meerdere keren modals invoegen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »
Joyce PHP

Joyce PHP

07/01/2019 09:57:21
Quote Anchor link
Hallo
Ik heb een pagina waar ik een modal wil oproepen gemaakt mbv het voorbeeld van W3schools
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<div class="frame-back">
                    <p>Text</p>
                    <button id="myBtn">Klik om verder te lezen</button>
                </div>
            </div>
            <div id="myModal" class="modal">
                <!-- Modal content -->
                <div class="modal-content">
                    <span class="close">&times;</span>
                    <p>Some text in the Modal..</p>
                </div>
            </div>
            <script src="script/modal.js"></script>]
en het script
[    var modal = document.getElementById('myModal');
    var btn = document.getElementById("myBtn");
    var span = document.getElementsByClassName("close")[0];
    btn.onclick = function() {
        modal.style.display = "block";
    }
    span.onclick = function() {
        modal.style.display = "none";
    }
    window.onclick = function(event) {
        if (event.target == modal) {
            modal.style.display = "none";
        }
    }


Nu wil ik meerdere links die een modal op moeten kunnen roepen op 1 pagina, maar dit werkt niet. (Eén enkele wel)
Ik heb geprobeerd om elk item een eigen nummer en script mee te geven, maar ook dat werkt niet. Hoe kan ik dit oplossen?

Hoe moet ik het shier cript invoeren, zodat het er als script uitziet?

Edit:
Ik heb code-tags geplaatst. Gelieve dit in het vervolg zelf toe te voegen aan je bericht.
Zie ook: Veel gestelde vragen: Welke UBB-codes kan ik gebruiken.
Gewijzigd op 07/01/2019 13:17:36 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 15:43:58
 
Jan te Pas

Jan te Pas

07/01/2019 12:50:19
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
<!DOCTYPE html>
<html>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
    <meta name="viewport" id="viewport" content="target-densitydpi=high-dpi,initial-scale=1.0,user-scalable=no" />
    <title>Document Title</title>

    <link rel="stylesheet" href="http://www.w3schools.com/lib/w3.css">
    <style>
        /* The Modal (background) */
        .modal {
            display: none; /* Hidden by default */
            position: fixed; /* Stay in place */
            z-index: 1; /* Sit on top */
            padding-top: 100px; /* Location of the box */
            left: 0;
            top: 0;
            width: 100%; /* Full width */
            height: 100%; /* Full height */
            overflow: auto; /* Enable scroll if needed */
            background-color: rgb(0,0,0); /* Fallback color */
            background-color: rgba(0,0,0,0.4); /* Black w/ opacity */
        }

        /* Modal Content */
        .modal-content {
            background-color: #fefefe;
            margin: auto;
            padding: 20px;
            border: 1px solid #888;
            width: 80%;
        }

        /* The Close Button */
        .close {
            color: #aaaaaa;
            float: right;
            font-size: 28px;
            font-weight: bold;
        }

        .close:hover,
        .close:focus {
            color: #000;
            text-decoration: none;
            cursor: pointer;
        }
    </style>
</head>
<body>

    <h2>Modal Example</h2>
    <!-- Trigger/Open The Modal -->
    <button class="myBtn_multi">Open Modal</button>
    <button class="myBtn_multi">Open Modal2</button>

    <!-- The Modal -->
    <div class="modal modal_multi">
        <!-- Modal content -->
        <div class="modal-content">
            <span class="close close_multi"></span>
            <p>Some text in the Modal..</p>
        </div>
    </div>

    <!-- The Modal -->
    <div  class="modal modal_multi">
        <!-- Modal content -->
        <div class="modal-content">
            <span class="close close_multi"></span>
            <p>Some text in the Modal..2</p>
        </div>
    </div>
    <!-- Trigger/Open The Modal -->
    <button id="myBtn">Open Modal.. 3</button>
    <!-- The Modal -->
    <div id="myModal" class="modal">
        <!-- Modal content -->
        <div class="modal-content">
            <span class="close">x</span>
            <p>Some text in the Modal. Example 3.</p>
        </div>
    </div>
    <script>
        // Get the modal

        var modalparent = document.getElementsByClassName("modal_multi");

        // Get the button that opens the modal

        var modal_btn_multi = document.getElementsByClassName("myBtn_multi");

        // Get the <span> element that closes the modal
        var span_close_multi = document.getElementsByClassName("close_multi");

        // When the user clicks the button, open the modal
        function setDataIndex() {

            for (i = 0; i < modal_btn_multi.length; i++)
            {
                modal_btn_multi[i].setAttribute('data-index', i);
                modalparent[i].setAttribute('data-index', i);
                span_close_multi[i].setAttribute('data-index', i);
            }
        }



        for (i = 0; i < modal_btn_multi.length; i++)
        {
            modal_btn_multi[i].onclick = function() {
                var ElementIndex = this.getAttribute('data-index');
                modalparent[ElementIndex].style.display = "block";
            };

            // When the user clicks on <span> (x), close the modal
            span_close_multi[i].onclick = function() {
                var ElementIndex = this.getAttribute('data-index');
                modalparent[ElementIndex].style.display = "none";
            };

        }

        window.onload = function() {

            setDataIndex();
        };

        window.onclick = function(event) {
            if (event.target === modalparent[event.target.getAttribute('data-index')]) {
                modalparent[event.target.getAttribute('data-index')].style.display = "none";
            }

            // OLD CODE
            if (event.target === modal) {
                modal.style.display = "none";
            }
        };

//XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX    Modified old code    XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

// Get the modal

        var modal = document.getElementById('myModal');

// Get the button that opens the modal
        var btn = document.getElementById("myBtn");

// Get the <span> element that closes the modal
        var span = modal.getElementsByClassName("close")[0]; // Modified by dsones uk

// When the user clicks on the button, open the modal

        btn.onclick = function() {

            modal.style.display = "block";
        }

// When the user clicks on <span> (x), close the modal
        span.onclick = function() {
            modal.style.display = "none";
        }



    </script>

</body>
</html>
{/code]
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

07/01/2019 16:11:23
Quote Anchor link
Hoeveel modals mogen er tegelijkertijd open staan? Als dit maximaal één modal is voor alle links zou je de modal-container met id myModal kunnen hergebruiken en deze dynamisch kunnen vullen met de inhoud die je wilt tonen.

Ook zou je een library kunnen inzetten om dit werk wat makkelijker (en cross browser compatible) te maken. Als je van jQuery gebruik maakt is dit volgens mij zo gepiept.

Over de code van @Jan hierboven: dit lijkt mij nogal veel code voor iets relatief simpels? Waarom ken je de data-index attributen dynamisch toe? Deze kun je gewoon in HTML toevoegen?
 
Joyce PHP

Joyce PHP

07/01/2019 18:17:48
Quote Anchor link
Thanks guys.
Ik heb het opgalost via jquery, dat was uiteindelijk eenvoudiger
 
Jan te Pas

Jan te Pas

08/01/2019 10:47:02
Quote Anchor link
@Thomas, klopt, maar er staan twee methodes; dynamisch en ‘old’. Vooral bedoeld als leercode.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.