onderwerp:</label></td>
      <td><input type="text" id="onderwerp" name="onderwerp" value="' . (isset($_POST['onderwerp']) ? htmlspecialchars($_POST['onderwerp']) : '') . '" /><br /></td>
 </tr>    

<tr>      
      <td width="20%">&nbsp</td>
      <td><label for="bericht">Bericht:</label></td>
      <td><textarea id="bericht" name="bericht" rows="8" style="width: 400px;">' . (isset($_POST['bericht']) ? htmlspecialchars($_POST['bericht']) : '') . '</textarea><br /></td>
</tr>
      
<tr>      
      <td width="20%">&nbsp</td>
      <td>&nbsp</td>
      <td><input type="submit" name="submit" value=" Versturen " /></td>
</tr>      
</table>

  </p>
  </form>';
}
// versturen naar
else
{      
  // set datum
  $datum = date('d/m/Y H:i:s');
    
  $inhoud_mail = "===================================================\n";
  $inhoud_mail .= "Inhoud: " . $_SERVER['HTTP_HOST'] . "\n";
  $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
  
  $inhoud_mail .= "Naam: " . htmlspecialchars($_POST['naam']) . "\n";
  $inhoud_mail .= "E-mail adres: " . htmlspecialchars($_POST['mail']) . "\n";
  $inhoud_mail .= "Bericht:\n";
  $inhoud_mail .= htmlspecialchars($_POST['bericht']) . "\n\n";
    
  $inhoud_mail .= "Verstuurd op " . $datum . " via het IP adres " . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "\n\n";
    
  $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
  
  // --------------------
  // spambot protectie
  
  
  $headers = 'From: ' . htmlspecialchars($_POST['naam']) . ' <' . $_POST['mail'] . '>';
  
  $headers = stripslashes($headers);
  $headers = str_replace('\n', '', $headers); // Verwijder \n
  $headers = str_replace('\r', '', $headers); // Verwijder \r
  $headers = str_replace("\"", "\\\"", str_replace("\\", "\\\\", $headers)); // Slashes van quotes
  
  $_POST['onderwerp'] = str_replace('\n', '', $_POST['onderwerp']); // Verwijder \n
  $_POST['onderwerp'] = str_replace('\r', '', $_POST['onderwerp']); // Verwijder \r
  $_POST['onderwerp'] = str_replace("\"", "\\\"", str_replace("\\", "\\\\", $_POST['onderwerp'])); // Slashes van quotes
  
  if (mail($mail_ontv, $_POST['onderwerp'], $inhoud_mail, $headers))
  {
      // zorg ervoor dat dezelfde persoon niet kan spammen
      $_SESSION['antiflood'] = time();
      
      echo '<h3>Het formulier is verzonden</h3>
      
      <p>Bedankt voor het invullen van het formulier. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.</p>';
  }
  else
  {
      echo '<h3>Het formulier is niet verzonden</h3>
      
      <p><b>Onze excuses.</b> Het formulier kon niet verzonden worden.</p>';
  }
}
?>

</body>
</html>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/11/2020 09:07:58
Quote Anchor link
Zet het script even tussen [code] en [/code], zodat het een netjes codeblok wordt.

Verder zet je er een puntkomma tussen in plaats van een komma. Door die puntkomma denkt PHP dat dat het einde van de tekst-string is.
Hier een praktijkvoorbeeld wat er fout gaat: https://3v4l.org/K0r8Q

Dus gebruik komma's tussen je e-mailadressen. Het eerste moet gewoon werken, of de hosting blokkeert dat mogelijk. In dat geval moet je de mailfunctie meerdere keren apart uitvoeren.
Gewijzigd op 15/11/2020 09:17:50 door - Ariën -
 
Sjaan Lieder

Sjaan Lieder

15/11/2020 11:11:10
Quote Anchor link
Ik heb de editor gebruikt met de code

$mail_ontv = '[email protected], [email protected], [email protected]';

De editor zegt dat alle drie de ontvangers het bericht krijgen:

Output for 7.2.0 - 7.2.34, 7.3.0 - 7.3.24, 7.4.0 - 7.4.12, 8.0.0alpha1 - rc3
[email protected], [email protected], [email protected]

Maar bij mij gebeurt dat niet alleen de eerste ontvanger krijgt het bericht.

Die editor is een uitkomst voor mij hoewel het problaeem nog niet is opgelost
Gewijzigd op 15/11/2020 11:13:45 door Sjaan Lieder
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/11/2020 11:22:49
Quote Anchor link
Dan zal de hosting dit blokkeren, vermoed ik.
 
Sjaan Lieder

Sjaan Lieder

15/11/2020 11:50:58
Quote Anchor link
Ik schaam me dood..... wat is er gebeurd? Nou ik heb map met de te bewerken en up te loaden bestanden. En een map waarin dezelfde bestanden staan om te oefenen. Wat blijkt nu ik heb telkens als ik een wijziging had aangebracht het verkeerde bestand geupload.

Zojuist heb ik dat gemerkt en mijn fout hersteld en nu werkt de code met meerdere mail ontvangers helemaal geweldig.

Iedereen die me zo geduldig heeft geholpen heel hartelijk bedankt.

Sjaan

PS. Helaas zijn jullie nog niet van me af want ik ga nu beginnen om een catalogus te bouwen met een daarbijbehorend bestelformulier. Ik vrees met grote vreeze hahahahahahahahaha
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.