Meerdere rijen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

08/01/2012 23:34:35
Quote Anchor link
Ik wil graag een index maken voor cadeaukaarten die bestaan.
Nou heb ik het af, maar nu krijg ik er maar 1, en er zijn inmiddels meerdere.


Hier is de code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
<?php
//SQL's
$sql = mysql_query("SELECT id, code, value, datum, user, status, door FROM cadeaukaarten ORDER BY datum DESC LIMIT 25") or die(mysql_error());
$res = mysql_fetch_array($sql);

$datum = $res['datum'];
$aangemaakt = $res['user'];
$gebruikt = $res['door'];
$code = $res['code'];
$credits = $res['value'];
$status = $res['status'];
?>


    <tr>

        <td class="subtop" width="20%">
            Datum aangemaakt
        </td>

        <td class="subtop" width="20%">
            Aangemaakt door
        </td>
        
        <td class="subtop" width="20%">
            Gebruikt door
        </td>
        
        <td class="subtop" width="20%">
            Code
        </td>
            
        <td class="subtop" width="20%">
            Credits
        </td>

        <td class="subtop" width="20%">
            Status
        </td>
            
    </tr>

        <tr>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?=$datum?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?=$aangemaakt?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?=$gebruikt?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?=$code?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?=$credits?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?=$status?>
            </td>
        </tr>



Ik hoop dat jullie me ermee kunnen helpen.

Alvast bedankt.
Gewijzigd op 08/01/2012 23:39:33 door Dylan Zoethout
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 01:08:41
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/01/2012 23:38:54
Quote Anchor link
Dan moet je een while loop gebruiken.

- Lijn 6 t/m 11 kan je overigens wel wegstrepen, want die variabelen zijn al beschikbaar, en het is onzinnig om die te verdubbelen.
- Zorg voor goede foutafhandeling


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
$result
= mysql_query("SELECT id, code, value, datum, user, status, door FROM cadeaukaarten ORDER BY datum DESC LIMIT 25");
if($result) {
    if(mysql_num_rows($result)>0) {
        while($res = mysql_fetch_array($result)) {
        // plaats hier wat er in de loop moet worden gedaan
        }
    }
else {
        // er is niks gevonden, toon een melding aan de gebruiker
    }
}
else {
// toon hier mysql_error(), want er ging wat fout in de query...
}
?>
Gewijzigd op 09/01/2012 00:30:27 door - Ariën -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

08/01/2012 23:40:27
Quote Anchor link
Hoe bedoel je While loop?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/01/2012 23:42:30
Quote Anchor link
Et voila ^^
 
Eddy B

Eddy B

08/01/2012 23:42:37
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$datum?>


kan je beter vervangen door

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $datum; ?>


niet alle systemen ondersteunen short tags
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/01/2012 23:44:54
Quote Anchor link
Anthony Bijlsma op 08/01/2012 23:40:27:
Hoe bedoel je While loop?

Zoals je nu doet, krijg je altijd maar één record, het eerste van je array.
je wilt daarom je hele array moeten doorlopen, met while.
Gewijzigd op 08/01/2012 23:45:07 door - Ariën -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

08/01/2012 23:44:59
Quote Anchor link
Bedankt Eddy.

Aar hoe moet ik dat integreren in mijn script?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/01/2012 23:46:31
Quote Anchor link
Anthony Bijlsma op 08/01/2012 23:44:59:
Bedankt Eddy.

Aar hoe moet ik dat integreren in mijn script?

Zie mijn code van 08/01/2012 23:38:54
Gewijzigd op 08/01/2012 23:46:49 door - Ariën -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

08/01/2012 23:51:25
Quote Anchor link
// plaats hier wat er in de loop moet worden gedaan

Wat moet daar staan?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/01/2012 23:52:13
Quote Anchor link
Anthony Bijlsma op 08/01/2012 23:51:25:
// plaats hier wat er in de loop moet worden gedaan

Wat moet daar staan?

Wat staat er toch ;-)
Alles wat je steeds wilt herhalen.

$res['id'], $res['code'] etc.. kan je hierin gebruiken.
Gewijzigd op 08/01/2012 23:53:25 door - Ariën -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

08/01/2012 23:53:19
Quote Anchor link
Ja maar ik bedoel wat ik er in moet zetten heb geen idee.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/01/2012 23:54:00
Quote Anchor link
Anthony Bijlsma op 08/01/2012 23:53:19:
Ja maar ik bedoel wat ik er in moet zetten heb geen idee.

Dat zeg ik net. Kijk eens logisch naar jouw script.
Je wilt blijkbaar iets herhalen.........
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

09/01/2012 00:02:42
Quote Anchor link
Zo?:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
<?php
//SQL's
$sql = mysql_query("SELECT id, code, value, datum, user, status, door FROM cadeaukaarten ORDER BY datum DESC LIMIT 25") or die(mysql_error());
$res = mysql_fetch_array($sql);

$datum = $res['datum'];
$aangemaakt = $res['user'];
$gebruikt = $res['door'];
$code = $res['code'];
$credits = $res['value'];
$status = $res['status'];
?>


    <tr>

        <td class="subtop" width="20%">
            Datum aangemaakt
        </td>

        <td class="subtop" width="20%">
            Aangemaakt door
        </td>
        
        <td class="subtop" width="20%">
            Gebruikt door
        </td>
        
        <td class="subtop" width="20%">
            Code
        </td>
            
        <td class="subtop" width="20%">
            Credits
        </td>

        <td class="subtop" width="20%">
            Status
        </td>
            
    </tr>
        
        <?php
$result
= mysql_query("SELECT id, code, value, datum, user, status, door FROM cadeaukaarten ORDER BY datum DESC LIMIT 25");
if($result) {
    if(mysql_num_rows($result)>0) {
        while($res = mysql_fetch_array($sql)) {
        ?>

                <tr>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?php echo $datum; ?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?php echo $aangemaakt; ?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?php echo $gebruikt; ?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?php echo $code; ?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?php echo $credits; ?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?php echo $status; ?>
            </td>
        </tr>
<?php
        }
    }
else {
        echo bad("Er zijn geen cadeaukaarten gevonden.");
    }
}

?>
Gewijzigd op 09/01/2012 00:09:12 door Dylan Zoethout
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/01/2012 00:05:50
Quote Anchor link
Niet helemaal, maar wel op de goede weg.

Het lijkt me onnodig om bovenaan op regel 8 t/m 17 een fetch_array te gebruiken. De loop is het enige wat je nodig hebt.
Ook mis je de punten om een variabele te koppelen aan een string.
En waar komt de bad() functie vandaan, en je mysql_error ontbreekt.
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

09/01/2012 00:10:10
Quote Anchor link
Wat moet ik nu doen? Want hij geeft 14 keer dezelfde aan.
Terwijl er 14 verschillenden zijn.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/01/2012 00:13:00
Quote Anchor link
Je $res variabele eens flink benutten in je whileloop?
$res['value'], $res['code'] etc...

Kijk eens logisch.... :-)
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

09/01/2012 00:14:04
Quote Anchor link
Heb ik toch gedaan?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/01/2012 00:14:54
Quote Anchor link
Nee, kijk maar goed binnen in je while() loop.
Gewijzigd op 09/01/2012 00:17:55 door - Ariën -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

09/01/2012 00:18:49
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
$datum = $res['datum'];
$aangemaakt = $res['user'];
$gebruikt = $res['door'];
$code = $res['code'];
$credits = $res['value'];
$status = $res['status'];

Moet dit in die while()?
 
Eddy B

Eddy B

09/01/2012 00:19:37
Quote Anchor link
Geniaal! :)

Toevoeging op 09/01/2012 00:20:15:

Maar waarom gebruik je niet gewoon de $res zelf? Waarom wil je alles in variabelen zetten voordat je ze gebruikt?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/01/2012 00:20:28
Quote Anchor link
Anthony Bijlsma op 09/01/2012 00:18:49:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
$datum = $res['datum'];
$aangemaakt = $res['user'];
$gebruikt = $res['door'];
$code = $res['code'];
$credits = $res['value'];
$status = $res['status'];

Moet dit in die while()?

Nee, dat moet in de afvalbak....
Gewijzigd op 09/01/2012 00:20:42 door - Ariën -
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.