Meerdere gegevens wegschrijven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »
Bart Maes

Bart Maes

20/06/2011 09:18:45
Quote Anchor link
Beste

Al een klein half jaar ben ik bezig met PHP en MySQL. Het lukt mij vrij aardig om onze site van de zaalvoetballiga draaiende te houden. Reeds enkele weken ben ik bezig met een project om onze scheidsrechters te laten aanmelden en zo de wedstrijdgegevens (van de wedstrijd die zij hebben geleid) in te voeren.

Het aanmeldingsproces en het resultaat van de wedstrijd op zich hebben geen probleem gevormd. Maar nu komt het ! Ze zouden ook eigenlijk het aantal doelpunten of een eventuele gele kaart per speler moeten kunnen invullen.
Het oproepen van de juiste ploeg met invoervelden is ook geen probleem. Maar ik krijg het niet wegggeschreven naar mijn database. Ik was nu aan het zoeken naar een oplossingen met arrays. Zou dit mogelijk zijn hiervoor? Dat de ingevoerde gegevens (bijvoorbeeld alle doelpunten van alle spelers van 1 ploeg) in een array worden geplaatst en daarna één voor één eruit worden gehaald en weggeschreven naar mijn database.

Is er een gemakkelijkere manier of is dit een goede mogelijkheid?

Als het met arrays zou lukken, heb ik ook een vraag over de code. Maar misschien eerst de antwoorden afwachten van deze vraag...

Alvast bedankt voor jullie mening.

Bart
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 04:42:58
 
Roel H

Roel H

20/06/2011 09:21:30
Quote Anchor link
Wat is je database structuur dan? Is wel makkelijk om te hebben.
 
Bart Maes

Bart Maes

20/06/2011 09:28:46
Quote Anchor link
Wel heb ik een tabel spelers met daarin volgende velden :
- spelersnummer
- ploeg
- naam
- voornaam
- doelpunten
- gele kaarten
- rode kaarten

Dus per ploeg moeten alle spelers tevoorschijn komen met een 3 maal een inputbox voor doelpunten, gele kaarten en rode kaarten. Die tevoorschijn laten komen lukt zonder problemen.

BEdankt voor de snelle reactie
 
Roel H

Roel H

20/06/2011 09:57:01
Quote Anchor link
Ik denk dat je het anders moet doen. Je wilt het per seizoen bekijken? en daarnaast ook per wedstrijd? De Gegevens blijven voor altijd bewaard? Ze gaan ook hoger he..van de F naar E naar D en hoger...
Ik denk dat de structuur anders moet... maar is mijn mening
 
Bart Maes

Bart Maes

20/06/2011 10:38:50
Quote Anchor link
Hey Roel

Neen, ik denk dat je niet mee bent. Wat begrijpelijk is, want dat zo uitleggen is niet eenvoudig.

Elke scheidsrechter zou na zijn wedstrijd deze gegevens moeten invoeren. Die worden bij de gegevens van de database bijgeteld. Vanuit de database zijn er dan verschillende pagina's zoals topschutter, meeste gele kaarten, ... De gegevens moeten dus enkel in de database geraken voor de rest is alles in orde hoor.

dit is onze site : www.duvel-liga.be

bedankt !
 
Roel H

Roel H

20/06/2011 10:41:27
Quote Anchor link
Maar je wilt het toch ook per seizoen bekijken en oude gegevens bewaren? Of zie ik dat verkeerd? Je moet het allemaal goed voor de tijd in orde hebben
 
Bart Maes

Bart Maes

20/06/2011 10:53:01
Quote Anchor link
Neen per seizoen moet er niet kunnen gekeken worden. De site is enkel van het huidige seizoen. Wij zetten pdf file van vorige seizoenen met uitslgen wel online maar via de site zelf moet dat niet kunnen.

De scheidsrecher krijgt elke match een leeg invulformulier per ploeg waar hij de doelpuntenmakers en de kaarten moet invullen. Dat script schrijft het weg naar de database en andere pagina's doen er andere query's mee om bepaalde gegevens zichtbaar te maken.
 
Roel H

Roel H

20/06/2011 10:55:21
Quote Anchor link
Oke,

De spelers staan al in de DB? Dan insert je eerst de spelers van die wedstrijd en later update je ze. Is wel de makkelijkste manier dan elke wedstrijd voor elke een nieuwe id aan te maken. Dat zou ik doen.
Je kunt de data door een foreach halen en met een update dan verwerken.
 
Bart Maes

Bart Maes

20/06/2011 11:18:40
Quote Anchor link
Ja dus mijn spelers zitten in een andere tabel. De data eruithalen is geen enkel probleem. Maar ik wil alle spelers ineens laten zien in dat formulier en die moeten allemaal ineens verwerkt worden. Daarom dacht ik om eerst alle doelpunten van alle spelers in een array te zetten om ze erna één voor één eruit te halen en de tabel spelers up te daten.

Hoe noem ik dan een inputbox op dat formulier ? zoals dit :

<input type="text" name="goals[]">

op welke manier haal je dan die gegevens uit die array? met $_POST[$goals[$id]]?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.