Melding automatisch zichtbaar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »
Bart Matsko

Bart Matsko

16/12/2013 15:08:38
Quote Anchor link
Op mijn website staat onderaan een contact formulier. Deze werkt nog niet maar dat probeer ik zelf uit te zoeken. Ik wil tijdelijk een soort van melding. Ik heb met behulp van w3school Tryit Editor deze box gemaakt. Nu is de bedoeling dat die melding automatisch zichtbaar word als je naar beneden scrolt en bij het contactformulier bent, niet eerder dus! Hoe werkt dit, iemand enig idee?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<style>
div.melding
{
font-family: open sans, sans-serif;
border: 2px solid #a1a1a1;
padding: 10px 40px;
background: #dddddd;
width: 400px;
border-radius:5px;
box-shadow: 3px 3px 3px #888888;
color: red;
}
a:link {color:red; text-decoration:none;}      /* unvisited link */
a:visited {color:red; text-decoration:none;}  /* visited link */
a:hover {color:red; text-decoration:underline;}  /* mouse over link */
a:active {color:red; text-decoration: underline;}  /* selected link */
</style>
</head>

<body>

<div class="melding"><center><b>Let op!</b> Het contact formulier werkt nog niet.<br>U kunt wel een email sturen naar: <a href="mailto:[email protected]">[email protected]</a></center></div>

</body>
</html>
Gewijzigd op 16/12/2013 19:55:25 door Chris -
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 00:26:35
 
Michael -

Michael -

16/12/2013 15:17:45
Quote Anchor link
Met jQuery Scroll() kun je iets tonen wanneer je een gedeelte naar beneden bent gescrollt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
$(function() {
    $(window).scroll(function() {
        if($(this).scrollTop() > 200) {
            $('.melding').fadeIn('fast');    
        } else {
            $('.melding').fadeOut('fast');
        }
    });
});


Edit:
Lijkt erop dat de div wel perse position fixed moet hebben
Gewijzigd op 16/12/2013 15:31:27 door Michael -
 
Bart Matsko

Bart Matsko

16/12/2013 15:31:55
Quote Anchor link
Welk stukje bepaald vanaf welke hoogte het tevoorschijn komt?
 
Kris Peeters

Kris Peeters

16/12/2013 15:37:26
Quote Anchor link
Die 200
 
Michael -

Michael -

16/12/2013 15:38:23
Quote Anchor link
Bart Matsko op 16/12/2013 15:31:55:
Welk stukje bepaald vanaf welke hoogte het tevoorschijn komt?


Het getal 200. Als de ruimte vanaf de top meer dan 200 is komt de div tevoorschijn.
Voorbeeld
 
Bart Matsko

Bart Matsko

16/12/2013 15:40:27
Quote Anchor link
Ja ik had het zelf al gevonden. Hij wordt nu op de goede plaats zichtbaar alleen als je op de website komt staat hij er meteen. Pas als je een klein beetje naar benedenscrolt gaat hij weg? Hoe kan ik dit voorkomen?

Code nu:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<script>
$(function() {
    $(window).scroll(function() {
        if($(this).scrollTop() > 3200) {
            $('.melding').fadeIn('fast');    
        } else {
            $('.melding').fadeOut('slow');
        }
    });
 
    $('.melding').click(function() {
        $('body,html').animate({scrollTop:0},4000);
    });    
});
</script>
<style>
div.melding
{
position:fixed;
top:70px;
right:10px;
float: right;
font-family: open sans, sans-serif;
border: 2px solid #a1a1a1;
padding: 10px 40px;
background: #dddddd;
width: 400px;
border-radius:5px;
box-shadow: 3px 3px 3px #888888;
color: red;
opacity:0.6;
filter:alpha(opacity=60); /* For IE8 and earlier */
}
div.melding a:link {color:red; text-decoration:none;}      /* unvisited link */
div.melding a:visited {color:red; text-decoration:none;}  /* visited link */
div.melding a:active {color:red; text-decoration: underline;}  /* selected link */
div.melding a:hover {color:red; text-decoration:underline;} /* mouse over link */

div.melding:hover                             /* mouse over link */
{
opacity:1.0;
filter:alpha(opacity=100); /* For IE8 and earlier */
}  
</style>
</head>

<body>

<div class="melding"><center><b>Let op!</b> Het contact formulier werkt nog niet.<br>U kunt wel een email sturen naar: <a href="mailto:[email protected]">[email protected]</a></center></div>

</body>
</html>
Gewijzigd op 16/12/2013 15:40:50 door Bart Matsko
 
Michael -

Michael -

16/12/2013 15:41:52
Quote Anchor link
In de css display:none meegeven
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
div.melding{display:none;}


edit: regel 14,15,16 kunnen weg :) Hiermee scroll je weer naar boven wanneer je erop klikt.
Gewijzigd op 16/12/2013 15:45:21 door Michael -
 
Bart Matsko

Bart Matsko

16/12/2013 15:44:10
Quote Anchor link
Yes, super bedankt!

Ik dacht alleen dat het onderste getal in mijn geval dus 4000 voor de afstand dat hij weer verdwijnt stond, maar dat blijkt niet het geval te zijn. Waarvoor staat dit dan?
 
Michael -

Michael -

16/12/2013 15:46:10
Quote Anchor link
Bart Matsko op 16/12/2013 15:44:10:
Yes, super bedankt!

Ik dacht alleen dat het onderste getal in mijn geval dus 4000 voor de afstand dat hij weer verdwijnt stond, maar dat blijkt niet het geval te zijn. Waarvoor staat dit dan?

Zie mijn edit
regel 14,15,16 kunnen weg :) Hiermee scroll je weer naar boven wanneer je erop klikt.
 
Bart Matsko

Bart Matsko

17/12/2013 12:17:26
Quote Anchor link
Michael - op 16/12/2013 15:46:10:
Bart Matsko op 16/12/2013 15:44:10:
Yes, super bedankt!

Ik dacht alleen dat het onderste getal in mijn geval dus 4000 voor de afstand dat hij weer verdwijnt stond, maar dat blijkt niet het geval te zijn. Waarvoor staat dit dan?

Zie mijn edit
regel 14,15,16 kunnen weg :) Hiermee scroll je weer naar boven wanneer je erop klikt.


Ah oke!

Zijn er nog meer mogelijkheden voor de snelheid naast 'slow' en 'fast'? Is er ook een middenweg, aangezien ik de slow te langzaam vind en fast te snel.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/12/2013 12:21:30
Quote Anchor link
Als je de functie ervan eens in Gogole gooit:
http://api.jquery.com/fadeOut/

Ja, je kan ook een getal invoeren in milliseconden.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.