Melding automatisch zichtbaar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »
Bart Matsko

Bart Matsko

16/12/2013 15:08:38
Quote Anchor link
Op mijn website staat onderaan een contact formulier. Deze werkt nog niet maar dat probeer ik zelf uit te zoeken. Ik wil tijdelijk een soort van melding. Ik heb met behulp van w3school Tryit Editor deze box gemaakt. Nu is de bedoeling dat die melding automatisch zichtbaar word als je naar beneden scrolt en bij het contactformulier bent, niet eerder dus! Hoe werkt dit, iemand enig idee?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<style>
div.melding
{
font-family: open sans, sans-serif;
border: 2px solid #a1a1a1;
padding: 10px 40px;
background: #dddddd;
width: 400px;
border-radius:5px;
box-shadow: 3px 3px 3px #888888;
color: red;
}
a:link {color:red; text-decoration:none;}      /* unvisited link */
a:visited {color:red; text-decoration:none;}  /* visited link */
a:hover {color:red; text-decoration:underline;}  /* mouse over link */
a:active {color:red; text-decoration: underline;}  /* selected link */
</style>
</head>

<body>

<div class="melding"><center><b>Let op!</b> Het contact formulier werkt nog niet.<br>U kunt wel een email sturen naar: <a href="mailto:[email protected]">[email protected]</a></center></div>

</body>
</html>
Gewijzigd op 16/12/2013 19:55:25 door Chris -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 07:48:44
 
Michael -

Michael -

16/12/2013 15:17:45
Quote Anchor link
Met jQuery Scroll() kun je iets tonen wanneer je een gedeelte naar beneden bent gescrollt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
$(function() {
    $(window).scroll(function() {
        if($(this).scrollTop() > 200) {
            $('.melding').fadeIn('fast');    
        } else {
            $('.melding').fadeOut('fast');
        }
    });
});


Edit:
Lijkt erop dat de div wel perse position fixed moet hebben
Gewijzigd op 16/12/2013 15:31:27 door Michael -
 
Bart Matsko

Bart Matsko

16/12/2013 15:31:55
Quote Anchor link
Welk stukje bepaald vanaf welke hoogte het tevoorschijn komt?
 
Kris Peeters

Kris Peeters

16/12/2013 15:37:26
Quote Anchor link
Die 200
 
Michael -

Michael -

16/12/2013 15:38:23
Quote Anchor link
Bart Matsko op 16/12/2013 15:31:55:
Welk stukje bepaald vanaf welke hoogte het tevoorschijn komt?


Het getal 200. Als de ruimte vanaf de top meer dan 200 is komt de div tevoorschijn.
Voorbeeld
 
Bart Matsko

Bart Matsko

16/12/2013 15:40:27
Quote Anchor link
Ja ik had het zelf al gevonden. Hij wordt nu op de goede plaats zichtbaar alleen als je op de website komt staat hij er meteen. Pas als je een klein beetje naar benedenscrolt gaat hij weg? Hoe kan ik dit voorkomen?

Code nu:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<script>
$(function() {
    $(window).scroll(function() {
        if($(this).scrollTop() > 3200) {
            $('.melding').fadeIn('fast');    
        } else {
            $('.melding').fadeOut('slow');
        }
    });
 
    $('.melding').click(function() {
        $('body,html').animate({scrollTop:0},4000);
    });    
});
</script>
<style>
div.melding
{
position:fixed;
top:70px;
right:10px;
float: right;
font-family: open sans, sans-serif;
border: 2px solid #a1a1a1;
padding: 10px 40px;
background: #dddddd;
width: 400px;
border-radius:5px;
box-shadow: 3px 3px 3px #888888;
color: red;
opacity:0.6;
filter:alpha(opacity=60); /* For IE8 and earlier */
}
div.melding a:link {color:red; text-decoration:none;}      /* unvisited link */
div.melding a:visited {color:red; text-decoration:none;}  /* visited link */
div.melding a:active {color:red; text-decoration: underline;}  /* selected link */
div.melding a:hover {color:red; text-decoration:underline;} /* mouse over link */

div.melding:hover                             /* mouse over link */
{
opacity:1.0;
filter:alpha(opacity=100); /* For IE8 and earlier */
}  
</style>
</head>

<body>

<div class="melding"><center><b>Let op!</b> Het contact formulier werkt nog niet.<br>U kunt wel een email sturen naar: <a href="mailto:[email protected]">[email protected]</a></center></div>

</body>
</html>
Gewijzigd op 16/12/2013 15:40:50 door Bart Matsko
 
Michael -

Michael -

16/12/2013 15:41:52
Quote Anchor link
In de css display:none meegeven
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
div.melding{display:none;}


edit: regel 14,15,16 kunnen weg :) Hiermee scroll je weer naar boven wanneer je erop klikt.
Gewijzigd op 16/12/2013 15:45:21 door Michael -
 
Bart Matsko

Bart Matsko

16/12/2013 15:44:10
Quote Anchor link
Yes, super bedankt!

Ik dacht alleen dat het onderste getal in mijn geval dus 4000 voor de afstand dat hij weer verdwijnt stond, maar dat blijkt niet het geval te zijn. Waarvoor staat dit dan?
 
Michael -

Michael -

16/12/2013 15:46:10
Quote Anchor link
Bart Matsko op 16/12/2013 15:44:10:
Yes, super bedankt!

Ik dacht alleen dat het onderste getal in mijn geval dus 4000 voor de afstand dat hij weer verdwijnt stond, maar dat blijkt niet het geval te zijn. Waarvoor staat dit dan?

Zie mijn edit
regel 14,15,16 kunnen weg :) Hiermee scroll je weer naar boven wanneer je erop klikt.
 
Bart Matsko

Bart Matsko

17/12/2013 12:17:26
Quote Anchor link
Michael - op 16/12/2013 15:46:10:
Bart Matsko op 16/12/2013 15:44:10:
Yes, super bedankt!

Ik dacht alleen dat het onderste getal in mijn geval dus 4000 voor de afstand dat hij weer verdwijnt stond, maar dat blijkt niet het geval te zijn. Waarvoor staat dit dan?

Zie mijn edit
regel 14,15,16 kunnen weg :) Hiermee scroll je weer naar boven wanneer je erop klikt.


Ah oke!

Zijn er nog meer mogelijkheden voor de snelheid naast 'slow' en 'fast'? Is er ook een middenweg, aangezien ik de slow te langzaam vind en fast te snel.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/12/2013 12:21:30
Quote Anchor link
Als je de functie ervan eens in Gogole gooit:
http://api.jquery.com/fadeOut/

Ja, je kan ook een getal invoeren in milliseconden.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.