meerdere personen email ontvangen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »
Leon den H

Leon den H

14/08/2010 15:59:31
Quote Anchor link
Hallo allen,

Ik zit met het volgende klein probleempje. Graag wil ik twee ontvangers hebben van mijn contactscript. Hieronder een klein stukje script wat ik heb ingevuld:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php

        $onderwerp1
= 'Nieuwe resevering';
        $ontvanger1 = '[email protected];
        $ontvanger2 = '
mijn2@mail.com;
        $headers1 = 'From: '.$_POST['emailadres2'].'' . "\r\n";
        if(mail($ontvanger1, $onderwerp1, $bericht1, $headers1))
            mail($ontvanger2, $onderwerp1, $bericht1, $headers1);

/* dit heb ik ook geprobeer /*

$onderwerp1 = 'Nieuwe resevering';
        $ontvanger1 = '[email protected]';
        $ontvanger2 = "[email protected]";
        $headers1 = 'From: '.$_POST['emailadres2'].'' . "\r\n";
        if(mail($ontvanger1, $onderwerp1, $bericht1, $headers1))
                if(mail($ontvanger2, $onderwerp1, $bericht1, $headers1))
    
?>


Toevoeging op 14/08/2010 16:02:43:

Leon den H op 14/08/2010 15:59:31:
Hallo allen,

Ik zit met het volgende klein probleempje. Graag wil ik twee ontvangers hebben van mijn contactscript. Hieronder een klein stukje script wat ik heb ingevuld:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php

        $onderwerp1
= 'Nieuwe resevering';
        $ontvanger1 = '[email protected];
        $ontvanger2 = '
mijn2@mail.com;
        $headers1 = 'From: '.$_POST['emailadres2'].'' . "\r\n";
        if(mail($ontvanger1, $onderwerp1, $bericht1, $headers1))
            mail($ontvanger2, $onderwerp1, $bericht1, $headers1);

/* dit heb ik ook geprobeerd */

$onderwerp1 = 'Nieuwe resevering';
        $ontvanger1 = '[email protected]';
        $ontvanger2 = "[email protected]";
        $headers1 = 'From: '.$_POST['emailadres2'].'' . "\r\n";
        if(mail($ontvanger1, $onderwerp1, $bericht1, $headers1))
                if(mail($ontvanger2, $onderwerp1, $bericht1, $headers1))
    
?>




Toevoeging op 14/08/2010 16:04:20:

de onderste moet het zijn, want ik kon de bovenste niet maar aanpassen. Men zei dat ik een veld vergeten was (!)
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 16:02:51
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

14/08/2010 16:25:07
Quote Anchor link
op regel 4 en 5 mist een '
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

14/08/2010 20:55:42
Quote Anchor link
Je eerst stukje word:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php

        $onderwerp1
= 'Nieuwe resevering';
        $ontvanger1 = '[email protected]';
        $ontvanger2 = '[email protected]';
        $headers1 = 'From: '.$_POST['emailadres2'].'' . "\r\n";
        if(mail($ontvanger1, $onderwerp1, $bericht1, $headers1))
            mail($ontvanger2, $onderwerp1, $bericht1, $headers1);

/* dit heb ik ook geprobeerd */

$onderwerp1 = 'Nieuwe resevering';
        $ontvanger1 = '[email protected]';
        $ontvanger2 = "[email protected]";
        $headers1 = 'From: '.$_POST['emailadres2'].'' . "\r\n";
        if(mail($ontvanger1, $onderwerp1, $bericht1, $headers1))
                if(mail($ontvanger2, $onderwerp1, $bericht1, $headers1))
    
?>
Gewijzigd op 14/08/2010 20:56:06 door Hendrik de Jager
 
B a s
Beheerder

B a s

14/08/2010 21:03:24
Quote Anchor link
That doesn't make sense.

Waarom niet een array van ontvangers maken en dan via een foreach loop mailen?

Dat is PHP technisch een beter oplossing alleen moet je dat ook niet doen. Het beste kun je met meerdere ontvangers naar Swift mailer kijken. Simpel in gebruik en ipv de server mail functie te gebruiken, gebruik je een SMTP server. Daarnaast biedt Swift ook nog eens hele goede headers aan in de e-mail waardoor je e-mail niet als spam wordt herkend.

Helemaal als het om reserveringen gaat, wil je dat alles goed aankomt en kun je je geen mis mail veroorloven.
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

14/08/2010 22:27:06
Quote Anchor link
Maar je kan toch ook

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$ontvangers = array('[email protected]', '[email protected]', '[email protected]', '[email protected]')

mail() // mail je zooi.


Ik heb mail() niet ingevuld.
 
Leon den H

Leon den H

15/08/2010 09:30:06
Quote Anchor link
Bedankt voor de reacties, maar het is nog steeds niet gelukt. Ik heb het laatste advies opgevolgd. De code ziet er nu als volgt uit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php

/* ik ontvang wel email op het eerste adres */

    $onderwerp1 = 'Nieuwe resevering';
        $ontvangers = array ('[email protected]' , '[email protected]' );
        $headers1 = 'From: '.$_POST['emailadres2'].'' . "\r\n";
        if(mail($ontvangers, $onderwerp1, $bericht1, $headers1))
        {

            echo 'Uw reservering is met succes verzonden';
        }


?>
 
B a s
Beheerder

B a s

15/08/2010 11:53:57
Quote Anchor link
Je moet dan even gaan kijken naar de functie mail want dat kan niet in een array zover daar staat.

Wat dus wel zou werken is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$ontvangers
= array ('[email protected]' , '[email protected]' );

//aanpassen in

$ontvangers = '[email protected], [email protected]';
?>
Gewijzigd op 15/08/2010 11:54:42 door B a s
 
Leon den H

Leon den H

15/08/2010 14:02:51
Quote Anchor link
@ Bas: Wederom bedankt !! Het is gelukt :D.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.