Meerdere rijen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

09/01/2012 00:21:03
Quote Anchor link
Wat moet ik dan doen in de while?
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 11:29:32
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/01/2012 00:21:37
Quote Anchor link
Die $res variabelen outputten

$res['value'],$res['code'] etc....
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

09/01/2012 00:24:03
Quote Anchor link
Dus die:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $datum; ?>


Moeten worden veranderd in dit:

$res['datum'],$res['user'],$res['door'],$res['code'],$res['value'],$res['status'];
 
Eddy B

Eddy B

09/01/2012 00:24:30
Quote Anchor link
Jep.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/01/2012 00:25:37
Quote Anchor link
Ja, of wat je ervan wilt tonen.
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

09/01/2012 00:25:59
Quote Anchor link
Dan komt er niks uit :(
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/01/2012 00:27:47
Quote Anchor link
Staan die wel IN de whileloop?

Laat je relevante code eens zien?
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

09/01/2012 00:28:40
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
<?php
 if($__status != $__admin){
    header("location: nieuws.php");
}

?>


    <tr>

        <td class="subtop" width="20%">
            Datum aangemaakt
        </td>

        <td class="subtop" width="20%">
            Aangemaakt door
        </td>
        
        <td class="subtop" width="20%">
            Gebruikt door
        </td>
        
        <td class="subtop" width="20%">
            Code
        </td>
            
        <td class="subtop" width="20%">
            Credits
        </td>

        <td class="subtop" width="20%">
            Status
        </td>
            
    </tr>
        
        <?php
$result
= mysql_query("SELECT id, code, value, datum, user, status, door FROM cadeaukaarten ORDER BY datum DESC LIMIT 25");
if($result) {
    if(mysql_num_rows($result)>0) {
        while($res = mysql_fetch_array($sql)) {
        
        ?>

        
                <tr>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?php echo $res['datum']; ?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?php echo $res['user']; ?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?php echo $res['door']; ?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?php echo $res['code']; ?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?php echo $res['value']; ?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?php echo $res['status']; ?>
            </td>
        </tr>
<?php
        }
    }
else {
        echo bad("Er zijn geen cadeaukaarten gevonden.");
    }
}

?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/01/2012 00:30:06
Quote Anchor link
En waar komt $sql vandaan ;-)?
 
Eddy B

Eddy B

09/01/2012 00:30:12
Quote Anchor link
wat is $sql?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/01/2012 00:32:24
Quote Anchor link
Het moest in mijn voorbeeld $result zijn. Ik had het even fout overgenomen. Want $sql vind ik een foute naam om een mysql_query() resource in op te slaan.
Gewijzigd op 09/01/2012 00:32:41 door - Ariën -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

09/01/2012 00:32:51
Quote Anchor link
Oeps, per ongeluk verwijderd, samen met de rest.

Maar hoe kan ik zorgen dat de datum van vandaag boven aan staat?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/01/2012 00:35:26
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

09/01/2012 00:38:29
Quote Anchor link
De datum staat er al hoor in de SQL, maar hoe zet ik dat van hoog naar laag?
 
Eddy B

Eddy B

09/01/2012 00:39:04
Quote Anchor link
ORDER BY opnemen in je query
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/01/2012 00:40:56
Quote Anchor link
ORDER BY veldnaam ASC of DESC, wat jij maar wilt (op-/aflopend)
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

09/01/2012 00:44:23
Quote Anchor link
Bedankt nu is het gelukt maar ik wil graag dat het tekst word zeg maar alles staat nu in nummer het gaat hierom:

Aangemaakt door: 1476 (is een user id en moet naam zijn van de gebruiker.)
Gebruikt door: 1476 (is user id van degene die hem heeft gebruikt.
Status: 1 (of hij gebruikt is 0=Ongebruikt 1=Gebruikt)
 
Pim -

Pim -

09/01/2012 00:45:02
Quote Anchor link
ALTIJD EEN EXIT NA JE REDIRECT!
Dat is nogal belangrijk...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/01/2012 00:45:26
Quote Anchor link
Anthony Bijlsma op 09/01/2012 00:44:23:
Bedankt nu is het gelukt maar ik wil graag dat het tekst word zeg maar alles staat nu in nummer het gaat hierom:

Whut?

Ik zou zeggen, probeer eens wat.
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

09/01/2012 00:48:41
Quote Anchor link
Heb al dingen geprobeerd om de id uit het tabel users waar ook de username zich plaats vindt te halen maar lukt niet.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.