meerdere keren modals invoegen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »
Joyce PHP

Joyce PHP

07/01/2019 09:57:21
Quote Anchor link
Hallo
Ik heb een pagina waar ik een modal wil oproepen gemaakt mbv het voorbeeld van W3schools
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<div class="frame-back">
                    <p>Text</p>
                    <button id="myBtn">Klik om verder te lezen</button>
                </div>
            </div>
            <div id="myModal" class="modal">
                <!-- Modal content -->
                <div class="modal-content">
                    <span class="close">&times;</span>
                    <p>Some text in the Modal..</p>
                </div>
            </div>
            <script src="script/modal.js"></script>]
en het script
[    var modal = document.getElementById('myModal');
    var btn = document.getElementById("myBtn");
    var span = document.getElementsByClassName("close")[0];
    btn.onclick = function() {
        modal.style.display = "block";
    }
    span.onclick = function() {
        modal.style.display = "none";
    }
    window.onclick = function(event) {
        if (event.target == modal) {
            modal.style.display = "none";
        }
    }


Nu wil ik meerdere links die een modal op moeten kunnen roepen op 1 pagina, maar dit werkt niet. (Eén enkele wel)
Ik heb geprobeerd om elk item een eigen nummer en script mee te geven, maar ook dat werkt niet. Hoe kan ik dit oplossen?

Hoe moet ik het shier cript invoeren, zodat het er als script uitziet?

Edit:
Ik heb code-tags geplaatst. Gelieve dit in het vervolg zelf toe te voegen aan je bericht.
Zie ook: Veel gestelde vragen: Welke UBB-codes kan ik gebruiken.
Gewijzigd op 07/01/2019 13:17:36 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 17:19:14
 
Jan te Pas

Jan te Pas

07/01/2019 12:50:19
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
<!DOCTYPE html>
<html>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
    <meta name="viewport" id="viewport" content="target-densitydpi=high-dpi,initial-scale=1.0,user-scalable=no" />
    <title>Document Title</title>

    <link rel="stylesheet" href="http://www.w3schools.com/lib/w3.css">
    <style>
        /* The Modal (background) */
        .modal {
            display: none; /* Hidden by default */
            position: fixed; /* Stay in place */
            z-index: 1; /* Sit on top */
            padding-top: 100px; /* Location of the box */
            left: 0;
            top: 0;
            width: 100%; /* Full width */
            height: 100%; /* Full height */
            overflow: auto; /* Enable scroll if needed */
            background-color: rgb(0,0,0); /* Fallback color */
            background-color: rgba(0,0,0,0.4); /* Black w/ opacity */
        }

        /* Modal Content */
        .modal-content {
            background-color: #fefefe;
            margin: auto;
            padding: 20px;
            border: 1px solid #888;
            width: 80%;
        }

        /* The Close Button */
        .close {
            color: #aaaaaa;
            float: right;
            font-size: 28px;
            font-weight: bold;
        }

        .close:hover,
        .close:focus {
            color: #000;
            text-decoration: none;
            cursor: pointer;
        }
    </style>
</head>
<body>

    <h2>Modal Example</h2>
    <!-- Trigger/Open The Modal -->
    <button class="myBtn_multi">Open Modal</button>
    <button class="myBtn_multi">Open Modal2</button>

    <!-- The Modal -->
    <div class="modal modal_multi">
        <!-- Modal content -->
        <div class="modal-content">
            <span class="close close_multi"></span>
            <p>Some text in the Modal..</p>
        </div>
    </div>

    <!-- The Modal -->
    <div  class="modal modal_multi">
        <!-- Modal content -->
        <div class="modal-content">
            <span class="close close_multi"></span>
            <p>Some text in the Modal..2</p>
        </div>
    </div>
    <!-- Trigger/Open The Modal -->
    <button id="myBtn">Open Modal.. 3</button>
    <!-- The Modal -->
    <div id="myModal" class="modal">
        <!-- Modal content -->
        <div class="modal-content">
            <span class="close">x</span>
            <p>Some text in the Modal. Example 3.</p>
        </div>
    </div>
    <script>
        // Get the modal

        var modalparent = document.getElementsByClassName("modal_multi");

        // Get the button that opens the modal

        var modal_btn_multi = document.getElementsByClassName("myBtn_multi");

        // Get the <span> element that closes the modal
        var span_close_multi = document.getElementsByClassName("close_multi");

        // When the user clicks the button, open the modal
        function setDataIndex() {

            for (i = 0; i < modal_btn_multi.length; i++)
            {
                modal_btn_multi[i].setAttribute('data-index', i);
                modalparent[i].setAttribute('data-index', i);
                span_close_multi[i].setAttribute('data-index', i);
            }
        }



        for (i = 0; i < modal_btn_multi.length; i++)
        {
            modal_btn_multi[i].onclick = function() {
                var ElementIndex = this.getAttribute('data-index');
                modalparent[ElementIndex].style.display = "block";
            };

            // When the user clicks on <span> (x), close the modal
            span_close_multi[i].onclick = function() {
                var ElementIndex = this.getAttribute('data-index');
                modalparent[ElementIndex].style.display = "none";
            };

        }

        window.onload = function() {

            setDataIndex();
        };

        window.onclick = function(event) {
            if (event.target === modalparent[event.target.getAttribute('data-index')]) {
                modalparent[event.target.getAttribute('data-index')].style.display = "none";
            }

            // OLD CODE
            if (event.target === modal) {
                modal.style.display = "none";
            }
        };

//XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX    Modified old code    XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

// Get the modal

        var modal = document.getElementById('myModal');

// Get the button that opens the modal
        var btn = document.getElementById("myBtn");

// Get the <span> element that closes the modal
        var span = modal.getElementsByClassName("close")[0]; // Modified by dsones uk

// When the user clicks on the button, open the modal

        btn.onclick = function() {

            modal.style.display = "block";
        }

// When the user clicks on <span> (x), close the modal
        span.onclick = function() {
            modal.style.display = "none";
        }



    </script>

</body>
</html>
{/code]
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

07/01/2019 16:11:23
Quote Anchor link
Hoeveel modals mogen er tegelijkertijd open staan? Als dit maximaal één modal is voor alle links zou je de modal-container met id myModal kunnen hergebruiken en deze dynamisch kunnen vullen met de inhoud die je wilt tonen.

Ook zou je een library kunnen inzetten om dit werk wat makkelijker (en cross browser compatible) te maken. Als je van jQuery gebruik maakt is dit volgens mij zo gepiept.

Over de code van @Jan hierboven: dit lijkt mij nogal veel code voor iets relatief simpels? Waarom ken je de data-index attributen dynamisch toe? Deze kun je gewoon in HTML toevoegen?
 
Joyce PHP

Joyce PHP

07/01/2019 18:17:48
Quote Anchor link
Thanks guys.
Ik heb het opgalost via jquery, dat was uiteindelijk eenvoudiger
 
Jan te Pas

Jan te Pas

08/01/2019 10:47:02
Quote Anchor link
@Thomas, klopt, maar er staan twee methodes; dynamisch en ‘old’. Vooral bedoeld als leercode.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.