meerdere keren modals invoegen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »
Joyce PHP

Joyce PHP

07/01/2019 09:57:21
Quote Anchor link
Hallo
Ik heb een pagina waar ik een modal wil oproepen gemaakt mbv het voorbeeld van W3schools
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<div class="frame-back">
                    <p>Text</p>
                    <button id="myBtn">Klik om verder te lezen</button>
                </div>
            </div>
            <div id="myModal" class="modal">
                <!-- Modal content -->
                <div class="modal-content">
                    <span class="close">&times;</span>
                    <p>Some text in the Modal..</p>
                </div>
            </div>
            <script src="script/modal.js"></script>]
en het script
[    var modal = document.getElementById('myModal');
    var btn = document.getElementById("myBtn");
    var span = document.getElementsByClassName("close")[0];
    btn.onclick = function() {
        modal.style.display = "block";
    }
    span.onclick = function() {
        modal.style.display = "none";
    }
    window.onclick = function(event) {
        if (event.target == modal) {
            modal.style.display = "none";
        }
    }


Nu wil ik meerdere links die een modal op moeten kunnen roepen op 1 pagina, maar dit werkt niet. (Eén enkele wel)
Ik heb geprobeerd om elk item een eigen nummer en script mee te geven, maar ook dat werkt niet. Hoe kan ik dit oplossen?

Hoe moet ik het shier cript invoeren, zodat het er als script uitziet?

Edit:
Ik heb code-tags geplaatst. Gelieve dit in het vervolg zelf toe te voegen aan je bericht.
Zie ook: Veel gestelde vragen: Welke UBB-codes kan ik gebruiken.
Gewijzigd op 07/01/2019 13:17:36 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 16:20:11
 
Jan te Pas

Jan te Pas

07/01/2019 12:50:19
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
<!DOCTYPE html>
<html>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
    <meta name="viewport" id="viewport" content="target-densitydpi=high-dpi,initial-scale=1.0,user-scalable=no" />
    <title>Document Title</title>

    <link rel="stylesheet" href="http://www.w3schools.com/lib/w3.css">
    <style>
        /* The Modal (background) */
        .modal {
            display: none; /* Hidden by default */
            position: fixed; /* Stay in place */
            z-index: 1; /* Sit on top */
            padding-top: 100px; /* Location of the box */
            left: 0;
            top: 0;
            width: 100%; /* Full width */
            height: 100%; /* Full height */
            overflow: auto; /* Enable scroll if needed */
            background-color: rgb(0,0,0); /* Fallback color */
            background-color: rgba(0,0,0,0.4); /* Black w/ opacity */
        }

        /* Modal Content */
        .modal-content {
            background-color: #fefefe;
            margin: auto;
            padding: 20px;
            border: 1px solid #888;
            width: 80%;
        }

        /* The Close Button */
        .close {
            color: #aaaaaa;
            float: right;
            font-size: 28px;
            font-weight: bold;
        }

        .close:hover,
        .close:focus {
            color: #000;
            text-decoration: none;
            cursor: pointer;
        }
    </style>
</head>
<body>

    <h2>Modal Example</h2>
    <!-- Trigger/Open The Modal -->
    <button class="myBtn_multi">Open Modal</button>
    <button class="myBtn_multi">Open Modal2</button>

    <!-- The Modal -->
    <div class="modal modal_multi">
        <!-- Modal content -->
        <div class="modal-content">
            <span class="close close_multi"></span>
            <p>Some text in the Modal..</p>
        </div>
    </div>

    <!-- The Modal -->
    <div  class="modal modal_multi">
        <!-- Modal content -->
        <div class="modal-content">
            <span class="close close_multi"></span>
            <p>Some text in the Modal..2</p>
        </div>
    </div>
    <!-- Trigger/Open The Modal -->
    <button id="myBtn">Open Modal.. 3</button>
    <!-- The Modal -->
    <div id="myModal" class="modal">
        <!-- Modal content -->
        <div class="modal-content">
            <span class="close">x</span>
            <p>Some text in the Modal. Example 3.</p>
        </div>
    </div>
    <script>
        // Get the modal

        var modalparent = document.getElementsByClassName("modal_multi");

        // Get the button that opens the modal

        var modal_btn_multi = document.getElementsByClassName("myBtn_multi");

        // Get the <span> element that closes the modal
        var span_close_multi = document.getElementsByClassName("close_multi");

        // When the user clicks the button, open the modal
        function setDataIndex() {

            for (i = 0; i < modal_btn_multi.length; i++)
            {
                modal_btn_multi[i].setAttribute('data-index', i);
                modalparent[i].setAttribute('data-index', i);
                span_close_multi[i].setAttribute('data-index', i);
            }
        }



        for (i = 0; i < modal_btn_multi.length; i++)
        {
            modal_btn_multi[i].onclick = function() {
                var ElementIndex = this.getAttribute('data-index');
                modalparent[ElementIndex].style.display = "block";
            };

            // When the user clicks on <span> (x), close the modal
            span_close_multi[i].onclick = function() {
                var ElementIndex = this.getAttribute('data-index');
                modalparent[ElementIndex].style.display = "none";
            };

        }

        window.onload = function() {

            setDataIndex();
        };

        window.onclick = function(event) {
            if (event.target === modalparent[event.target.getAttribute('data-index')]) {
                modalparent[event.target.getAttribute('data-index')].style.display = "none";
            }

            // OLD CODE
            if (event.target === modal) {
                modal.style.display = "none";
            }
        };

//XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX    Modified old code    XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

// Get the modal

        var modal = document.getElementById('myModal');

// Get the button that opens the modal
        var btn = document.getElementById("myBtn");

// Get the <span> element that closes the modal
        var span = modal.getElementsByClassName("close")[0]; // Modified by dsones uk

// When the user clicks on the button, open the modal

        btn.onclick = function() {

            modal.style.display = "block";
        }

// When the user clicks on <span> (x), close the modal
        span.onclick = function() {
            modal.style.display = "none";
        }



    </script>

</body>
</html>
{/code]
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

07/01/2019 16:11:23
Quote Anchor link
Hoeveel modals mogen er tegelijkertijd open staan? Als dit maximaal één modal is voor alle links zou je de modal-container met id myModal kunnen hergebruiken en deze dynamisch kunnen vullen met de inhoud die je wilt tonen.

Ook zou je een library kunnen inzetten om dit werk wat makkelijker (en cross browser compatible) te maken. Als je van jQuery gebruik maakt is dit volgens mij zo gepiept.

Over de code van @Jan hierboven: dit lijkt mij nogal veel code voor iets relatief simpels? Waarom ken je de data-index attributen dynamisch toe? Deze kun je gewoon in HTML toevoegen?
 
Joyce PHP

Joyce PHP

07/01/2019 18:17:48
Quote Anchor link
Thanks guys.
Ik heb het opgalost via jquery, dat was uiteindelijk eenvoudiger
 
Jan te Pas

Jan te Pas

08/01/2019 10:47:02
Quote Anchor link
@Thomas, klopt, maar er staan twee methodes; dynamisch en ‘old’. Vooral bedoeld als leercode.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.