Meerdere rijen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

08/01/2012 23:34:35
Quote Anchor link
Ik wil graag een index maken voor cadeaukaarten die bestaan.
Nou heb ik het af, maar nu krijg ik er maar 1, en er zijn inmiddels meerdere.


Hier is de code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
<?php
//SQL's
$sql = mysql_query("SELECT id, code, value, datum, user, status, door FROM cadeaukaarten ORDER BY datum DESC LIMIT 25") or die(mysql_error());
$res = mysql_fetch_array($sql);

$datum = $res['datum'];
$aangemaakt = $res['user'];
$gebruikt = $res['door'];
$code = $res['code'];
$credits = $res['value'];
$status = $res['status'];
?>


    <tr>

        <td class="subtop" width="20%">
            Datum aangemaakt
        </td>

        <td class="subtop" width="20%">
            Aangemaakt door
        </td>
        
        <td class="subtop" width="20%">
            Gebruikt door
        </td>
        
        <td class="subtop" width="20%">
            Code
        </td>
            
        <td class="subtop" width="20%">
            Credits
        </td>

        <td class="subtop" width="20%">
            Status
        </td>
            
    </tr>

        <tr>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?=$datum?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?=$aangemaakt?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?=$gebruikt?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?=$code?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?=$credits?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?=$status?>
            </td>
        </tr>



Ik hoop dat jullie me ermee kunnen helpen.

Alvast bedankt.
Gewijzigd op 08/01/2012 23:39:33 door Dylan Zoethout
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 15:03:14
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/01/2012 23:38:54
Quote Anchor link
Dan moet je een while loop gebruiken.

- Lijn 6 t/m 11 kan je overigens wel wegstrepen, want die variabelen zijn al beschikbaar, en het is onzinnig om die te verdubbelen.
- Zorg voor goede foutafhandeling


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
$result
= mysql_query("SELECT id, code, value, datum, user, status, door FROM cadeaukaarten ORDER BY datum DESC LIMIT 25");
if($result) {
    if(mysql_num_rows($result)>0) {
        while($res = mysql_fetch_array($result)) {
        // plaats hier wat er in de loop moet worden gedaan
        }
    }
else {
        // er is niks gevonden, toon een melding aan de gebruiker
    }
}
else {
// toon hier mysql_error(), want er ging wat fout in de query...
}
?>
Gewijzigd op 09/01/2012 00:30:27 door - Ariën -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

08/01/2012 23:40:27
Quote Anchor link
Hoe bedoel je While loop?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/01/2012 23:42:30
Quote Anchor link
Et voila ^^
 
Eddy B

Eddy B

08/01/2012 23:42:37
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$datum?>


kan je beter vervangen door

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $datum; ?>


niet alle systemen ondersteunen short tags
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/01/2012 23:44:54
Quote Anchor link
Anthony Bijlsma op 08/01/2012 23:40:27:
Hoe bedoel je While loop?

Zoals je nu doet, krijg je altijd maar één record, het eerste van je array.
je wilt daarom je hele array moeten doorlopen, met while.
Gewijzigd op 08/01/2012 23:45:07 door - Ariën -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

08/01/2012 23:44:59
Quote Anchor link
Bedankt Eddy.

Aar hoe moet ik dat integreren in mijn script?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/01/2012 23:46:31
Quote Anchor link
Anthony Bijlsma op 08/01/2012 23:44:59:
Bedankt Eddy.

Aar hoe moet ik dat integreren in mijn script?

Zie mijn code van 08/01/2012 23:38:54
Gewijzigd op 08/01/2012 23:46:49 door - Ariën -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

08/01/2012 23:51:25
Quote Anchor link
// plaats hier wat er in de loop moet worden gedaan

Wat moet daar staan?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/01/2012 23:52:13
Quote Anchor link
Anthony Bijlsma op 08/01/2012 23:51:25:
// plaats hier wat er in de loop moet worden gedaan

Wat moet daar staan?

Wat staat er toch ;-)
Alles wat je steeds wilt herhalen.

$res['id'], $res['code'] etc.. kan je hierin gebruiken.
Gewijzigd op 08/01/2012 23:53:25 door - Ariën -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

08/01/2012 23:53:19
Quote Anchor link
Ja maar ik bedoel wat ik er in moet zetten heb geen idee.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/01/2012 23:54:00
Quote Anchor link
Anthony Bijlsma op 08/01/2012 23:53:19:
Ja maar ik bedoel wat ik er in moet zetten heb geen idee.

Dat zeg ik net. Kijk eens logisch naar jouw script.
Je wilt blijkbaar iets herhalen.........
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

09/01/2012 00:02:42
Quote Anchor link
Zo?:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
<?php
//SQL's
$sql = mysql_query("SELECT id, code, value, datum, user, status, door FROM cadeaukaarten ORDER BY datum DESC LIMIT 25") or die(mysql_error());
$res = mysql_fetch_array($sql);

$datum = $res['datum'];
$aangemaakt = $res['user'];
$gebruikt = $res['door'];
$code = $res['code'];
$credits = $res['value'];
$status = $res['status'];
?>


    <tr>

        <td class="subtop" width="20%">
            Datum aangemaakt
        </td>

        <td class="subtop" width="20%">
            Aangemaakt door
        </td>
        
        <td class="subtop" width="20%">
            Gebruikt door
        </td>
        
        <td class="subtop" width="20%">
            Code
        </td>
            
        <td class="subtop" width="20%">
            Credits
        </td>

        <td class="subtop" width="20%">
            Status
        </td>
            
    </tr>
        
        <?php
$result
= mysql_query("SELECT id, code, value, datum, user, status, door FROM cadeaukaarten ORDER BY datum DESC LIMIT 25");
if($result) {
    if(mysql_num_rows($result)>0) {
        while($res = mysql_fetch_array($sql)) {
        ?>

                <tr>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?php echo $datum; ?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?php echo $aangemaakt; ?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?php echo $gebruikt; ?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?php echo $code; ?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?php echo $credits; ?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?php echo $status; ?>
            </td>
        </tr>
<?php
        }
    }
else {
        echo bad("Er zijn geen cadeaukaarten gevonden.");
    }
}

?>
Gewijzigd op 09/01/2012 00:09:12 door Dylan Zoethout
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/01/2012 00:05:50
Quote Anchor link
Niet helemaal, maar wel op de goede weg.

Het lijkt me onnodig om bovenaan op regel 8 t/m 17 een fetch_array te gebruiken. De loop is het enige wat je nodig hebt.
Ook mis je de punten om een variabele te koppelen aan een string.
En waar komt de bad() functie vandaan, en je mysql_error ontbreekt.
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

09/01/2012 00:10:10
Quote Anchor link
Wat moet ik nu doen? Want hij geeft 14 keer dezelfde aan.
Terwijl er 14 verschillenden zijn.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/01/2012 00:13:00
Quote Anchor link
Je $res variabele eens flink benutten in je whileloop?
$res['value'], $res['code'] etc...

Kijk eens logisch.... :-)
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

09/01/2012 00:14:04
Quote Anchor link
Heb ik toch gedaan?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/01/2012 00:14:54
Quote Anchor link
Nee, kijk maar goed binnen in je while() loop.
Gewijzigd op 09/01/2012 00:17:55 door - Ariën -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

09/01/2012 00:18:49
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
$datum = $res['datum'];
$aangemaakt = $res['user'];
$gebruikt = $res['door'];
$code = $res['code'];
$credits = $res['value'];
$status = $res['status'];

Moet dit in die while()?
 
Eddy B

Eddy B

09/01/2012 00:19:37
Quote Anchor link
Geniaal! :)

Toevoeging op 09/01/2012 00:20:15:

Maar waarom gebruik je niet gewoon de $res zelf? Waarom wil je alles in variabelen zetten voordat je ze gebruikt?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/01/2012 00:20:28
Quote Anchor link
Anthony Bijlsma op 09/01/2012 00:18:49:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
$datum = $res['datum'];
$aangemaakt = $res['user'];
$gebruikt = $res['door'];
$code = $res['code'];
$credits = $res['value'];
$status = $res['status'];

Moet dit in die while()?

Nee, dat moet in de afvalbak....
Gewijzigd op 09/01/2012 00:20:42 door - Ariën -
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.