meerdere personen email ontvangen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »
Leon den H

Leon den H

14/08/2010 15:59:31
Quote Anchor link
Hallo allen,

Ik zit met het volgende klein probleempje. Graag wil ik twee ontvangers hebben van mijn contactscript. Hieronder een klein stukje script wat ik heb ingevuld:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php

        $onderwerp1
= 'Nieuwe resevering';
        $ontvanger1 = '[email protected];
        $ontvanger2 = '
mijn2@mail.com;
        $headers1 = 'From: '.$_POST['emailadres2'].'' . "\r\n";
        if(mail($ontvanger1, $onderwerp1, $bericht1, $headers1))
            mail($ontvanger2, $onderwerp1, $bericht1, $headers1);

/* dit heb ik ook geprobeer /*

$onderwerp1 = 'Nieuwe resevering';
        $ontvanger1 = '[email protected]';
        $ontvanger2 = "[email protected]";
        $headers1 = 'From: '.$_POST['emailadres2'].'' . "\r\n";
        if(mail($ontvanger1, $onderwerp1, $bericht1, $headers1))
                if(mail($ontvanger2, $onderwerp1, $bericht1, $headers1))
    
?>


Toevoeging op 14/08/2010 16:02:43:

Leon den H op 14/08/2010 15:59:31:
Hallo allen,

Ik zit met het volgende klein probleempje. Graag wil ik twee ontvangers hebben van mijn contactscript. Hieronder een klein stukje script wat ik heb ingevuld:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php

        $onderwerp1
= 'Nieuwe resevering';
        $ontvanger1 = '[email protected];
        $ontvanger2 = '
mijn2@mail.com;
        $headers1 = 'From: '.$_POST['emailadres2'].'' . "\r\n";
        if(mail($ontvanger1, $onderwerp1, $bericht1, $headers1))
            mail($ontvanger2, $onderwerp1, $bericht1, $headers1);

/* dit heb ik ook geprobeerd */

$onderwerp1 = 'Nieuwe resevering';
        $ontvanger1 = '[email protected]';
        $ontvanger2 = "[email protected]";
        $headers1 = 'From: '.$_POST['emailadres2'].'' . "\r\n";
        if(mail($ontvanger1, $onderwerp1, $bericht1, $headers1))
                if(mail($ontvanger2, $onderwerp1, $bericht1, $headers1))
    
?>




Toevoeging op 14/08/2010 16:04:20:

de onderste moet het zijn, want ik kon de bovenste niet maar aanpassen. Men zei dat ik een veld vergeten was (!)
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 04:39:28
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

14/08/2010 16:25:07
Quote Anchor link
op regel 4 en 5 mist een '
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

14/08/2010 20:55:42
Quote Anchor link
Je eerst stukje word:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php

        $onderwerp1
= 'Nieuwe resevering';
        $ontvanger1 = '[email protected]';
        $ontvanger2 = '[email protected]';
        $headers1 = 'From: '.$_POST['emailadres2'].'' . "\r\n";
        if(mail($ontvanger1, $onderwerp1, $bericht1, $headers1))
            mail($ontvanger2, $onderwerp1, $bericht1, $headers1);

/* dit heb ik ook geprobeerd */

$onderwerp1 = 'Nieuwe resevering';
        $ontvanger1 = '[email protected]';
        $ontvanger2 = "[email protected]";
        $headers1 = 'From: '.$_POST['emailadres2'].'' . "\r\n";
        if(mail($ontvanger1, $onderwerp1, $bericht1, $headers1))
                if(mail($ontvanger2, $onderwerp1, $bericht1, $headers1))
    
?>
Gewijzigd op 14/08/2010 20:56:06 door Hendrik de Jager
 
B a s
Beheerder

B a s

14/08/2010 21:03:24
Quote Anchor link
That doesn't make sense.

Waarom niet een array van ontvangers maken en dan via een foreach loop mailen?

Dat is PHP technisch een beter oplossing alleen moet je dat ook niet doen. Het beste kun je met meerdere ontvangers naar Swift mailer kijken. Simpel in gebruik en ipv de server mail functie te gebruiken, gebruik je een SMTP server. Daarnaast biedt Swift ook nog eens hele goede headers aan in de e-mail waardoor je e-mail niet als spam wordt herkend.

Helemaal als het om reserveringen gaat, wil je dat alles goed aankomt en kun je je geen mis mail veroorloven.
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

14/08/2010 22:27:06
Quote Anchor link
Maar je kan toch ook

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$ontvangers = array('[email protected]', '[email protected]', '[email protected]', '[email protected]')

mail() // mail je zooi.


Ik heb mail() niet ingevuld.
 
Leon den H

Leon den H

15/08/2010 09:30:06
Quote Anchor link
Bedankt voor de reacties, maar het is nog steeds niet gelukt. Ik heb het laatste advies opgevolgd. De code ziet er nu als volgt uit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php

/* ik ontvang wel email op het eerste adres */

    $onderwerp1 = 'Nieuwe resevering';
        $ontvangers = array ('[email protected]' , '[email protected]' );
        $headers1 = 'From: '.$_POST['emailadres2'].'' . "\r\n";
        if(mail($ontvangers, $onderwerp1, $bericht1, $headers1))
        {

            echo 'Uw reservering is met succes verzonden';
        }


?>
 
B a s
Beheerder

B a s

15/08/2010 11:53:57
Quote Anchor link
Je moet dan even gaan kijken naar de functie mail want dat kan niet in een array zover daar staat.

Wat dus wel zou werken is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$ontvangers
= array ('[email protected]' , '[email protected]' );

//aanpassen in

$ontvangers = '[email protected], [email protected]';
?>
Gewijzigd op 15/08/2010 11:54:42 door B a s
 
Leon den H

Leon den H

15/08/2010 14:02:51
Quote Anchor link
@ Bas: Wederom bedankt !! Het is gelukt :D.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.