meerdere db uitlezen met een query

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

The Hosh

The Hosh

12/08/2006 22:46:00
Quote Anchor link
heey

k ben eigenlijk nog niet zo geavanceerd in MySQL, maar ik had dus deze query:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$sql = "SELECT * FROM readed r, members m, topics t, forums f WHERE t.id = ".$tid." AND t.fid = f.id AND m.id = t.userid ORDER BY r.thingy_id, t.id ASC LIMIT ".$begin.", ".$eind.";";


maar ik krijg geen resultaat, alhoewel ik zelf kijk in phpmyadmin, weet ik wel zkr dat er resultaat hoor te zijn :S

btw: $tid komt van $_GET['tid']

hopelijk kan iemand me helpen

greetz
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 11:51:19
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

12/08/2006 23:07:00
Quote Anchor link
En zo?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
$sql
= "
SELECT
   readed.*,
   members.*,
   topics.*,
   forums.*
FROM  
  readed AS r,  
  members AS m,  
  topics AS t,  
  forums AS f
WHERE
   t.id = '"
.$tid."'
AND
  t.fid = f.id
AND
  m.id = t.userid
ORDER BY
  r.thingy_id, t.id ASC
LIMIT '"
.$begin."', '".$eind."'";
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Klaasjan Boven
 
The Hosh

The Hosh

26/09/2006 17:57:00
Quote Anchor link
srry voor late reactie :P
maar het heeft ongeveer geholpen thx :D moest alleen de SELECT clause veranderen in
SELECT
r.*,
m.*,
t.*,
f.*

greetz
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.