Meerdere resultaten[OPGELOST]

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »
Sam Smekens

Sam Smekens

28/05/2009 17:02:00
Quote Anchor link
Hoe kan ik ervoor zorgen dat er 5 resultaten worden gegeven: dit is de code die ik heb

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$selectr
= "SELECT * FROM `songs` ORDER BY `hits` DESC LIMIT 1";

$rating = mysql_query($selectr) or die (mysql_error());
while ($data = mysql_fetch_object($rating)) {
    $did = $data->id;
$dtitel = $data->titel;
$dartiest = $data->artiest;
}

?>


Hij selecteerd dus 1 song waar de meeste hits zijn, ik wil dat hij 5 songs toont met de meeste resultaten.

Mvg
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sam Smekens
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 06:26:48
 
Mr.Ark

Mr.Ark

28/05/2009 17:21:00
Quote Anchor link
uhhh... LIMIT 5
 
Sam Smekens

Sam Smekens

28/05/2009 17:26:00
Quote Anchor link
ark schreef op 28.05.2009 17:21:
uhhh... LIMIT 5

Neen, hij toont nog steeds maar 1
 

28/05/2009 17:33:00
Quote Anchor link
?php
$selectr = "SELECT * FROM `songs` ORDER BY `hits` DESC LIMIT 1";

$rating = mysql_query($selectr) or die (mysql_error());
$a = 1;
while ($data = mysql_fetch_object($rating) and $a < 5) {
$did = $data->id;
$dtitel = $data->titel;
$dartiest = $data->artiest;
}
?>
 
Sam Smekens

Sam Smekens

28/05/2009 17:38:00
Quote Anchor link
Danny schreef op 28.05.2009 17:33:
?php
$selectr = "SELECT * FROM `songs` ORDER BY `hits` DESC LIMIT 1";

$rating = mysql_query($selectr) or die (mysql_error());
$a = 1;
while ($data = mysql_fetch_object($rating) and $a < 5) {
$did = $data->id;
$dtitel = $data->titel;
$dartiest = $data->artiest;
}
?>

werkt niet.. moet die limit niet 5 dan?
 
Afra ca

Afra ca

28/05/2009 17:39:00
Quote Anchor link
Ehm, danny, anders doe je het even verkeerd.....

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
$query
= "SELECT id, titel, artiest FROM songs ORDER BY hits DESC LIMIT 5";
$result = mysql_query($query);
if(!$result){
// ging iets mis
}
else {

while ($data = mysql_fetch_assoc($result)){
$id[] = $data['id'];
$titel[] = $data['titel'];
$artiest[] = $data['artiest'];
}

?>


edit: Niet verkeerd bedoeld danny, maar je moet mensen niet verkeerde dingen gaan aanleren. backticks in een query zijn verkeerd, al doet phpmyadmin het wel. * in een query is niet zo tactisch, beter te vervangen door veldnamen. we gebruiken ook geen mysql_fetch_object, maar mysql_fetch_assoc .
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Afra ca
 

28/05/2009 17:39:00
Quote Anchor link
ik zie het al

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
$selectr = "SELECT * FROM `songs` ORDER BY `hits` DESC LIMIT 5";

$rating = mysql_query($selectr) or die (mysql_error());
$a = 1;
while ($data = mysql_fetch_object($rating) and $a < 5) {
$did = $data->id;
$dtitel = $data->titel;
$dartiest = $data->artiest;
}
?>



Zo zou het moeten werken
 
Sam Smekens

Sam Smekens

28/05/2009 17:41:00
Quote Anchor link
Afra schreef op 28.05.2009 17:39:
Ehm, danny, anders doe je het even verkeerd.....

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
$query
= "SELECT id, titel, artiest FROM songs ORDER BY hits DESC LIMIT 5";
$result = mysql_query($query);
if(!$result){
// ging iets mis
}
else {

while ($data = mysql_fetch_assoc($result)){
$id[] = $data['id'];
$titel[] = $data['titel'];
$artiest[] = $data['artiest'];
}

?>

pagina slaat nu op hol..
 
Sam Smekens

Sam Smekens

28/05/2009 17:42:00
Quote Anchor link
Danny schreef op 28.05.2009 17:39:
ik zie het al

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
$selectr = "SELECT * FROM `songs` ORDER BY `hits` DESC LIMIT 5";

$rating = mysql_query($selectr) or die (mysql_error());
$a = 1;
while ($data = mysql_fetch_object($rating) and $a < 5) {
$did = $data->id;
$dtitel = $data->titel;
$dartiest = $data->artiest;
}
?>



Zo zou het moeten werken

werkt ook niet..

Btw ik echo de resultaten zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include ('rating.php'); ?>

<a href="?p=song&id=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $did; ?>
">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $dartiest; ?>
-
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $dtitel; ?>
</a>
 
Afra ca

Afra ca

28/05/2009 17:43:00
Quote Anchor link
Danny schreef op 28.05.2009 17:39:
ik zie het al

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
$selectr = "SELECT * FROM `songs` ORDER BY `hits` DESC LIMIT 5";

$rating = mysql_query($selectr) or die (mysql_error());
$a = 1;
while ($data = mysql_fetch_object($rating) and $a < 5) {
$did = $data->id;
$dtitel = $data->titel;
$dartiest = $data->artiest;
}
?>



Zo zou het moeten werken


mocht je m'n edit niet meer lezen:

edit: Niet verkeerd bedoeld danny, maar je moet mensen niet verkeerde dingen gaan aanleren. backticks in een query zijn verkeerd, al doet phpmyadmin het wel. * in een query is niet zo tactisch, beter te vervangen door veldnamen. we gebruiken ook geen mysql_fetch_object, maar mysql_fetch_assoc .

@sammy, wees iets specifieker in je fout beschrijving. Pagina slaat op hol heb ik weinig aan.
 
Sam Smekens

Sam Smekens

28/05/2009 17:45:00
Quote Anchor link
Afra schreef op 28.05.2009 17:43:
Danny schreef op 28.05.2009 17:39:
ik zie het al

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
$selectr = "SELECT * FROM `songs` ORDER BY `hits` DESC LIMIT 5";

$rating = mysql_query($selectr) or die (mysql_error());
$a = 1;
while ($data = mysql_fetch_object($rating) and $a < 5) {
$did = $data->id;
$dtitel = $data->titel;
$dartiest = $data->artiest;
}
?>



Zo zou het moeten werken


mocht je m'n edit niet meer lezen:

edit: Niet verkeerd bedoeld danny, maar je moet mensen niet verkeerde dingen gaan aanleren. backticks in een query zijn verkeerd, al doet phpmyadmin het wel. * in een query is niet zo tactisch, beter te vervangen door veldnamen. we gebruiken ook geen mysql_fetch_object, maar mysql_fetch_assoc .

@sammy, wees iets specifieker in je fout beschrijving. Pagina slaat op hol heb ik weinig aan.

Kijk vorige post
 

28/05/2009 18:05:00
Quote Anchor link
Afra ik had het gelezen :), hij had overigens zelf de "backticks" erin staan ik gebruik ze nooit overigens ben ik het met je eens dat je assoc moet gebruiken dit werkt een stuk fijner.

@sam zet in je 2de laatste post eventjes je code tussen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
[code ][/code ] zonder de spaties tags! makkelijker te lezen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Afra ca

Afra ca

28/05/2009 18:23:00
Quote Anchor link
Hoe is het nou opgelost? Topic titel zegt het wel mooi, maar verwacht toch zeker wel een bedankje ^_^
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.