Meerdere records ophalen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Jerry php

Jerry php

10/11/2011 21:13:57
Quote Anchor link
mijn bedoeling is om van 2 gebruikers gegevens op te halen, en dan specifiek één gegeven van elke gebruiker. Maar geen idee hoe ik dat op het scherm toon. van één gebruiker weet ik het wel, dan doe ik dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
include 'config.php';

        $slachtoffer = $_POST['slachtoffer'];

        $query = "SELECT power
                  FROM gebruikers
                  WHERE gebruikersnaam ='$slachtoffer'";

        $result = mysql_query($query)
                  or die(mysql_error());

        $power = mysql_result($result,0,'power');

echo $power;


PS: let even NIET op de or die() functie en de foutafhandeling etc etc, dit was een oud voorbeeld.
Gewijzigd op 10/11/2011 21:22:48 door Jerry php
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 20:35:34
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 21:18:39
Quote Anchor link
Zo doe je dat:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
SELECT power FROM gebruikers
WHERE
 gebruikersnaam IN ('slachtoffer1','slachtoffer2')


En je haalt niet meerdere queries op. Je titel slaat dus nergens op.
Ken de terminologie. Je haalt meerdere records op.
Gewijzigd op 10/11/2011 21:24:58 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 21:23:54
Quote Anchor link
Sorry maar wat moet dan bij slachtoffer1 komen en wat bij de andere slachtoffer1?
en hoe krijg ik ze dan op het scherm?

PS>Titel aangepast
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 21:26:16
Quote Anchor link
Je hebt toch twee of meer personen? Daar kan je dan alle namen invullen hè?

Verder moet je om ze allemaal te tonen een while-loop gebruiken, en je mysql_result() overboord gooien.
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 21:28:24
Quote Anchor link
En hoe zou ik dan via een while loop de 2 personen kunnen echoën, aangezien ik altijd my mysql_result werk weet ik dat niet
Gewijzigd op 10/11/2011 21:29:43 door Jerry php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 21:29:50
Quote Anchor link
/me verwijst naar de tutorials van phptuts.nl
Gewijzigd op 10/11/2011 21:30:37 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 21:32:05
Quote Anchor link
Ja, maar wat moet ik dan als statement gebruiken?

while (statement)

en hoe wil je ze dan uitlezen, want een while toont nog niets op het scherm? Beetje meer duidelijkheid aub, ik heb hier nog nooit mee gewerkt.
Gewijzigd op 10/11/2011 21:32:39 door Jerry php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 21:32:51
Quote Anchor link
mysql_fetch_assoc()

Jerry php op 10/11/2011 21:32:05:
en hoe wil je ze dan uitlezen, want een while toont nog niets op het scherm? Beetje meer duidelijkheid aub, ik heb hier nog nooit mee gewerkt.

Daarom verwijs ik je er ook naar.
Gewijzigd op 10/11/2011 21:33:21 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 21:36:20
Quote Anchor link
oke, ik heb nu inderdaad het goede.

while($row = mysql_fetch_assoc($result))
{
echo $row['power'];
}

ik krijg de 2 waardes, maar hoe kan ik de 2 waardes van elkaar scheiden?
zodat ik de ene power ergens kan gebruiken?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 21:38:23
Quote Anchor link
in een nieuwe array opslaan, lijkt me?

je zou denken dat je dit in een nieuwe variabele kan opslaan, maar dat zal dan niet werken, omdat die overschreven wordt.
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 21:40:37
Quote Anchor link
Ik heb het in een array gezet:

while($row = mysql_fetch_assoc($result))
{
$power = array($row['power']);

echo $power[0];
}

Maar krijg hetzelfde naar het scherm geschreven, en echo $power[1]; werkt niet omdat er maar 1 element inzit
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 21:42:45
Quote Anchor link
je staat nu voor elke gebruiker een nieuwe array aan te maken. En array() heeft ook geen argument nodig.

je implementatie klopt nergens naar.
Gewijzigd op 10/11/2011 21:43:14 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 21:45:03
Quote Anchor link
heb je misschien raad hoe ik het WEL moet doen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 21:47:02
Quote Anchor link
Wij kunnen het wel vertellen, maar blijkbaar heb je zelf nog niet eens duidelijk gekeken hoe een array in elkaar steekt.

Gebruik die PHP-manual eerst eens, en ga later pas hulp roepen als je het echt niet snapt.
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 21:50:15
Quote Anchor link
Luister Aar!
sorry dat ik nu zo bot ben, maar ik snap gewoon niet waarom je het me niet uitlegt wat ik wel moet doen! Ik kom hier om iets te leren, en als ik weet hoe het wel moet, weet ik het voor de volgende keer..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 21:53:37
Quote Anchor link
Ik ga niet alles uitleggen, maar voor je de loop begint maak je de array $power aan, en verder plaats je elk record die doorlopen wordt in een array-element:
$power[] = $row['power']

Als je nog een key wilt, dan gebruik je:

$power[$row['gebruikersnaam']] = $row['power'];

Dan kan je met $power['pietje'] en $power['jantje'] beide krachten ophalen en e.v.t optellen met elkaar ofzo.
Gewijzigd op 10/11/2011 21:54:36 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 22:29:12
Quote Anchor link
tis toch best lastig. Ik krijg ten eerste flink wat errors:

( ! ) Notice: Undefined index: gebruikersnaam in C:\Users\Jeremy\Desktop\php\php\aanvallen.php on line 24
Call Stack
# Time Memory Function Location
1 0.0006 371832 {main}( ) ..\aanvallen.php:0

( ! ) Notice: Undefined index: admin in C:\Users\Jeremy\Desktop\php\php\aanvallen.php on line 26
Call Stack
# Time Memory Function Location
1 0.0006 371832 {main}( ) ..\aanvallen.php:0

( ! ) Notice: Undefined index: gebruikersnaam in C:\Users\Jeremy\Desktop\php\php\aanvallen.php on line 24
Call Stack
# Time Memory Function Location
1 0.0006 371832 {main}( ) ..\aanvallen.php:0

( ! ) Notice: Undefined index: admin in C:\Users\Jeremy\Desktop\php\php\aanvallen.php on line 26
Call Stack
# Time Memory Function Location
1 0.0006 371832 {main}( ) ..\aanvallen.php:0

En hij geeft nog steeds allebij de elementen van de array aan.
niet elk apart, ik heb dit al geprobeert:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
while($row = mysql_fetch_assoc($result))
        {
            $power[$row['gebruikersnaam']] = $row['power'];
            
            echo $power[$row['admin']];
        }

en dit:

while($row = mysql_fetch_assoc($result))
        {
            $power[$row['gebruikersnaam']] = $row['power'];
            
            echo $power['admin'];
        }


ik kreeg bij het eerste voorbeeld de 2 elementen en errors, bij het 2e voorbeeld kreeg ik alleen de errors
Gewijzigd op 10/11/2011 22:29:57 door Jerry php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 22:34:05
Quote Anchor link
ik gooi de gok erop dat je die velden niet ophaalt in je query.

Een 'notice' is minder erg dan een error, het script loopt nog wel door tot het eind, maar het zijn meer wat schoonheidsfoutjes die weg moeten worden gepoetst.

Verder zal je voorbeeld dan wel werken, maar zoals het nu is, is die array behoorlijk onzinnig, tenzij je in een later stadium nog wat van plan bent met die 'powers'
Gewijzigd op 10/11/2011 22:37:15 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 22:37:19
Quote Anchor link
ik geloof dat ik toch wel alles gewoon ophaal:

include 'config.php';

$slachtoffer = $_POST['slachtoffer'];

$user = $_SESSION['username'];

$query = "SELECT power
FROM gebruikers
WHERE gebruikersnaam IN ('$user', '$slachtoffer')";

$result = mysql_query($query)
or die(mysql_error());

while($row = mysql_fetch_assoc($result))
{
$power[$row['gebruikersnaam']] = $row['power'];

echo $power['admin'];
}
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 22:41:27
Quote Anchor link
niet echt, check je query maar.
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 22:42:29
Quote Anchor link
Jawel toch, want ik select de power?
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.