Meerdere records ophalen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Jerry php

Jerry php

10/11/2011 21:13:57
Quote Anchor link
mijn bedoeling is om van 2 gebruikers gegevens op te halen, en dan specifiek één gegeven van elke gebruiker. Maar geen idee hoe ik dat op het scherm toon. van één gebruiker weet ik het wel, dan doe ik dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
include 'config.php';

        $slachtoffer = $_POST['slachtoffer'];

        $query = "SELECT power
                  FROM gebruikers
                  WHERE gebruikersnaam ='$slachtoffer'";

        $result = mysql_query($query)
                  or die(mysql_error());

        $power = mysql_result($result,0,'power');

echo $power;


PS: let even NIET op de or die() functie en de foutafhandeling etc etc, dit was een oud voorbeeld.
Gewijzigd op 10/11/2011 21:22:48 door Jerry php
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 10:28:58
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 21:18:39
Quote Anchor link
Zo doe je dat:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
SELECT power FROM gebruikers
WHERE
 gebruikersnaam IN ('slachtoffer1','slachtoffer2')


En je haalt niet meerdere queries op. Je titel slaat dus nergens op.
Ken de terminologie. Je haalt meerdere records op.
Gewijzigd op 10/11/2011 21:24:58 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 21:23:54
Quote Anchor link
Sorry maar wat moet dan bij slachtoffer1 komen en wat bij de andere slachtoffer1?
en hoe krijg ik ze dan op het scherm?

PS>Titel aangepast
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 21:26:16
Quote Anchor link
Je hebt toch twee of meer personen? Daar kan je dan alle namen invullen hè?

Verder moet je om ze allemaal te tonen een while-loop gebruiken, en je mysql_result() overboord gooien.
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 21:28:24
Quote Anchor link
En hoe zou ik dan via een while loop de 2 personen kunnen echoën, aangezien ik altijd my mysql_result werk weet ik dat niet
Gewijzigd op 10/11/2011 21:29:43 door Jerry php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 21:29:50
Quote Anchor link
/me verwijst naar de tutorials van phptuts.nl
Gewijzigd op 10/11/2011 21:30:37 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 21:32:05
Quote Anchor link
Ja, maar wat moet ik dan als statement gebruiken?

while (statement)

en hoe wil je ze dan uitlezen, want een while toont nog niets op het scherm? Beetje meer duidelijkheid aub, ik heb hier nog nooit mee gewerkt.
Gewijzigd op 10/11/2011 21:32:39 door Jerry php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 21:32:51
Quote Anchor link
mysql_fetch_assoc()

Jerry php op 10/11/2011 21:32:05:
en hoe wil je ze dan uitlezen, want een while toont nog niets op het scherm? Beetje meer duidelijkheid aub, ik heb hier nog nooit mee gewerkt.

Daarom verwijs ik je er ook naar.
Gewijzigd op 10/11/2011 21:33:21 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 21:36:20
Quote Anchor link
oke, ik heb nu inderdaad het goede.

while($row = mysql_fetch_assoc($result))
{
echo $row['power'];
}

ik krijg de 2 waardes, maar hoe kan ik de 2 waardes van elkaar scheiden?
zodat ik de ene power ergens kan gebruiken?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 21:38:23
Quote Anchor link
in een nieuwe array opslaan, lijkt me?

je zou denken dat je dit in een nieuwe variabele kan opslaan, maar dat zal dan niet werken, omdat die overschreven wordt.
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 21:40:37
Quote Anchor link
Ik heb het in een array gezet:

while($row = mysql_fetch_assoc($result))
{
$power = array($row['power']);

echo $power[0];
}

Maar krijg hetzelfde naar het scherm geschreven, en echo $power[1]; werkt niet omdat er maar 1 element inzit
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 21:42:45
Quote Anchor link
je staat nu voor elke gebruiker een nieuwe array aan te maken. En array() heeft ook geen argument nodig.

je implementatie klopt nergens naar.
Gewijzigd op 10/11/2011 21:43:14 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 21:45:03
Quote Anchor link
heb je misschien raad hoe ik het WEL moet doen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 21:47:02
Quote Anchor link
Wij kunnen het wel vertellen, maar blijkbaar heb je zelf nog niet eens duidelijk gekeken hoe een array in elkaar steekt.

Gebruik die PHP-manual eerst eens, en ga later pas hulp roepen als je het echt niet snapt.
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 21:50:15
Quote Anchor link
Luister Aar!
sorry dat ik nu zo bot ben, maar ik snap gewoon niet waarom je het me niet uitlegt wat ik wel moet doen! Ik kom hier om iets te leren, en als ik weet hoe het wel moet, weet ik het voor de volgende keer..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 21:53:37
Quote Anchor link
Ik ga niet alles uitleggen, maar voor je de loop begint maak je de array $power aan, en verder plaats je elk record die doorlopen wordt in een array-element:
$power[] = $row['power']

Als je nog een key wilt, dan gebruik je:

$power[$row['gebruikersnaam']] = $row['power'];

Dan kan je met $power['pietje'] en $power['jantje'] beide krachten ophalen en e.v.t optellen met elkaar ofzo.
Gewijzigd op 10/11/2011 21:54:36 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 22:29:12
Quote Anchor link
tis toch best lastig. Ik krijg ten eerste flink wat errors:

( ! ) Notice: Undefined index: gebruikersnaam in C:\Users\Jeremy\Desktop\php\php\aanvallen.php on line 24
Call Stack
# Time Memory Function Location
1 0.0006 371832 {main}( ) ..\aanvallen.php:0

( ! ) Notice: Undefined index: admin in C:\Users\Jeremy\Desktop\php\php\aanvallen.php on line 26
Call Stack
# Time Memory Function Location
1 0.0006 371832 {main}( ) ..\aanvallen.php:0

( ! ) Notice: Undefined index: gebruikersnaam in C:\Users\Jeremy\Desktop\php\php\aanvallen.php on line 24
Call Stack
# Time Memory Function Location
1 0.0006 371832 {main}( ) ..\aanvallen.php:0

( ! ) Notice: Undefined index: admin in C:\Users\Jeremy\Desktop\php\php\aanvallen.php on line 26
Call Stack
# Time Memory Function Location
1 0.0006 371832 {main}( ) ..\aanvallen.php:0

En hij geeft nog steeds allebij de elementen van de array aan.
niet elk apart, ik heb dit al geprobeert:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
while($row = mysql_fetch_assoc($result))
        {
            $power[$row['gebruikersnaam']] = $row['power'];
            
            echo $power[$row['admin']];
        }

en dit:

while($row = mysql_fetch_assoc($result))
        {
            $power[$row['gebruikersnaam']] = $row['power'];
            
            echo $power['admin'];
        }


ik kreeg bij het eerste voorbeeld de 2 elementen en errors, bij het 2e voorbeeld kreeg ik alleen de errors
Gewijzigd op 10/11/2011 22:29:57 door Jerry php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 22:34:05
Quote Anchor link
ik gooi de gok erop dat je die velden niet ophaalt in je query.

Een 'notice' is minder erg dan een error, het script loopt nog wel door tot het eind, maar het zijn meer wat schoonheidsfoutjes die weg moeten worden gepoetst.

Verder zal je voorbeeld dan wel werken, maar zoals het nu is, is die array behoorlijk onzinnig, tenzij je in een later stadium nog wat van plan bent met die 'powers'
Gewijzigd op 10/11/2011 22:37:15 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 22:37:19
Quote Anchor link
ik geloof dat ik toch wel alles gewoon ophaal:

include 'config.php';

$slachtoffer = $_POST['slachtoffer'];

$user = $_SESSION['username'];

$query = "SELECT power
FROM gebruikers
WHERE gebruikersnaam IN ('$user', '$slachtoffer')";

$result = mysql_query($query)
or die(mysql_error());

while($row = mysql_fetch_assoc($result))
{
$power[$row['gebruikersnaam']] = $row['power'];

echo $power['admin'];
}
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 22:41:27
Quote Anchor link
niet echt, check je query maar.
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 22:42:29
Quote Anchor link
Jawel toch, want ik select de power?
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.