meerdere rijen verwijderen mbv checkbox

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Ruud

ruud

21/04/2008 10:01:00
Quote Anchor link
Ik heb het volgende script. Hiermee kan ik met behulp van checkboxen meerdere rijen verwijderen (altans, dat is de bedoeling). Dit gebeurd echter niet. Zit er een fout in het script? Ik kan het namelijk niet ontdekken.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
<?php
$host
="localhost"; // Host name
$username="*****"; // Mysql username
$password="*****"; // Mysql password
$db_name="*****"; // Database name
$tbl_name="*****"; // Table name

// Connect to server and select databse.

mysql_connect("$host", "$username", "$password")or die("cannot connect");
mysql_select_db("$db_name")or die("cannot select DB");

$sql="SELECT * FROM $tbl_name";
$result=mysql_query($sql);

$count=mysql_num_rows($result);

?>

<table width="400" border="0" cellspacing="1" cellpadding="0">
<tr>
<td><form name="form1" method="post" action="">
<table width="800" border="0" cellpadding="3" cellspacing="1" bgcolor="#CCCCCC">
<tr>
<td bgcolor="#FFFFFF">&nbsp;</td>
<td colspan="7" bgcolor="#FFFFFF"><strong>Delete multiple rows in mysql</strong> </td>
</tr>
<tr>
<td align="center" bgcolor="#FFFFFF">#</td>
<td align="center" bgcolor="#FFFFFF"><strong>Id</strong></td>
<td align="center" bgcolor="#FFFFFF"><strong>Registration</strong></td>
<td align="center" bgcolor="#FFFFFF"><strong>Aircraft</strong></td>
<td align="center" bgcolor="#FFFFFF"><strong>C/N</strong></td>
<td align="center" bgcolor="#FFFFFF"><strong>Airline</strong></td>
<td align="center" bgcolor="#FFFFFF"><strong>Location</strong></td>
<td align="center" bgcolor="#FFFFFF"><strong>URL</strong></td>
</tr>
<?php
while($rows=mysql_fetch_array($result)){
?>

<tr>
<td align="center" bgcolor="#FFFFFF"><input name="checkbox[]" type="checkbox" id="checkbox[]" value="<? echo

$rows['id']; ?>
"></td>
<td bgcolor="#FFFFFF"><? echo $rows['id']; ?></td>
<td bgcolor="#FFFFFF"><? echo $rows['registratie']; ?></td>
<td bgcolor="#FFFFFF"><? echo $rows['toestel']; ?></td>
<td bgcolor="#FFFFFF"><? echo $rows['serial']; ?></td>
<td bgcolor="#FFFFFF"><? echo $rows['maatschappij']; ?></td>
<td bgcolor="#FFFFFF"><? echo $rows['locatie']; ?></td>
<td bgcolor="#FFFFFF"><? echo $rows['url']; ?></td>
</tr>
<?php
}
?>

<tr>
<td colspan="8" align="center" bgcolor="#FFFFFF"><input name="delete" type="submit" id="delete"

value="Delete"></td>
</tr>
<?
// Check if delete button active, start this
if($delete){
for($i=0;$i<$count;$i++){
$del_id = $checkbox[$i];
$sql = "DELETE FROM $tbl_name WHERE id='$del_id'";
$result = mysql_query($sql);
}


// if successful redirect to delete_multiple.php
if($result){
echo "<meta http-equiv=\"refresh\" content=\"0;URL=delete_multiple.php\">";
}
}

mysql_close();
?>

</table>
</form>
</td>
</tr>
</table>


Als ik namelijk een checkbox aanklik en dan op 'delete' klik, gebeurd er niets. Het record wordt niet verwijderd.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 02:47:52
 
Jacco Engel

Jacco Engel

21/04/2008 10:03:00
Quote Anchor link
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARG

GRIJP EEN BRANDEND CRUSIFIX EN GA NAAR HET HUIS VAN DEGENE DIE REGISTER_GLOBALS HEEFT BEDACHT
 
Ruud

ruud

21/04/2008 10:34:00
Quote Anchor link
hmm hoe kan ik het wel werkende krijgen of kan dat niet?
 
Jacco Engel

Jacco Engel

21/04/2008 10:37:00
Quote Anchor link
if($delete){

Veranderen in

if(isset($_POST["delete")){

En als er nu op enter word gedrukt doet je form het niet dus als je toch aan het verbeteren bent :

if($_SERVER["REQUEST_METHOD"] == "POST")
 
Ruud

ruud

21/04/2008 10:46:00
Quote Anchor link
Ik heb if($delete){ veranderd in if(isset($_POST['delete'])){.

Ik krijg nog niets verwijderd, maar dat was ook al gezegt.

Misschien een stomme vraag, maar waar moet ik if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') neerzetten?
 
- SanThe -

- SanThe -

21/04/2008 11:23:00
Quote Anchor link
Zet dit bovenin je script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// rest
?>
 
Jacco Engel

Jacco Engel

21/04/2008 11:23:00
Quote Anchor link
Arme ruud.

Rust in Vrede .....

(bij wijze van spreken want als je het doet heb je voorlopig geen rust :P)
 
Ruud

ruud

21/04/2008 11:32:00
Quote Anchor link
ik heb het error_reporting toegevoegt en krijg nou als ik op Delete druk de volgend melding:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Notice: Undefined variable: checkbox in /home/vhosts/aviation-pics.com/subdomains/fotodatabase/httpdocs/test/delete_multiple.php on line 63


Als ik naar die regel ga, kom ik op de volgende tekst uit:
$del_id = $checkbox[$i];

Wat is hier fout aan waardoor die een foutmelding geeft?
 
- SanThe -

- SanThe -

21/04/2008 11:35:00
Quote Anchor link
$checkbox bestaat niet.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

21/04/2008 11:40:00
Quote Anchor link
probeer het eens met $_POST["checkbox"]
 
Ruud

ruud

21/04/2008 11:49:00
Quote Anchor link
dan krijg ik 'Undefined index: checkbox in.........'
 
- SanThe -

- SanThe -

21/04/2008 11:50:00
Quote Anchor link
Dan bestaat die POST waarde niet.
 
Ruud

ruud

21/04/2008 12:03:00
Quote Anchor link
Het script ziet er nou als volgt uit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

$host="localhost"; // Host name
$username="*****"; // Mysql username
$password="*****"; // Mysql password
$db_name="*****"; // Database name
$tbl_name="*****"; // Table name

// Connect to server and select databse.

mysql_connect("$host", "$username", "$password")or die("cannot connect");
mysql_select_db("$db_name")or die("cannot select DB");

$sql="SELECT * FROM $tbl_name";
$result=mysql_query($sql);

$count=mysql_num_rows($result);

?>

<table width="400" border="0" cellspacing="1" cellpadding="0">
<tr>
<td><form name="form1" method="post" action="">
<table width="800" border="0" cellpadding="3" cellspacing="1" bgcolor="#CCCCCC">
<tr>
<td bgcolor="#FFFFFF">&nbsp;</td>
<td colspan="7" bgcolor="#FFFFFF"><strong>Delete multiple rows in mysql</strong> </td>
</tr>
<tr>
<td align="center" bgcolor="#FFFFFF">#</td>
<td align="center" bgcolor="#FFFFFF"><strong>Id</strong></td>
<td align="center" bgcolor="#FFFFFF"><strong>Registration</strong></td>
<td align="center" bgcolor="#FFFFFF"><strong>Aircraft</strong></td>
<td align="center" bgcolor="#FFFFFF"><strong>C/N</strong></td>
<td align="center" bgcolor="#FFFFFF"><strong>Airline</strong></td>
<td align="center" bgcolor="#FFFFFF"><strong>Location</strong></td>
<td align="center" bgcolor="#FFFFFF"><strong>URL</strong></td>
</tr>
<?php
while($rows=mysql_fetch_array($result)){
?>

<tr>
<td align="center" bgcolor="#FFFFFF"><input name="checkbox[<?=$rows['id'];?>]" type="checkbox" value="<?=$rows['id'];?>"></td>
<td bgcolor="#FFFFFF"><? echo $rows['id']; ?></td>
<td bgcolor="#FFFFFF"><? echo $rows['registratie']; ?></td>
<td bgcolor="#FFFFFF"><? echo $rows['toestel']; ?></td>
<td bgcolor="#FFFFFF"><? echo $rows['serial']; ?></td>
<td bgcolor="#FFFFFF"><? echo $rows['maatschappij']; ?></td>
<td bgcolor="#FFFFFF"><? echo $rows['locatie']; ?></td>
<td bgcolor="#FFFFFF"><? echo $rows['url']; ?></td>
</tr>
<?php
}
?>

<tr>
<td colspan="8" align="center" bgcolor="#FFFFFF"><input name="delete" type="submit" id="delete" value="Delete"></td>
</tr>
<?
// Check if delete button active, start this
if(isset($_POST['delete'])){

for($i=0;$i<$count;$i++){
$del_id = $_POST["checkbox[]"];
$sql = "DELETE FROM $tbl_name WHERE id='$del_id'";
$result = mysql_query($sql);
}


// if successful redirect to delete_multiple.php
if($result){
echo "<meta http-equiv=\"refresh\" content=\"0;URL=delete_multiple.php\">";
}
}

mysql_close();
?>

</table>
</form>
</td>
</tr>
</table>


Ik snap er nou al helemaal niets meer van waarom het niet werkt. Iemand een idee?
 
Frank -

Frank -

21/04/2008 12:06:00
Quote Anchor link
$_POST['checkbox'] is een array, die zul je dus wel als array moeten behandelen dus in een lus moeten uitlezen. Jij maakt een lus aan, maar doet vervolgens niets met de array, die behandel je als een enkelvoudige variabele.

Waarom doe je niets aan foutafhandeling? En waarom controleer je nergens of de DELETE ook daadwerkelijk iets heeft verwijderd?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 
- SanThe -

- SanThe -

21/04/2008 12:10:00
Quote Anchor link
$_POST["checkbox[]"] zal niet bestaan.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
foreach($_POST["checkbox"] as $key => $value)
{

       // doe wat
}
?>
 
Jacco Engel

Jacco Engel

21/04/2008 12:10:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
for($i=0;$i<$count;$i++){
$del_id = $_POST["checkbox[]"];
$sql = "DELETE FROM $tbl_name WHERE id='$del_id'";
$result = mysql_query($sql);
}

?>


Moet worden (ongeveer)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
foreach($_POST["checkbox"] as $verwijder_id){
$sql = "DELETE FROM $tbl_name WHERE id=".$verwijder_id.;
    if(!mysql_query($sql))
    {

        echo "Query gelukt" ;
    }

    else
    {
        echo "Query mislukt" ;
    }
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jacco Engel
 
Frank -

Frank -

21/04/2008 12:27:00
Quote Anchor link
Gebruik dus mysql_affected_rows() om te zien of een rij is verwijderd, dat de query technisch lukt, zegt namelijk helemaal niets.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

21/04/2008 12:28:00
Quote Anchor link
Zet je leesbril op. ik zeg ook ongeveer.
 
Ruud

ruud

21/04/2008 12:32:00
Quote Anchor link
Ik heb het volgende aangepast:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input name="checkbox" type="checkbox" value="<?=$rows['id'];?>">

en
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?
// Check if delete button active, start this
if(isset($_POST['delete'])){
for($i=0;$i<$count;$i++){
$del_id = $_POST["checkbox"];
$sql = "DELETE FROM $tbl_name WHERE id='$del_id'";
$result = mysql_query($sql);
}
[
/code]
ls ik nou 1 regel selecteer en op 'Delete' druk dan wordt die netjes verwijderd. Maar selecteer ik 2 regels, dan wordt degene met de hoogste ID (ik selecteer bijvoorbeeld 2 en 6, dan wordt 6 verwijderd) verwijderd.

Het werkt nou dus wel, maar hoe kan ik ervoor zorgen dat er meerdere regels verwijderd wordt?
 
- SanThe -

- SanThe -

21/04/2008 12:37:00
Quote Anchor link
<input name="checkbox[]" ......

en

foreach($_POST["checkbox"] as $key => $value)
{
// doe wat
}
 
GaMer B

GaMer B

21/04/2008 12:40:00
Quote Anchor link
Doe dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input name="checkbox[]" type="checkbox" value="<?=$rows['id'];?>">


En vervolgens met een foreach loop

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
foreach($_POST['checkbox'] as $k => $v) {

}[
/code]
De rest is al voorgezegd.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.