meerdere funcities combineren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »
Andy De Clercq

Andy De Clercq

06/03/2012 23:35:18
Quote Anchor link
Hallo,
Een tijdje geleden vroeg ik hier hulp om een formulier op lege velden na te zien. .Dit werkt nu perfect. Maar nu wil ik een veld nazien op enkel getallen.
Volgende functie heb ik daarvoor:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
var elem=document.forms[contact][postcode].value
function isNumeric(elem){
    var numericExpression = /^[0-9]+$/;
    if(elem.match(numericExpression)){
        return true;
    }else{
    contact.postcode.style.backgroundColor="#FF5B00";
        alert("Gelieve uw postcode in te vullen");
        return false;
    }
}

Hoe integreer ik dit binnen mijn bestaande funtie:
Of kan je via de onsubmit beide aanroepen?
Alvast bedankt voor de hulp!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<script type="text/javascript">
function validateForm(contact)
{
var x=document.forms["contact"]["naam"].value
if (x==null || x=="")
  {
      contact.naam.style.backgroundColor="#FF5B00";
  alert("Gelieve uw naam in te vullen");
  return false;
  }
var m=document.forms["contact"]["mail"].value

if (m==null || m=="")
 {
 contact.mail.style.backgroundColor="#FF5B00";
  alert("Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen");
  return false;
 }
var atpos=m.indexOf("@");
var dotpos=m.lastIndexOf(".");
if (atpos<1 || dotpos<atpos+2 || dotpos+2>=m.length)
  {
       contact.mail.style.backgroundColor="#FF5B00";
  alert("Gelieve een geldig e-mail adres in te geven");
  return false;
  }
var adr=document.forms["contact"]["adres"].value
if (adr==null || adr=="")
  {
      contact.adres.style.backgroundColor="#FF5B00";
  alert("Gelieve uw adres in te vullen");
  return false;
  }
var gem=document.forms["contact"]["gemeente"].value
if (gem=="" || gem==null)
 {
 contact.gemeente.style.backgroundColor="#FF5B00";
  alert("Gelieve uw adres in te vullen");
  return false;
 }
}
</script>
Gewijzigd op 06/03/2012 23:38:29 door Andy De Clercq
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 00:17:07
 
Cake Masher

Cake Masher

07/03/2012 00:02:51
Quote Anchor link
Ik denk zo.

Let erop dat je overzichterlijk programeert, zodat je eventuele fouten er sneller uit pakt.

Kijk hoe ik het heb gedaan. Leer hier van, zodat je volgende keer zulke problemen zelf kan oplossen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
<script type="text/javascript">

    function isNumeric (elem)
    {
        var numericExpression = /^[0-9]+$/;
        
        if (elem.match (numericExpression))
            return true;
        else
            return false;
    }



    function validateForm (contact)
    {
        var x         = document.forms["contact"]["naam"].value;
        
        var m        = document.forms["contact"]["mail"].value;
        var atpos    = m.indexOf ("@");
        var dotpos    = m.lastIndexOf (".");
        
        var adr        = document.forms["contact"]["adres"].value;
        var gem        = document.forms["contact"]["gemeente"].value;
        var postc    = document.forms["contact"]["postcode"].value;

        /* Kijken of de naam ingevult is. */
        if (x == null || x == "")
        {
            contact.naam.style.backgroundColor = "#FF5B00";
            alert ("Gelieve uw naam in te vullen");
            
            return false;
        }
        
        /* Kijken of het email ingevult is. */
        if (m == null || m == "")
        {
            contact.mail.style.backgroundColor = "#FF5B00";
            alert ("Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen");
        
            return false;
        }
        
        /* Kijken of het email correct is. */
        if (atpos < 1 || dotpos < atpos + 2 || dotpos + 2 >= m.length)
        {
            contact.mail.style.backgroundColor = "#FF5B00";
            alert ("Gelieve een geldig e-mail adres in te geven");
        
            return false;
        }
        
        /* Kijken of een adres is ingevult. */
        if (adr == null || adr == "")
        {
            contact.adres.style.backgroundColor = "#FF5B00";
            alert ("Gelieve uw adres in te vullen");
            
            return false;
        }
        
        /* Kijken of een gemeente is ingevult. */
        if (gem == "" || gem == null)
        {
            contact.gemeente.style.backgroundColor = "#FF5B00";
            alert ("Gelieve uw adres in te vullen");
            
            return false;
        }
        
        /* Kijken of de postcode een nummer is. (0000 = goed, 0000AA = fout) */
        if (isNumeric (postc))
        {
            contact.postcode.style.backgroundColor = "#FF5B00";
            
            alert ("Gelieve uw postcode in te vullen");
        }
    }
    
</script>
 
Andy De Clercq

Andy De Clercq

07/03/2012 23:28:40
Quote Anchor link
Hallo,
in elk geval bedankt voor de hulp. Het principe snap ik nu. Je mag dus de functies los van elkaar aanmaken en dan "gewoon" aanroepen.
Ik heb zelf wat verder geknutseld met behulp van de console in IE maar nu krijg ik een alert als de postcode geen getal is maar na het klikken op de ok verstuurd hij het formulier alsnog.
Dit is dus niet de bedoeling, iemand enig idee wat de logica is?
Dit heb ik dus nu:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
<script type="text/javascript">
  function isNumeric (elem)
    {
        var numericExpression = /^[0-9]+$/;
        
        if (elem.match (numericExpression))
            return true;
        else
            return false;
    }

function validateForm(contact)
{
var x=document.forms["contact"]["naam"].value;
var m=document.forms["contact"]["mail"].value;
var atpos=m.indexOf("@");
var dotpos=m.lastIndexOf(".");
var adr=document.forms["contact"]["adres"].value;
var gem=document.forms["contact"]["gemeente"].value;
var postc=document.forms["contact"]["postcode"].value;
if (x==null || x=="")
  {
      contact.naam.style.backgroundColor="#FF5B00";
  alert("Gelieve uw naam in te vullen");
  return false;
  }
if (m==null || m=="")
 {
 contact.mail.style.backgroundColor="#FF5B00";
  alert("Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen");
  return false;
 }

if (atpos<1 || dotpos<atpos+2 || dotpos+2>=m.length)
  {
       contact.mail.style.backgroundColor="#FF5B00";
  alert("Gelieve een geldig e-mail adres in te geven");
  return false;
  }
if (adr==null || adr=="")
  {
      contact.adres.style.backgroundColor="#FF5B00";
  alert("Gelieve uw adres in te vullen");
  return false;
  }
if (gem=="" || gem==null)
 {
 contact.gemeente.style.backgroundColor="#FF5B00";
  alert("Gelieve uw adres in te vullen");
  return false;
 }

if (! isNumeric (postc))
  {
   contact.postcode.style.backgroundColor = "#FF5B00";
    alert ("Gelieve uw postcode in te vullen");
  return false;
  }
}
</script>

Ik probeerde al om de return false weg te halen bij het aanroepen van de functie maar dat helpt niet. Ook de not bij het if haalde ik al weg en dat helpt niks.
Het lijkt alsof hij de functie negeert eens op ok klikt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.