meerdere keren modals invoegen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »
Joyce PHP

Joyce PHP

07/01/2019 09:57:21
Quote Anchor link
Hallo
Ik heb een pagina waar ik een modal wil oproepen gemaakt mbv het voorbeeld van W3schools
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<div class="frame-back">
                    <p>Text</p>
                    <button id="myBtn">Klik om verder te lezen</button>
                </div>
            </div>
            <div id="myModal" class="modal">
                <!-- Modal content -->
                <div class="modal-content">
                    <span class="close">&times;</span>
                    <p>Some text in the Modal..</p>
                </div>
            </div>
            <script src="script/modal.js"></script>]
en het script
[    var modal = document.getElementById('myModal');
    var btn = document.getElementById("myBtn");
    var span = document.getElementsByClassName("close")[0];
    btn.onclick = function() {
        modal.style.display = "block";
    }
    span.onclick = function() {
        modal.style.display = "none";
    }
    window.onclick = function(event) {
        if (event.target == modal) {
            modal.style.display = "none";
        }
    }


Nu wil ik meerdere links die een modal op moeten kunnen roepen op 1 pagina, maar dit werkt niet. (Eén enkele wel)
Ik heb geprobeerd om elk item een eigen nummer en script mee te geven, maar ook dat werkt niet. Hoe kan ik dit oplossen?

Hoe moet ik het shier cript invoeren, zodat het er als script uitziet?

Edit:
Ik heb code-tags geplaatst. Gelieve dit in het vervolg zelf toe te voegen aan je bericht.
Zie ook: Veel gestelde vragen: Welke UBB-codes kan ik gebruiken.
Gewijzigd op 07/01/2019 13:17:36 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 16:54:26
 
Jan te Pas

Jan te Pas

07/01/2019 12:50:19
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
<!DOCTYPE html>
<html>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
    <meta name="viewport" id="viewport" content="target-densitydpi=high-dpi,initial-scale=1.0,user-scalable=no" />
    <title>Document Title</title>

    <link rel="stylesheet" href="http://www.w3schools.com/lib/w3.css">
    <style>
        /* The Modal (background) */
        .modal {
            display: none; /* Hidden by default */
            position: fixed; /* Stay in place */
            z-index: 1; /* Sit on top */
            padding-top: 100px; /* Location of the box */
            left: 0;
            top: 0;
            width: 100%; /* Full width */
            height: 100%; /* Full height */
            overflow: auto; /* Enable scroll if needed */
            background-color: rgb(0,0,0); /* Fallback color */
            background-color: rgba(0,0,0,0.4); /* Black w/ opacity */
        }

        /* Modal Content */
        .modal-content {
            background-color: #fefefe;
            margin: auto;
            padding: 20px;
            border: 1px solid #888;
            width: 80%;
        }

        /* The Close Button */
        .close {
            color: #aaaaaa;
            float: right;
            font-size: 28px;
            font-weight: bold;
        }

        .close:hover,
        .close:focus {
            color: #000;
            text-decoration: none;
            cursor: pointer;
        }
    </style>
</head>
<body>

    <h2>Modal Example</h2>
    <!-- Trigger/Open The Modal -->
    <button class="myBtn_multi">Open Modal</button>
    <button class="myBtn_multi">Open Modal2</button>

    <!-- The Modal -->
    <div class="modal modal_multi">
        <!-- Modal content -->
        <div class="modal-content">
            <span class="close close_multi"></span>
            <p>Some text in the Modal..</p>
        </div>
    </div>

    <!-- The Modal -->
    <div  class="modal modal_multi">
        <!-- Modal content -->
        <div class="modal-content">
            <span class="close close_multi"></span>
            <p>Some text in the Modal..2</p>
        </div>
    </div>
    <!-- Trigger/Open The Modal -->
    <button id="myBtn">Open Modal.. 3</button>
    <!-- The Modal -->
    <div id="myModal" class="modal">
        <!-- Modal content -->
        <div class="modal-content">
            <span class="close">x</span>
            <p>Some text in the Modal. Example 3.</p>
        </div>
    </div>
    <script>
        // Get the modal

        var modalparent = document.getElementsByClassName("modal_multi");

        // Get the button that opens the modal

        var modal_btn_multi = document.getElementsByClassName("myBtn_multi");

        // Get the <span> element that closes the modal
        var span_close_multi = document.getElementsByClassName("close_multi");

        // When the user clicks the button, open the modal
        function setDataIndex() {

            for (i = 0; i < modal_btn_multi.length; i++)
            {
                modal_btn_multi[i].setAttribute('data-index', i);
                modalparent[i].setAttribute('data-index', i);
                span_close_multi[i].setAttribute('data-index', i);
            }
        }



        for (i = 0; i < modal_btn_multi.length; i++)
        {
            modal_btn_multi[i].onclick = function() {
                var ElementIndex = this.getAttribute('data-index');
                modalparent[ElementIndex].style.display = "block";
            };

            // When the user clicks on <span> (x), close the modal
            span_close_multi[i].onclick = function() {
                var ElementIndex = this.getAttribute('data-index');
                modalparent[ElementIndex].style.display = "none";
            };

        }

        window.onload = function() {

            setDataIndex();
        };

        window.onclick = function(event) {
            if (event.target === modalparent[event.target.getAttribute('data-index')]) {
                modalparent[event.target.getAttribute('data-index')].style.display = "none";
            }

            // OLD CODE
            if (event.target === modal) {
                modal.style.display = "none";
            }
        };

//XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX    Modified old code    XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

// Get the modal

        var modal = document.getElementById('myModal');

// Get the button that opens the modal
        var btn = document.getElementById("myBtn");

// Get the <span> element that closes the modal
        var span = modal.getElementsByClassName("close")[0]; // Modified by dsones uk

// When the user clicks on the button, open the modal

        btn.onclick = function() {

            modal.style.display = "block";
        }

// When the user clicks on <span> (x), close the modal
        span.onclick = function() {
            modal.style.display = "none";
        }



    </script>

</body>
</html>
{/code]
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

07/01/2019 16:11:23
Quote Anchor link
Hoeveel modals mogen er tegelijkertijd open staan? Als dit maximaal één modal is voor alle links zou je de modal-container met id myModal kunnen hergebruiken en deze dynamisch kunnen vullen met de inhoud die je wilt tonen.

Ook zou je een library kunnen inzetten om dit werk wat makkelijker (en cross browser compatible) te maken. Als je van jQuery gebruik maakt is dit volgens mij zo gepiept.

Over de code van @Jan hierboven: dit lijkt mij nogal veel code voor iets relatief simpels? Waarom ken je de data-index attributen dynamisch toe? Deze kun je gewoon in HTML toevoegen?
 
Joyce PHP

Joyce PHP

07/01/2019 18:17:48
Quote Anchor link
Thanks guys.
Ik heb het opgalost via jquery, dat was uiteindelijk eenvoudiger
 
Jan te Pas

Jan te Pas

08/01/2019 10:47:02
Quote Anchor link
@Thomas, klopt, maar er staan twee methodes; dynamisch en ‘old’. Vooral bedoeld als leercode.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.